Sevrin mysliš že je to jednoduché...? ako písal BJ2
ono z pomedzi tých "lúzrov" sa ťažko vyberá niekto normálny, no a ešte ked žena má aké také IQ a ked nájde nejakeho toho "alfasamca" tak nechce byť jeho dalšou čiarkou v jeho diáry,
"fu či som kanec dalsiu som fikol.. a odkopol"
nájsť takého ktorý stojí za to a bude z toho dlhodobý milenecký vzťah dajme tomu a nie len nejaka jednorazovka je zlozité..
..tiež si dovolim nadhodiť chulostivu temu "velkosť" na ktorej vraj nezálezí... a ine problemy...
mne osobne sa stalo ze chlap ma nenormálne pritahoval, rozumeli sme si, dobre som sa s nim citila, no tam dole asi 10cm .. no a ostala som sklamana... lebo na velkosti zalezi...
alebo ma dotyčny problem s ktorym nevie zajst k urologovi ze sa mu nechce postaviť,.. hlavne ze ma stale silne reči o tom ako ma pretiahne a ako je zo mna hotovy a vzrusujem ho...
chlapi ked zeny chodia na gyndu, prečo máte problem zájsť so svojim "problemom" za doktorom...?
**
dalsia vec... z takého "lúzra" sa tiež môže zrodiť alfasamec, ale ten chalan sa musí uvedomiť a niečo so sebou urobiť...
lebo čo takých "lúzrov" poznám tak nestará sa o seba, chodí zanedbaný, nikde nepracuje, žije s mamkou, chlapec nevie čo je to antiperspirant, pripadne sa nevie spravať k ženám, má nevhodné poznámky, ženské prsia nazýva "cecky" -akože to čo je?!
je trápny, nevie sa správať...
smrdí, nesprchuje sa, ak zije sám- neperie si veci - smrdí zatuchlinou...
čiže použivať antiperspirant, starať sa o seba, fitko, čítať, vzdelávať sa, rozmýšlať nad tým čo hovorí, aby sa dotyčná za neho nemusela hanbiť ked s ním pojde na zmrzku...