Tak chlapci splnate ?
Ponuka pre chlapcov
Vidím že sem chodia diskutujúci alá topky.sk
Inak mne sa ten inzerat celkom paci. Proste videla takych chlapov obcas, a pri nich pekne zenske a zavidela im, ze aj ona by takeho chcela. Tak dokonale opisala svoju fantaziu. Ten vek tam vytycila dost malym rozmedzim to sa mi nepaci, ale urcite by zobrala aj niekoho plus minus 5 rokov, keby splnal vacsinu. Ale aj tak,keby preletela iskra, tak bere aj niekoho, kto nesplna vsetko. A to ze zeny chcu vysokych je verejne zname, aj mnoho takych co napise zdanlivo normalny inzerat a nespomenie to tam, tak nizkeho nebere, musi byt od nej aspon o 10 cm vyssi. Takisto zjavne ma rada vyssich muzov a mackov... proste takeho chce, a nezlavi z toho, lebo vie, ze ich je stale dost. Jeden sa predsa musi najst. To s tymi 115 kg aj tak prehnala, veru 190+cm a 115kg + takych muzov nieje zas tak vela (mozno 1%)... 1 zo 100? Takze vlastne hlada muza 1 zo 100, ktory je ale byvali thajboxer, alebo MMA a vie varit... a samozrejme je dobry srdcom, je to spravnak, ktory nebije zenu, nieje agresivny... Nojo, tak to by vyhrala keby takeho nasla, tak vsetky jej budu zavidiet. Mne sa ten jej inzerat nahodou celkom paci, a vobec ma nepoburil, skor som sa pousmial. Inak aj tak jej zelam, aby nasla presne takeho... aby vsetci zavistlivci dostali na kokos este viac. :) To by som bol zvedavy, ci by to novy cas potom znovu uverejnil, keby napisala na facebook, po pol roku, ze ma noveho frajera, a bol by presne ako v tom inzerate. Normalne jej to prajem. :)
Pojasena Ryba, a ty si muz alebo zena?
kkkkk - cize napriklad dotycna z tohto inzeratu, po 15 rokoch, ked jej nevyjde 5 vztahov za sebou, a jedno stroskotane manzelstvo, tak potom znicena zivitom, s nizkym sebavedomym a ojazdena... samozrejme s detmi... tak u tej uz ma sancu aj priemerny chlap. ( Ale aj to musi este za nieco stat), tak si to myslel?
Boze tolko muzskych grciek pokope som davno nevidela.
Fnuk fnuk.
... nooo nie je toho až tak veľa a veľa štandardných požiadaviek tak nebolo zdôraznených, napríklad prídete na rande v 20 ročnom aute, prípadne vlakom, busom, s igelitkou, bývate u rodičov, špinavé zuby, krivé zuby atď atď. V podstate táto doba praje ženám a mužom ktorí vedia ako na to. Nám ostatným nezostáva nič iné len potiť krv, pot a slzy ... a možno časom získame nárok na babenu, ktorá si 10 - 13 - 15 rokov predtým užívala vo vzťahoch.
Pretrtkala pol mesta a teraz dala dokopy to čo mal každy čo ju klatil.
Ak by nejaký chlapec spĺňal toľko kritérií, tak by taký chlapec isto už nejakého chlapca mal:-D
taketo baby ziju mimo realitu a take su aj ich vztahy
Bezna baba cakajuca princa na bielom koni, normalka :D Kym nepresviedca okolie, ze chce byt sama, ze jej je DOBRE, tak je natom este v pohode :D