Prázdniny-čo ma robiť osamely človek?

Alternativa

Caute babenky - zname aj nezname :D,
neda mi nereagovat na Teba, Kiky. Len obhanaj Tvoje kamosky aj nadalej. Bud sa stretnete, alebo nie, ved oni Ti to povedia. Potom zavolaj dalsej. Nie si vtirka, si fajn kamoska. A mozno Tvoja kamaratka ma rovnaky problemik zvany nuda.
Forev.,
kedy prides sem? Urcite by sme sa mohli stretnut vo "vacsom" pocte. Tak nas zorganizuj.

kiky

baby tak si dajme nejake tipy ako travite ten čas.Pre mna je najhoršie to že som sama,zistila som že skoro všetky činnosti sa najlepšie robia minimalne v pare.Ja už mam pocit že musim kamaratky obhanať,mňa nezavola nikto nikam stale to musim robiť ja a to si už pripadam tak jak nejaka vtirka alebo čo:(

ninika

awojky baby..akurat to tu citam a presne ako ja s anduim jak...a cele dni som na nete potom mi rodicia nadavaju..nudim sa a este k tomu skolu zacinam az v sepembri bo idem na VS a mam prazdniny uz od maja :,( takze si viete predstavit co to asi je ...

kiky

no ja som z BA..takže tak.musime spolu niečo vymyslieť nech sa zamestname..lebo je to peklo takto doma byť.
Brigada je fajn to si najdem dufam ale aj tak...myslela som že si prázdniny užijem keď sa na ne tak tešim a nakoniec je to vždy rovnake,som sama..a teraz jak brat už dospel je to ešte horšie:(

forev.

kiky:
prosim ta, skus si najst nieco, aby si opat nemyslela na tie..blbosti.
urcite si dostala knihy do noveho skolskeho roka, nie? tak si ich pomaly pozeraj. tri tyzden ujdu. skus pisat pribehy, hocico, co ta v tvojej mudrej hlavicke napadne, daj na papier. sprav si blog. alebo upratuj(ak sa u vas doma uz nema co, tak pod upratovat sem:)
alebo, skusila si sa popozerat po nejakej brigade? niekde v kaviarni urcite hladaju pracovnu silu. alebo zabehni do studentskeho servisu a tam sa na nieco popytaj.
prosim ta, bud stale v pohybe, nieco vymyslaj, lebo, ak do toho opat spadnes, tak ta pridem osobne nakopat do zadku! rozumela si? :)
nie je to lahke, najhorsie v boji s touto chorobou je to, ze musis stale nieco robit, aby si na to nemyslela..tak sa nepoddavaj a nestracaj sa v tom.

pali11

ahoj ja mam tiez taky problem vsetci dobry kamosi odcestovali a vratia sa asi az za mesiac je mi nanic niekedy sa naozaj velmi nudim ak chces napismi mi.