Ahojte, s mojim frajerom ideme na dovolenku a budeme ubytovany v hoteli kde nebude ani sporak ani nic take na varenie.. budeme mat iba ranajky. A potrebovala by som poradit ze co by bolo dobre si tam zobrat a co varit. Dvojplatnicku nemame a rozmyslame ze budeme chodit na obed/veceru sa niekam najest ale bolo by dobre este to tretie jedlo dna.. co by ste mi poradili? Niejake jedla ktore su mozno polotovarmi zeby sa to iba zalialo horucov vodov okrem sackovych polievok? Alebo ine jedla ktore netreba hodit na sporak?
Co varit..?
baby a ake ste mali menu na stredry vecer? pochvalte sa:-)
@lenyia jooj, tak to si ma skutocne potesila lebo som mala trosku obavu, ze vam nebudu chutit (aj ked podla mojho nazoru su fantasticke) ale predsa len som mala trosku respekt, kedze som ti ich poradila ale som rada, ze chutili :):)
u nás bude dnes kôprovka, ktorú úplne najviac zbožňujem.
my sme cez vikend robili bryndzove halusky, strasnu chut sme na ne mali vsetci. to bude asi tym, ze sa blizia vianoce a ja nerada robim vianocne jedla takto tesne pred nimi. takze vyberame nieco, co sme uz dlho nemali.
Hrudacka tak ti idem napísať, že zemiačiky nám veľmi chutili, dokonca manžel povedal, že sú lepšie ako klasické, ktoré sme doteraz jedli:-) Mali obrovský úspech, takže isto ich budeme kupovať častejšie;-)
zeny, kedze mame Vianoce uz takmer za dverami, mohli by sme sa pobavit aj o vareni na Vianoce a Vianocne sviatky, co vy na to? co zvyknete varit? sem s vasimi menuckami:)
@lenyia som velmi zvedava, co na ne povies :):):)
Ďakujem baby, dnes idem do obchodu, tak sa po nich pozriem a chcem aj robiť špíze s opekanými zemiakmi, tak skúsim pozrieť tieto a dám potom vedieť, ako sa podarili:-)
@lenyia pozeram, ze ma Timejka predbehla a ze ti uz vsetko napisala :)
tak to ti odporucam vyskusat Lenka, lebo su velmi chutne. a co sa tyka skladovania, tak normalne iba v chladnicke ich staci mat, ziadne specialne skladovanie si nevyzaduju. a co sa tyka toho ochutenia, tak to som nikdy nepozerala, ci obsahuju sol, lebo my vela solime a preto ich ja solim este predtym ako ich dam dokoncit.