Sex

Príspevok v téme: Sex
Vela_otazok

Čaute :)

Zaujímalo by ma z čistej zvedavosti, že prečo ak žena napíše povedzme v RP-čke alebo na nejakej sex zoznamke, že chce sex, tak väčšinou okamžite má adeptov a je okolo nej zástup mužov, ale ak muž napíše toto isté babe, tak je na neho nasratá, neodpíše a má len minimálnu šancu??

Zaujímalo by ma prečo je to tak, lebo mám 24 rokov a síce som sexuálne neskúsený, ale aj ja mám pudy a je ťažké to tak dlho vydržať a ovládať. ...aj ja by som si už rád chcel vyskúšať ten sex :/

WHISPER

a ešte jedna "otázka".. ktorá mi práve prišla v RP :-D

"pod na vínko"
a ked mu odpíšem že "nie, dakujem"
príde odpoved od ubožiaka "prečo?"
no lebo! hned si idem nohy polámať aby som si isla dať vino k nejakemu fantomovi-nakolko nemá ani profilovu fotku...
zarabam takze ja si vino kupim aj sama, dokonca som si kupila vcera takze mám :-D

takze nedavaj debilne otazky... ked ta zena chce jemne odmietnut, tak ako ja tohto, ze "nie , dakujem" tak sa jej nepýtaj že prečo...
**
"nedáme stretko?"
- nie,
"prečo?"
**

"pod na víno"
- nie dakujem...
"prečo?"

WHISPER

lebo žena sa rada hrá na netykavku, chce byť dobývaná...
a aj ked ide na ten pokec za umyslom najsť si sexpartnera,
taký ktorý jej napíše:
"čau sex?"
"za fo?"
"dame stretko?"
"dame sex?"
automaticky použije možnosť v pravo hore "zablokovať"

lebo takí patria do kategorie ubožiaci...

to znamená, že ked si napr. zena chce urobiť prieskum a vytvorí si 10 nikov tak títo uboziaci jej na všetkych 10 napíšu to isté,..
vid. vyzsie uvedene otázky...

a patri tam ešte kategoria retardov ktorí kopiruju a prilepia do RP kazdej jednej zene spravu
"ahoj si krásna, zaujala si ma, si velmi sympatická na fotke, chcel by som sa ta iba opýtať či by si mi ho ohodnotila..."

takže takto konverzaciu nezačínaj...

ssssm

Urcite nedavaj zenam za sex peniaze. To chcu len prostitutky. Zeny si zvyknu namyslat, ze su nejake jedinecne, alebo vynimocne a ze by si ich mal vyvazovat zlatom za to, ze roztiahnu nohy. Podaj im po sexe pohar vody, alebo nejaky keks. To by malo stacit.

Sevrin

Pretože matka príroda spravila jednu vec: samcom dala výrazne vyššiu potrebu sexu, ktorá je podmienená aj biologickými procesmi. Samiciam to nedala. Samica bez sexu je schopná vydržať roky, Samec, aj keby sa zosral, nevydrží viac ako nejaké 2-3 týždne.

Maybel

V každom prípade si ale musíš pripraviť plnú peňaženku, lebo tie spoločné večere, rande a darčeky aj niečo stoja :) Platiť budeš samozrejme ty :) Lebo nestačí len "chcieť", treba aj na to mať !!!
Nemysli si, že na ženu stačí len kývnuť a tá hneď poskočí a bude plniť nejaké tvoje želania a požiadavky.

ElsaS

Pretože väčšina žien sa chce najprv zoznámiť s dotyčným, nejaká večera, prvé rande, che aby bol pozorný, zaujímal sa o ňu a tak :) Nie hneď zhurta. Ale sú aj také ženy len musíš na ne natrafiť.

janofero

Namiesto vysedávania za netom, by si mal čítať Platóna. Odporúčam dialog Sofista a nebudeš tu dávať také kraviny.