Ahojte, s mojim frajerom ideme na dovolenku a budeme ubytovany v hoteli kde nebude ani sporak ani nic take na varenie.. budeme mat iba ranajky. A potrebovala by som poradit ze co by bolo dobre si tam zobrat a co varit. Dvojplatnicku nemame a rozmyslame ze budeme chodit na obed/veceru sa niekam najest ale bolo by dobre este to tretie jedlo dna.. co by ste mi poradili? Niejake jedla ktore su mozno polotovarmi zeby sa to iba zalialo horucov vodov okrem sackovych polievok? Alebo ine jedla ktore netreba hodit na sporak?
Co varit..?
Ja by som vzala niečo suché, ale sýte. Moje obľúbené sú Hobbit sušienky, to si kupujem aj do lietadla. Ale aby vás nezapieklo, bolo by fajn aj nejaké ovocie, čo vydrži transport - jabĺčka, tvrdé hrušky, sypané oriešky sú veľmi chutné aj sýte.. (neviem teda či sa to smie do lietadla, nenapísala si, ako cestujete).. vieš si vziať aj také akože pečivo, ako sú večky, posúchy, croissanty a na to napr malý džem, maslo, nutela.. to všetko vydrží.. A do hrnčeka okrem polievok sú super také instatné kaše (majú v Lidl aj iných supermarketoch), tie sú chutné a ak si dáš do nich napr drobné ovocie (sušené) či ovsené vločky, aj zasýtia na večeru napr.. teraz ma napadlo ešte kukurica uvariť dopredu a vziať do nádobky.. ale všetko závisí od toho, ako cestujete a aké máte váhové limity.. A jedlo sa dá kúpiť aj na mieste :)