Partner stratil o mna zaujem

Príspevok v téme: Partner stratil o mna zaujem
Lanadpd

Caute, sme s partnerom uz nejaky ten rok. Obaja mame daco po 30-tke. No posledny rok je pre mna dost utramný. Partner zacal chodit casto cvicit, domov chodi neskoro vecer a stale sedi za telefonom. Ked som sa spytala ci dajaku ma povedal, ze nie ,len pptrebuje sukromie. Uz spolu ani nemame sex. Raz za dva mesiace a aj to je moja iniciativita. Ked sa aj postavim pred neho naha ppzera stale na telefon. Nic ziadny zaujem. Niesom skareda ani tlsta. Staram sa o seba . Ked aj kdesi ideme tak mi ani nevenuje pozirnost, akoby ani nevedel ze vedla neho som. Nechapem. Uz to niekto zazil? Mna nebavi sa pripominat aha tu som a vsimaj si ma. Sme ako spolubyvajuci nie partneri. Nechapem kde sa stala chyba.

lanadpd

Keby niekoho ma, tak by bol snad rad nie? Že sa chcem rozíst a nie ešte premluval aby som neodchadzala a plakal , že sa rozist nechce.. Chapes?

lanadpd

No a to je koren bodky.. On sa rotíst nechce. Už som mu to navrhla viac krat.. Dokonca sa ma snazil premluvit nech neodchazam.. Nechce sa roist.. Tak zato nechapem o čo ide..

Adden

No keby chcel byt s inou, tak nech je, vie že by som mu nebranila. Ved načo robit sceny. K ničom by to nebolo. A ja nemam nudzu si niekoho najs. Takze vonkonco nechapem čo sa deje.

No tak si niekoho najdi, preco vobec zakladas temu, Feri?

lanadpd

Ja som sa pokusalao tom hovorit. Aj sa porozpravame a dva tri dni je vsetko ok a potom to iste.. NEviem. Nie nerobim sceny, nemalo by to zmysel a ani taka nie som. Gemblerit negemlerí.. A či je v tom ina zena neviem. Mozno hej ,ale nemam ako to zistit. Pracje v inom meste kde dochadza a tam aj chodi cvicit. To by som musela vsetky fitka obehnut. Ale hovorim si preco? Prečo by som to mala robiť. Ved to je ponižujúce. No ked chce inu nech ide, ved mu nebranim. Ale toto chovanie čo robí je velmi zvlastne. Hneva ma, že aj ked sme dakde tak ako by som ani nebola. Druhy po mne pozerajú a on ako by som bola vzduch. Ja mu prejavujem naklonost a on nic. Strasne mi to pride zvlastne. No keby chcel byt s inou, tak nech je, vie že by som mu nebranila. Ved načo robit sceny. K ničom by to nebolo. A ja nemam nudzu si niekoho najs. Takze vonkonco nechapem čo sa deje.

danielllllita

nechcem strasit, ale mne sa dialo nieco podobne minuly rok. ja som mala vtedy 20 a ex 22. chodili sme spolu vyse 3 rokov, no posledny pol rok sa zacal spravat cudne... ked sme boli vonku v partii nikdy mi neprejavoval naklonnost, no pocas tohoto pol roka, ma uplne ignoroval akoby som tam ani nebola a v sukromii si ma tiez prestal vsimat... vzdy bolo nieco dolezitejsie ako ja, az jedneho krasneho dna som mu kazala nech mi zavola, ked pride domov (nebyvali sme spolu), ze mozeme ist von aj s partiou... cakala som hodinu, dve, tri... az boli 4h rano a on nic... vtedy som uz vedela, ze je nieco velmi zle, lebo ked sme sa na niecom dohodli, tak to vzdy dodrzal... 2 dni sa mi vobec neozval a ani nereagoval na sms ani na telefonat (nebobmbardovala som ho spravami ani hovormi, iba som mu napisala 1 spravu a 2x som mu zavolala, lebo vobec nereagoval, ale potom uz nic viac) ozval sa sam o 2 dni neskor, ze sa chce so mnou porozpravat a rozisiel sa so mnou... a ano bola v tom druha baba a vraj uz pol roka, len stale bol na vazkach a nevedel, ci sa so mnou chce alebo nechce rozist, tak ma takto pol roka tahal za nos, chrapun jeden, bodaj by sa to vsetko vratilo kazdemu kkt, co si mysli, ze je rit sveta...

tanjala

zvacsa v tom byva ina zena, ale nemusi.. kazdy vztah je individualny.. mne sa vo vztahu stalo nieco podobne a nebola v tom ina zena, ale ten moj zacal gemblovat... spraval sa rovnako len s tym, ze ked bol akoze cvicit bol v herni a ked bol na telefone hral online ruletu.. nejavil zaujem o nic, o mna o sex, o nejaky spolocny program proste o nikoho... po roku som to potom zabalila...
na druhej strane teraz kamoska si nasla zadaneho, ked sme sa vcera o tom rozpravali, tak som sa jej pytala ako to on riesi s oficialnou, tak povedala, ze jej hovori, ze je bud s chalanmi, alebo je vo fitku...
takze moze v tom byt cokolvek, je len na tebe to zistit.. no zo zaciatku by som sa urcite vyvarovala konkretnych obvineni, alebo scen a vycitani... treba sa o tom otvorene porozpravat, tak ako to citis ako sa veci maju... je mozne, ze on nebude mat zaujem ... no aspon to skusis a ak bude na to srat, nemas ci co vycitat.... snaha bola

Mesačný princ

Ak potrebuje súkromie, tak nemal ísť do vzťahu.

Ani srnky netušia prečo od teba uteká. To musíš najskôr zistiť len ty sama, ja do Vášho vzťahu nevidím.