Prázdniny-čo ma robiť osamely človek?

otazocka

ahojte, ja mam asi 4 dobrych kamaratov ak ratam aj seterku, ktora o 2 dni odlieta prec. chalana nemam, brigadu tiez nie a napiek tomu som stastna. zacala som sportovat, zdravo sa stravovat,. menim svoj zivot. mam cas na veci, na ktore cez rokvela casu nie je, pripravujem sa pomalicky na maturitu a tesim sa. samota je skvela vec,pokial z nej clovek vytazi maximum.hlavu hore, poobzerajte sa okolo seba. co ste chceli zmenit? co sa vam nepaci? na co ste si povedali precitam si? pozriem si? ale nenasli ste sina tu knizku alebo film cas. mate ho teraz! hlavu hore decka, ide leto, zivot je krasny, aj ked ste sami. nelutujte sa, chodte si zabehat aj ked sami. je to len o pristupe k zivotu

jajcek

ja mam ten isty problem som z celkom malej dediny kam som sa asi pred 2 rokmi pristahoval a s niektorimi nevychadzam najlepsie a ty naozajstny kamosi odcestovali aj brigadu si hladam ale nic nevychadza sa velmi bojim ze toto budu velmi dlhe a nudne prazdniny

fony

kiki,nemaj z toho depku,ja som tiez na tom tak ako ty.Tiez neviem co uz so sebou,kamosky dakde isli...dnes som sa akurat bola s bratom bicyklovat a nic viac...aj brigadu by som chcela,ale nemohla som ist...