Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ponuka pre chlapcov

jehosnubenica

Pozadovat je jedna vec, dostat to zas druha. Najkrajsie je, ked dostavame to, co chceme aj bez toho, aby sme o to prosili:), o to vzacnejsie, ze dnes ti uz skoro nikto nic neda len tak nieco zadarmo.

nnnuuu

Tá slečna získala titul a už si myslí, že zožrala všetku múdrosť sveta a jej život sa už točí len okolo toho titulu, čo je pre ňu dobré a čo nie. Aj iní trpia týmto syndrómom, aj v iných veciach...

Jat

Zo zvedavosti som neodolal a klikol som na link v úvodnom príspevku témy, hoci už z komentárov diskutérov mi bolo jasné, čo si asi prečítam. Samozrejme, žiadné prekvapenie sa nekonalo a prečítal som si -až na niektoré výnimky- typické požiadavky hovoriace za väčšinu príslušníčok ženského pohlavia. Mierne ma však prekvapil vek "dievčiny". Predsalen, nemalo by sa už množstvo často irelevantných požiadaviek na partnera vo veku 27 rokov redukovať ?

cosi

,,Muzi predsa mavaju ovela vyssie poziadavky: modelka, skvela milenka a kucharka, s vlastnym majetkom a vysokym zarobkom atd. Tiez mnohi nesplnaju, co ziadaju." A na toto si ako prišla :D

LAXMI

Nemusi byt povysenecka, len skusenostami dospela k tomu, co nechce a co chce. Ci to aj najde je ina otazka.

Muzi predsa mavaju ovela vyssie poziadavky: modelka, skvela milenka a kucharka, s vlastnym majetkom a vysokym zarobkom atd. Tiez mnohi nesplnaju, co ziadaju.

ssssm

Z inzeratu to vyzera. ze ta zena je dost povysenecka. Ze ona sa povazuje za idealnu a muzi by sa mali o nu bit. Uz len preto by som na ten inzerat neodpovedal, ak by som si hladal rovnovenneho partnera.

Matthieu

Splnam az na to mma, aj ked mam doma boxersky mech a vek ked mam o par rokov viac, na druhu stranu ine daleko preplnujem. Bohuzial je velky rozdiel medzi tym co hlada a co ponuka, preto je inzerat nezaujmavy.