Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co varit..?

Príspevok v téme: Co varit..?
Sasa590

Ahojte, s mojim frajerom ideme na dovolenku a budeme ubytovany v hoteli kde nebude ani sporak ani nic take na varenie.. budeme mat iba ranajky. A potrebovala by som poradit ze co by bolo dobre si tam zobrat a co varit. Dvojplatnicku nemame a rozmyslame ze budeme chodit na obed/veceru sa niekam najest ale bolo by dobre este to tretie jedlo dna.. co by ste mi poradili? Niejake jedla ktore su mozno polotovarmi zeby sa to iba zalialo horucov vodov okrem sackovych polievok? Alebo ine jedla ktore netreba hodit na sporak?

merian1

Getting a Dutch driving license getvaliddocuments.com is essential for anyone who wants to drive legally in the Netherlands. The process of obtaining it through traditional methods can be time-consuming. However, you can now buy a Dutch license online withot hassele. -licegetvaliddocuments.com license.
Get Real Driver’s License/ getvaliddocuments.com
Buy Irish driving license getvaliddocuments.com
Buy Norwegian drivers license getvaliddocuments.com
Order Your Danish Driving License Online getvaliddocuments.com
Buy polish driving license getvaliddocuments.com
Buy Slovenian driving license getvaliddocuments.com
Buy Spanish driving license getvaliddocuments.com
Order Your Slovakian Driving License with Ease getvaliddocuments.com
Buy Serbian driving license getvaliddocuments.com
Buy Swedish driving license getvaliddocuments.com
Buy Swiss driver’s license getvaliddocuments.com
Buy Bulgarian driving license getvaliddocuments.com
Order Your French Driving License Online getvaliddocuments.com
Order Your Lithuanian Driving License Online getvaliddocuments.com
Buy Latvian driving license getvaliddocuments.com
Buy Belgian drivers license getvaliddocuments.com
Buy Italian driving license getvaliddocuments.com
Buy Romania driving license getvaliddocuments.com
Buy UK driving license getvaliddocuments.com
Buy German driving license getvaliddocuments.com
Buy Czech driving license getvaliddocuments.com
Buy Portuguese drivers license getvaliddocuments.com

vricka86

dnes idem po dlhom case vyskusat spenatovi privarok a pyre zemiaky. tych sa nebojim, kedze ich uz dlhsiu dobu robim len zo zemiakov od pan zemiak, su tak najchutnejsie a konecne ich nemam s hrckami ale pekne hladke. noo trosku sa obavam toho privarku, tak drzte baby palce a ak mate nejake overene recepty, sup sem s nimi

hrudacka

@lenyia u nas ho robi moja mamca na vianoce a preto ho ja nejako nemam za potrebu robit, lebo zase vsade len salat jest, to by som nedala. ale ako som ti uz pisala, na velku noc isto vyskusam z tychto zemiakov, ktore si mi poradila.

sklaninka

presne, aj mne to vianocne menu velmi chuti
fuha, tak ked este aj ovocie, tak toho mate fakt vela na papanie, to neviem ci by som vsetko dala po celodennej hladovke:D

rehacka

aj my to tak mame sklaninka ale milujem tu klasiku a vedela by som ju kludne jest aj dlhsie:-D:-D my mame este aj ovocie ako jablko, banan, mandarinka, pomaranc, atd. 24-teho cely den skoro nic nejem, aby som vecer vsetko zmestila:-D

lenyia

Áno, presne to balenie som kupovala Hrudacka a bola to pomoc riadna a kopu ušetreného času:-) Fakt:-O Pre mňa by ani vianoce neboli, keby nebol šalát:-D:-D

hrudacka

@lenyia ano? kupovala si to vianocne balenie, kde si mala blansirovane zemiaky a mrkvu na salat? to verim, ze musel byt vyborny. ja salat nerobievam na Vianoce ale na Velku noc isto vyskusam aj ja:):):)

sklaninka

nase menu na Vianoce bolo nasledovne rehacka:
kapustnica
ryba a salat a veeeeela kolacov a samozrejme este aj oblatka s medom a trubicky sme mali
u nas to je viac menej taka klasika

lenyia

Hrudacka tak už vieš, že nám veľmi chutili a na Vianoce som z nich robila aj zemiakový šalát a tiež mal veľký úspech;-)