Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemozem vydrzat v robote

Príspevok v téme: Nemozem vydrzat v robote
operator

Mam problem v robote vo fabrike na 3 zmeny + nadcasy. Nevladzem nebavy ma to mam toho plne zubi uz po necelych 2 rokoch lezu mi tam vsetci na nerv, neznasam nocne zmeny vzdy 6 nocne za sebou to je aj na kona vela, nestihame vyrabat plan tak vzdy su nadcasy, iba 3 dni mam volno celkovo v mesiaci inak stale zmeny a nadcasy nevladzem uz ked mam ist do roboty tak mi je zle mam teplotu a vzdy idem a stale do okola ta ista robota. Uz tie moje stavy trvaju mesiace a zhorsuju sa myslel som ze teraz po 2 tyzdnovej dovolenke ze sa nieco zmeni ale toto iste ba este horsie rad by som sa zamestnal inde len na jednu alebo dva zmeny bez nocnych, len mam obavy ze nebudem vladat lebo som unaveny stale ja nemozem dospat tie nocne a celkovo som s toho vyhoreny v robote je obrovsky stres, bezne robim za 3 ludi robotu, stroje sa kazia neje material vzdy nadcasy clovek ma toho dost v spine, smrade, hluku, horucave, v stoji, tazke veci dvihat, spolupracovat s primitivami a robit v neporiadku a chaose zo zaciatku som to zvladal ale uz toho je velmi moc.

jtm

Si mlady a nic ta tu nedrzi, tak mozes skusit odist do zahranicia. Keby si nemal rad jazyky, tak aspon Cesko. Uz aj to je lepsie ako toto zasrate Slovensko a nebudes tam mat ani jazykovu barieru, tiez lepsie zarobky su tam. A ano, su roboty, kde clovek vydrzi par mesiacov, ale neda sa vydrzat cely zivot. Na Slovensku bezna realita, ze tu mame fabriky a kazda nuti zamestnancov robit tie nocne. Lenze to sa Slovensku vrati, lebo len stupne pocet invalidov a nepotrva dlho a Slovensko bude krajina, kde bude potrebny rekordny pocet nefrologov a pomaly kazdy druhy Slovak bude chodit na dialyzu s oblickami, co je vysledok zleho zivotneho stylu. Clovek ma v noci spat a nie robit. Ludia nie su sovy. Ale ja nedavam tomu sancu, ze sa tu nieco zmeni do buducnosti. Pre mladych lekarov, ktori tuzia po atestacii, ako aj pre studentov mediciny odporucam spravit nefrologiu a potom sa zamestnat v niektorom dialyzacnom centre, akych bude len pribudat. Ludia sa sami nicia, lebo na Slovensku su ludia vseobecne nesudrzni a nevedia sa spojit v boji za spolocne dobro, ale kazdy bojuje sam za seba. Je to boj typu nepaci sa mi, odchadzam. Ale nie je to boj typu nepaci sa nam, strajkujme, spojme sa, posnazme sa spolocne o boj za spolocne dobro. Nepaci sa mlademu chlapovi, bali kufre a pali do zahranicia. Nepaci sa starej zene rok pred dochodkom, bali kufre a prace sa utierat nemeckym dochodcom zasrate zadky. Ale ziadne take, ze spojme sa a bojujme spolu, aby sa nam pacilo vsetkym tam, kde sme a aby sme nemuseli opustat rodnu krajinu. Ale to uz je nasa sprosta mentalita a nic s tym nepsravime.

lyst

presne tak, zmen pracu. Daj echo vsetkym znamim, kamosom, ze chces novu pracu. Ludia niesu stroje, nemusis sa nejak podcenovat, hambit, ci nasilu presviedcat ludi, ze je to tam zle. Hladaj si novu pracu, za nejaky cas ju urcite najdes.

bionect

Treba sa zbalit a ujst z tejto otrokarskej republiky kym je cas.. A hentu pracu v halach pri pasoch s vysokym tempom, nadcasmi a 3 smennou prevadzkou zvladaju len najotrlejsi primitivi s hrosou kozou a perfektnym zdravim a fyzickou, inemu to zarobi akurat vazne zdravotne a psychicke problemy na cely zivot. Dnes sa strasne rozprava o vsetkych moznych ludskych pravach a humanizme, ale povedzte mi co je na tomto humanne aby ludia robili v takychto podmienkach a stat to este podporoval dotaciami pre zahranicnych otrokarov..

nahnevana2

vyser sa tu nato a najdi si robotu v zahranici kazdy kto tam odisiel si to pochvaloval na toto zaprdene slovensko nam postavili samu automobilku na 3 smeny lebo vedia ze to je strasna zataz na ludsky organizmus podporuje to vznik rakoviny a inych ochoreni aby sa tu ludia ani tych 300 eurovych dochodkov nedozili a aby ochoreli a umreli skor... znama robila v automobilke 4 roky a je na invalidnom lebo tam dostala zilovu trombozu a trvale problemy s chrbticou... dokedy este bude slovensko ticho a necha si zo sebou zametat ?????

nnnuuu

Mal by si to konzultovať s nadriadeným, normálne sa s ním porozprávať. Tak ako funguješ povedie k tomu, že vyhoríš a zosypeš sa časom, uvidíš. Potom budeš mať problémy so spánkom, ale nikto to nepochopí, že je to z roboty...