Chudnutie

Apokryft

Ak je pre teba šport prvoradý a následky teraz neriešiš tak to je choré!Ťažko povedať koľko sa dá ešte zdravo zhodiť dolu z tvojej aj tak podvýživy.Jedine že máš 12. rokov.Tvoj organizmus je z gymnastiky zvyknutý vystačiť si z málo kalóriami takže ak ešte uberieš dostaneš sa do katabolizmu navyše tvoje orgány môžu byť slabo vyživované keďže všetky živiny pôjdu na regeneráciu a to môže mať sakra následky.Jedine že si načisto "sprostá" prepáč inak sa to nedá vyjadriť .

Laco87

jedine silnou volou :) je to jednoduche bud chces alebo nechces :) a jako sportovkyna by si mala byt docela cielavedoma

JedzDievca

Práveže by si tých nezdravých jedál mala jesť viac, aby si mala aspoň 50 kg pri tvojej výške.
V žiadnom prípade nechoď s váhou dole, rozumieš ma ?!!
Potom sa dostaneš do takých problémov že až. Budeš mať zo života peklo.
Nebudeš môcť so sebou pohnúť, pretože ti to psychika nedovolí. S takými vecami nie je sranda.
Nerob to! Pre svoje vlastné dobro.

munz

Toto je dobra recesia ☺ a potom pomocou coho chces cvicit, lebo pri 38kg, uz nebudes mat ani svaly . Ano uz som videl fotky 38 kg zien ,ale to bola len kostra s kozou, a jednej sa aj moja mala dcera na plazi bala lebo vyzerala ako smrtka (samozrejme nesudim, lebo neviem dovod, mozno bola chora)

nnnuuu

A to sa venuješ akému športu, my God? To je nejaký nový šport, ktorý končí smrťou športovca? Nepočul som ešte o takom športe, ale tip mi nemusíš dávať aj napriek mojej predošlej otázke:-)