Nemozem vydrzat v robote

Príspevok v téme: Nemozem vydrzat v robote
operator

Mam problem v robote vo fabrike na 3 zmeny + nadcasy. Nevladzem nebavy ma to mam toho plne zubi uz po necelych 2 rokoch lezu mi tam vsetci na nerv, neznasam nocne zmeny vzdy 6 nocne za sebou to je aj na kona vela, nestihame vyrabat plan tak vzdy su nadcasy, iba 3 dni mam volno celkovo v mesiaci inak stale zmeny a nadcasy nevladzem uz ked mam ist do roboty tak mi je zle mam teplotu a vzdy idem a stale do okola ta ista robota. Uz tie moje stavy trvaju mesiace a zhorsuju sa myslel som ze teraz po 2 tyzdnovej dovolenke ze sa nieco zmeni ale toto iste ba este horsie rad by som sa zamestnal inde len na jednu alebo dva zmeny bez nocnych, len mam obavy ze nebudem vladat lebo som unaveny stale ja nemozem dospat tie nocne a celkovo som s toho vyhoreny v robote je obrovsky stres, bezne robim za 3 ludi robotu, stroje sa kazia neje material vzdy nadcasy clovek ma toho dost v spine, smrade, hluku, horucave, v stoji, tazke veci dvihat, spolupracovat s primitivami a robit v neporiadku a chaose zo zaciatku som to zvladal ale uz toho je velmi moc.

WHISPER

mesačný ja ti neviem za teba zivotopis vytvorit ani na pohovor ist.. :-D
roboty je dost ale chut pracovať neni...
ved zdvyhni rit a mozes ist niekam na ubytovnu alebo byt ktory ti zabezpeči firma a pracuj...

Mesačný princ

WHISPER - tvrdíš, že je práce dosť? Tak ak mi nájdeš prácu, tak ti budem dávať celý rok svoju výplatu.

Moireal

Hlavne ze ked ucitelia zacali strajkovat,tak ich ostatni chceli dat do plynu. Niekto je konecne sudrzny a dostane sa mu iba nenavisti.

V Nemecku tiez nepadaju pecene holuby do ust. Nemecko nieje len Bavorsko a cim viac zarobite,tym vacsie dane, takze ani taky extrem sa v konecnom dosledku neoplati. Ved musia byt niecim imigranti byt ziveni.

A taktiez sa tam robia vikendy a nocne. Aj ked samozrejme za vacsi peniaz.

WHISPER

chápem, u nás tak isto... a to som žena...

treba sa rozhýbať a niečo robiť... daj výpoved a počas 2mesanej vypovednej mozeš byť PN a uvidíš ako sa dáš do kopy... a samozrejme hned otvorit profesiu, vytvorit si zivotopis a reagovat na ponuky práce, hladat niečo ine...

práce je dosť,.. aj takej na 2 zmeny..

anjel777

Slovakom strasne chyba to aby sa zjednotili za spolocne dobro. Ale ja dufam a verim ze sa tak stane lebo strasne vela ludi tu je pracujuca chudoba a nema sa tu dobre . Ja som si presla viacerymi zamestnaniami za svoj zivot a je na hnus ze najviac zarabaju ti co nic nerobia a ktorych je najmenej treba.... Autor temy naozaj skus to zahranicie tam zamestnaju cloveka ci ma vs , strednu skolu ci ucnovku ci mas 20 ci par rokov pred dochodkom.. Mne je strasne smiesne ako chce kazdy na sk zamestnavat mladych ludi s 3 vš a taky sa im nato vykasle v skusobnej dobe... a starsich uz nikto nechce brat co by sa radi zamestnali

jtm

Plus vrchol vsetkeho je, ze Nemec by dostal 4000 v cistom za taku robotu. Slovak mozno dostane menej, ale z toho, co ma v hrubom, mu viac ako polovicu zhltne nenazrany stat. A kde su dialnice? A budu niekedy? Nie, lebo niekto tam hore si to vezme pre seba, ale pre spolocne dobro ani tam neurobi nikto nic.