Tak chlapci splnate ?
Ponuka pre chlapcov
Pozadovat je jedna vec, dostat to zas druha. Najkrajsie je, ked dostavame to, co chceme aj bez toho, aby sme o to prosili:), o to vzacnejsie, ze dnes ti uz skoro nikto nic neda len tak nieco zadarmo.
Tá slečna získala titul a už si myslí, že zožrala všetku múdrosť sveta a jej život sa už točí len okolo toho titulu, čo je pre ňu dobré a čo nie. Aj iní trpia týmto syndrómom, aj v iných veciach...
Zo zvedavosti som neodolal a klikol som na link v úvodnom príspevku témy, hoci už z komentárov diskutérov mi bolo jasné, čo si asi prečítam. Samozrejme, žiadné prekvapenie sa nekonalo a prečítal som si -až na niektoré výnimky- typické požiadavky hovoriace za väčšinu príslušníčok ženského pohlavia. Mierne ma však prekvapil vek "dievčiny". Predsalen, nemalo by sa už množstvo často irelevantných požiadaviek na partnera vo veku 27 rokov redukovať ?
www.youtube.com
Nie, nie, nieee, nieee:-D
,,Muzi predsa mavaju ovela vyssie poziadavky: modelka, skvela milenka a kucharka, s vlastnym majetkom a vysokym zarobkom atd. Tiez mnohi nesplnaju, co ziadaju." A na toto si ako prišla :D
Nemusi byt povysenecka, len skusenostami dospela k tomu, co nechce a co chce. Ci to aj najde je ina otazka.
Muzi predsa mavaju ovela vyssie poziadavky: modelka, skvela milenka a kucharka, s vlastnym majetkom a vysokym zarobkom atd. Tiez mnohi nesplnaju, co ziadaju.
Nebojte sa za chvíľu sa jej zoznam skráti na takéto podmienky viď: www.youtube.com
Z inzeratu to vyzera. ze ta zena je dost povysenecka. Ze ona sa povazuje za idealnu a muzi by sa mali o nu bit. Uz len preto by som na ten inzerat neodpovedal, ak by som si hladal rovnovenneho partnera.
Splnam az na to mma, aj ked mam doma boxersky mech a vek ked mam o par rokov viac, na druhu stranu ine daleko preplnujem. Bohuzial je velky rozdiel medzi tym co hlada a co ponuka, preto je inzerat nezaujmavy.
PojasenaRyba, a ty co splnas okrem toho ze mas picu medzi nohami a cakas za to modre z neba?