Skusenosti-Alventa

Tomas12345

Zacni od tej najmensej davky a to je tusim 37mg. Nenechaj si nikym nahovorit ze mas uzivat 150mg hned naraz. Spytaj sa psychiatra este raz ci sa nahodou nepomylil, a pozri si aj co pisu v pribalovom letaku.

Laquesabe

preboha 150mg hned ? Vcera sa mi tu to davku podarilo uzit nechtiac ...pretoze som si to pomylila s inym liekom ....a o 2h som sa cudovala co mi je tak strasne na zvracanie ....a to z tej alventy ...inak neberiem ziadne lieky maximalne tak ked sa mi vobec neda zaspat tak zoberiem mamke gerodorm a to je raz za tyzden

zuzau

ja tiež beriem 3 týždne 75 Alventu, psych. mi povedala, že 150 je ideálna, pri SF, mám z toho tiež obavy, či to nie je veľa

mladazena

Alventa by mala depresivnych ludi aktivizovat,cize
vytiahnut z postele.Ak mate jedna 120 kg a druha 45 kg,
tam moze byt pricina roznych davok,asi?
Rozhodne je lepsie zacinat s nizsou davkou.

Anonymna1234

To hned mas brat 150 bez predoslych nizsich davok? Mne sa cudovali, ze mi hned nasadili 75.. zvycajne sa zevraj zacina so 35 a potom sa zvysuje..

Anonymna1234

Ja ju akurat zacinam brat, 10. den mam 75 mg, trocha sa uz aj citim lepsie ale bolo mi povedane, ze to je zatial len placebo efekt..zachvilu mam zvysovat na 150 mg rano..zevraj je to dobry liek.. ty mas brat tiez 150 mg? Bojim sa toho prechodu..