Partner stratil o mna zaujem

Príspevok v téme: Partner stratil o mna zaujem
Lanadpd

Caute, sme s partnerom uz nejaky ten rok. Obaja mame daco po 30-tke. No posledny rok je pre mna dost utramný. Partner zacal chodit casto cvicit, domov chodi neskoro vecer a stale sedi za telefonom. Ked som sa spytala ci dajaku ma povedal, ze nie ,len pptrebuje sukromie. Uz spolu ani nemame sex. Raz za dva mesiace a aj to je moja iniciativita. Ked sa aj postavim pred neho naha ppzera stale na telefon. Nic ziadny zaujem. Niesom skareda ani tlsta. Staram sa o seba . Ked aj kdesi ideme tak mi ani nevenuje pozirnost, akoby ani nevedel ze vedla neho som. Nechapem. Uz to niekto zazil? Mna nebavi sa pripominat aha tu som a vsimaj si ma. Sme ako spolubyvajuci nie partneri. Nechapem kde sa stala chyba.

Elir

ešte mi napadlo, pozrieť mobil je nič, v dnesnej dobe zmažeš všetko...tajné chaty atd atd, skôr sa zamysli do kedy to takto budeš zvládať dalej, pokiaľ ťa partner ignoruje a nevidíš snahu o riešenie problému, ničí ťa to, taký vzťah to ani vzťah nie je, či sa mýlim? môžeš byť s niekým kto by sa na teba tešil

Lanadpd

Elir- Ja som to skusala zistit. Nenapadne som mu pozrela mobil, dokonca fb a nic som nenasla. Je vela veci co mi nesedi. Len neviem,ak by ozaj mal ,tak preco by sa branil rozchodu. Ci ju ma na sex a mna na domov a varenie atd.

Elir

no tlačila som na neho, videla som že je na whatsuppe online a mne nepísal, tak logicky, niekto v tom musí byť..také už aj výmysly, že ide s kamarátom von, hoci s tým dotyčným sa nejak nemusel, viac sa o seba staral, tak sa odťahoval, išli sme von že sa chytíme za ruky, klasika, on mi ruku pustil, ale také to hihi haha, jednoducho on nemal tie grády mi to povedať na rovinu, vo vzťahu som bola ja tá dominantnejšia, čiže on to chcel riešiť únikom, ked som už tlačila o čo ide mi začal s pesničkou, že uvažuje že chce byť sám, vyskúšať si aké je to byť sám a tak...to som ho mala za hrdinu, v zmysle, jasné, ak to tak človek cíti, nech si ide po svojom, kým som neupratovala a nenašla nájomnú zmluvu na jeho a jej meno, tak to si vieš predstaviť...tá bezmocnosť a všetko okolo toho, potom už zatlkať nemohol, objavila som to po mesiaci, čo sa poznali, hned išli spolu bývať a už sú aj zobratí, čiže zrejme si boli súdení, určite si viac sedeli, ale všetko som pochopila neskôr, a beriem to že sa stalo dobre, no to chce len čas :-)

Mesačný princ

Ja si nemyslím, že niekoho má. No ak to je tak, tak v tom prípade máte oveľa väčší problém vo vzťahu, ako by bola nevera.

zmok

Kazdy ma pravo najst si partnera, ktory mu vyhovuje najviac. Len jesitny a narcisticky clovek si mysli, ze on je jediny a najlepsi a nikto iny na partnera nema narok.

Sevrin

Myslím, že je dosť vysoká pravdepodobnosť, že bude v tom iná žena.

Žiadny normálny, zdravý chlap nemôže mať sex len raz za dva mesiace. AK nemá záujem s tebou sexovať, tak sexuje s inou.

pitecka

no s tym rozchodom to vzdy nemusi byt tak... kludne moze mat inu, napriek tomu sa stareho stale nechce vzdat... mne sa tak stalo... presne ako pisete, ten moj bol stale vo fitku, stale konferencie, pracovne vecere, vikendy s chalanmi na rybach, polovackach, pracovne cesty.. prestali sme spolu komunikovat, spavat, chodit kamkolvek... zrazu ma mal uplne na haku... no vztah odmietal riesit, ked som sa chcela rozpravat bol unaveny, mal vela prace, nemal naladu, stale menej a menej spaval doma.. ja som aj nejak tusila, ze ma inu, ale cakala som, ze ho to prejde a nechcela som to riesit... cakala som... on bol asi stale na vazkach, so mnou 14 rokov, s nou vtedy 2... mal dve domacnosti... polku tyzdna s nou polku so mnou (som lekarka a mam ambulanciu aj v BA aj v BS teda polku tyzdna som bola tu a polku tam, vtedy byval s nou).. po dvoch rokoch ked bol s nou mi povedal, ze potrebuje priestor a byt chvilu sam, vtedy sa uplne odstahoval k nej a stale som sa tvarila, ze je to ok... no po asi dalsich 4 mesiacoch som povedala stop... rozchod, vtedy sa vratil ako maly chlapec, prosil, ze budeme mat rodinu a dieta... ehm, povedala som dobre.... to co sa stalo potom .... nikomu neprajem, spravil dieta mne... teda nie prirodzene, bola som na umelom lebo som mala zdravotne problemy a uz ani sme nemavali sex, ale spravil dieta aj jej... nevedel sa vzdat ani jednej z nas, neuveritelny sebec, ktory chcel vsetko a vsetkych... teraz sa sudime.... on s nou .... a ja s nim... ma dve deti a nevidi ani jedno.. niektorí chlapi su chori...

Elir

Velmi podobne som to mala s ex malo sexu pomaly ziadny stale vo fitku kde bol nejak dlhsie ako zvycajne, som sa pytala ci niekoho ma ze nie ale prisla som na to ze ano