Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zákerný herec

Príspevok v téme: Zákerný herec
36Liana63

Neviem, či to ťahať ďalej, alebo toto trápenie ukončiť. Nebudem tu písať všetko, v čom sa jeho zákernosť prejavila, isté však je, že toto bola posledná kvapka.
Presne včera boli 3 mesiace, čo chodím po doktoroch nevynímajúc aj oddelenie s tými najvážnejšími smrteľnými ochoreniami. Skrátka prišli zdravotné problémy a musela som ich riešiť. Momentálne je to už lepšie, no ako to bude ďalej vie len Boh. Nemusím písať o tom, že som mala snáď tie najčernejšie myšlienky, plakávala po nociach, že neuvidím svoje deti rásť.
Som rozvedená a 5 rokov som s priateľom. Počas tých spomínaných 3 mesiacov sa ma opýtal 3x, ako mi je. Inak nič.
A teraz k podstate - v tomto mojom depresívnom stave mi oznámil, že mi ako darček k narodeninám daruje wellnes pobyt, kde si vyberiem. Veľmi láskavo som mu vysvetlila, že to nemôžem prijať, jednak som ešte chodila po vyšetreniach a okrem toho by som nebola dobrou spoločníčkou. Čo urobí ochorenie (najmä ak ešte neviete výsledok) so psychikou, to pochopí len ten, kto to zažil.
Prejavil nespokojnosť, že sme dlho spolu nikde neboli, urazil sa, ale navonok to neukázal. No poznám ho, videla som to na ňom. To bolo asi 2 týždne pred mojimi narodeninami. Ten deň D bol dnes. Z práce mi poslal SMS blahoželanie, po návarate domov nič. Ani objatie, ani podanie ruky či zaželanie zdravia...a pred odchodom do postele - citujem: dobrú noc zlatko, krásne sníčky..
A stalo sa toho veľa, skrátka badám, že moje city k nemu chladnú. Nie som majetnícka, nepatrím k ženám, ktoré muža vyciciavajú. Vždy, keď niekam ideme (jeho autom), mu dám polovicu na benzín, napríklad na vstupenky a pod.
Ale toto, že sa nezaujímal o môj zdravotný stav a to som naozaj nemala chrípku a k môjmu sviatku sa postavil takto bezcitne najmä keď vedel v akom som stave, asi nerozchodím.
Veľmi by ma zaujímal váš názor, ďakujem za každý.

LAXMI

Na jednej strane ti chcel dat wellnes pobyt k narodeninam, na druhej strane sa stazujes, ze ti nic nedal k narodeninam.

Suhlasim, ze si precitlivela. Skor ty, vo svojej chorobe, si zamerana na seba. Co je mozno prirodzene.
Mozno stratis dobreho chlapa. Niektori nevedia prejavit az tak city a mozno sa k tebe teraz nevie priblizit, alebo sa boji, lebo citi, ze si uzavreta.

Poloz si otazku, ci ta naozaj sklamal on, alebo tvoje ocakavania.

Ty si ten wellnes pobyt brala, ze mysli na seba. On mozno chcel, aby si si oddychla a prisla na ine myslienky, lebo si pohltena svojou chorobou.
Nemyslim, ze to myslel zle, len ty si to zle pochopila.
Predpokladam, ze teraz chces, aby ta vsetci lutovali, ale to ti v nicom nepomoze.

4WD

Opäť vymyslená téma, ktoré tu neustále servíruje jedna chorá ženská hlava ale budiš. V reále ale bohužiaľ skutočná situácia, ktorá môže nastať. Človek so zdravotným problémom sa sám mení, jeho psychika, názory, pocity atď. Je na seba precitlivený a to potom môže viesť k samote. Okolie pomohlo, vypočulo, bolo kedykoľvek k dispozícii. Ale chorej nestačilo a tak aj dopadla. Vyliečená , ale sama. Všetci sa od nej nakoniec odvrátili, lebo v chorobe ukázala svoju skutočnú tvár. Takže, keď niekto so zdravotným problémom vyžaduje aby sa celé okolie podriadilo jeho momentálnemu stavu pomôcť a potom odísť, taký človek je práve sám sebec. Aj chorý človek si môže zachovať noblesu a vtedy práve ukáže aký človek s Č je.

Lejla5

Pride mi co pises dost vytrhnute z kontextu ale mozno aj on je unaveny z tvojho stavu a nezvlada to, muzi vseobecne s krizovymi situaciami nevedia pracovat, cest vynimkam, ak dlhodobo nie si spokojna, mozes to ukoncit a byt sama, pasovat sa so vsetkym sama a bude ti lepsie, preco sa s nim neporozpravas? Nepovies ze si na dne a potrebujes vacsiu podporu, nehraj hrdinku, nefnukaj a komunikuj!

ssssm

Si zamerana prilis na seba. Wellness pobyt sa preto tak vola, ze ma cloveku pomoct so zdravim, takze on to asi nemyslel zle. Ty si len chcela, aby sa upriamil na tvoju chorobu a lutoval ta. Asi sa mu bridi tvoja sebalutost.

Helahella

Adden to napisala skvelo. Naozaj tlieskam.
Ak by si potrebovala helfnut, tak deckoD na centrum. sk. A neboj sa.

nnnuuu

Zákerný mohol byť, ale najzákernejším zo všetkých je Mesačný Princ. To, že si dá silonky, sukňu, podprdu a namaľuje si ústa červeným ružom, to sa dá pochopiť, ale to, že si nasadí chvost líšky len pre to, aby mohol ako "líška" ukradnúť susedovi, ktorý je na dovolenke, sliepky, tak to už je sila! Čo ti tie chuderky spravili?
Niečo dobré, ale celé zle:-(

hehe1

bohuzial toto je epidemia dnes....vsade su sebecke opice, ktore nezaujima nic, len ich vlastny prospech, zaujem... tato doba vychovava takychto ludi a vedia sa perfektne pretvarovat.... treba len utekat cim skor.....

36Liana63

Adden, ďakujem. Mne už pár ľudí vravelo, že som tak dobrá, až som sprostá...Určite nie som žiadny anjel, mám chyby ako každý, ale fakt začínam vidieť tie jeho dve tváre a to, čo som napísala ma dosť vzalo. neviem si predstaviť sedieť niekde vo vírivke s pohárom vína a usmievať sa, keď som sa mala dozvedieť verdikt o mojom ďalšom živote či neživote.
A ako som tiež už spomenula, toho bolo stráášne veľa. A tieto pospájané momenty ako puzzle mi dávajú len jeden možný obrázok - koniec. Už som však taká z toho všetkého, že som mala chvíľu pocit, či od neho nechcem priveľa..

Adden

V podstate nie som velmi narocna. Ocakavat vo vztahu ozajstnu lasku je predsa normalne, nie prilis trufale. A tak sa k tomu, k sebe, stavaj aj Ty.

Adden

U mna by skoncil. Ale ja som velmi narocna. Po tom, ako som si v minulosti nechala vo vztahu s.at na hlavu, teraz uz nedovolim nikomu, aby sa ku mne tak spraval, ako to ty popisujes. Radsej sama ako zranovana sebcom. A to radim aj tebe. Lebo na buduce narodeniny sa ti moze stat napriklad to, ze ti oznami, ze si davate pauzu. Ako neskor zistis, tak z dovodu, aby mohol legalne (vsak pauza) sulozit s inou. Proste sebca nemaj po svojom boku ani minutu. To je horsie ako byt sama. Prajem ti pevne zdravie