Samota

Príspevok v téme: Samota
Matinkax

Ahojte neviem čo mám už robiť alebo s kým sa poradiť. Od kedy sa so mnou rozišiel priateľ myslela som si že sa to bude časom zlepšovať ale iba sa to zhoršuje. Cítim sa neskutočne sama akoby nikomu na mne nezáležalo. Nemám ani kamarátov o ktorých by som sa mohla oprieť a rodina má svoje životy. Neviem byť s takým pocitom že som tu v podstate na všetko sama. Neviem čo s tým mám už robiť lebo tie pocity ma ubíjajú. Za akúkoľvek pomoc ďakujem.

Laco87

skús vyraziť von do spoločnosti, buď sa k niekomu prihovoriť a skúsiť sa socializovať alebo počkať kým sa niekto prihovorí k tebe :) čo može trvať dlhšie

Mesačný princ

Matinkax - niekto by ti to možno aj vysvetlil, ale nebudeš tomu aj tak rozumieť.

Je to presne tak, ako s pochopením. Niekto sa napríklad niečo musí učiť opakovane, neustále si to čítať a aj tak z toho nič nevie. Niekomu sa na to stačí pozrieť a vie, o čom to všetko je.

Preto je to pre niektorých ľudí také zložité. Pretože druhý človek to za nich spraviť nemôže. Je to asi to jediné, čo musí človek dokázať sám.

Matinkax

Ajja to síce všetko teoreticky chápem ale ako to spraviť? to už nikto nevysvetlí nenaučí. Život je o ničom keď ho nieje s kým zdieľať.

ajja

stale na neho myslis, preto sa citis sama, nauc sa zit sama so sebou venuj sa sebe, zi svoj vlastny zivot a nie zivot druheho

Mesačný princ

Matinkax - jedného takého uvidíš, ak sa zadívaš do zrkadla :)

Ale sú všade vôkol teba, len je potrebné sa správne dívať :)

Mesačný princ

Cliattsi - existujú ľudia, ktorí ti nezištne dajú oveľa viac, ako tí terapeuti. Takého by mala hľadať a aj ty :)