Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klamal som priatelke ako to napravit

Príspevok v téme: Klamal som priatelke ako to napravit
Hrozny blazon

Zdravim vas. Potreboval by som vase rady aby som mohol napravit nieco co som pokazil. Jedna sa o to ze som klamal svojej priatelke a rozisla sa somnou. Treba vediet ze som vdovec a pred trochu viac ako dvoma rokmi som stratil manzelku. Teraz zijem so svojou dospievajucou dcerou a da sa povedat ze vo vlastnom no skoro pod jednou strechou so svokrovcami. Toto manzelstvo nebolo najlepsie a prezil som vela sklamani hadok a inych nepriemnosti ktore su sucastou a aj take ktore by nemali byt sucastou manzelstva. Skratka ucil so sa zit tento zivot. Nikdy som manzelku nepodviedol no zivot s nou a tuzba po kludnom bezproblemovom zivote do mna vstepila mozno nespravnu vec. Ano je to milosrdne klamstvo. Po manyelkinej smrti som sa cím dalej tym viac citil osamely a sice som sa sem tam stretol s nejakou zenou ani jedma ma nenadchla k dalsiemu kroku az kym som jeden vecer neuvidel ju. Sice len z fotografie ale vyzarovalo z nej nieco co nedokazem ani opisat. Druhy den som neveril vlastnym ociam. Vidim ju v stanku cez male okienko. Cely som sa chvel no odhodlany oslovit ju som si siel nieco kupit. Bal som sa ako male dieta no skusal som to zakryvat a vystupovat suverenne. A vyslo to. Dohodli sme si stretnutie. Uz ked povedala prve slovo som vedel ze to je ta zena za ktoru by som aj nemozne urobil. Po par stretnutiach som citil ze aj ona prejavuje naklonnost voci mne aj ked boli tam dost silne signaly ze je ziarliva co sa aj dalo pochopit po sklamaniach oktorych mi hovorila. Vravel som si vtedy ved co nech je ziarliva ja nebudem robit veci ktore by mi mohla vycitat. Casom som spoznal som jej celu rodinu. Uzasny ludia a bolo mi s nimi dobre. Po case prisiel prvy problem kedze som bol uprimny a nic som nechcel tajit. Nepacilo sa jej ze niektore zeny o mna prejavuju zaujem a bolo tazke vysvetlit ze pre mna to nic neznamena. Nezastaval som nikdy nazor ze sa treba chytit kazdej prilezitosti mat sex. No ja sa radsej milujem. Iste chapete tuto vetu a pojem milovat sa s niekym. Neviem no zhoda okolnosti jej ale naznacovalo opak. To bol prvy problem ktory sme prekonali a vysvetlili si. Citil som ale nedvoveru z jej strany. Aj ked sme boli spolu dost sledovala co robim komu pisem a tak. Z dovodu toho ze sa zaoberam niecim pre co mi sem tam ludia napisu na mobil alebo na facebook a verte niekedy sa najdu aj taky co napisu v hlbokej noci. Moj zvyk bol si cez noc stisovat telefon co si pravda vsimla no aj ked mne to prislo normalne ona si to vysvetlovala po svojom. Dal mi patricne najavo ze jej to vadi a ze si mysli ze nieco skryvam tajim. Boli to dost neprijemne situacie no urobil som ako si zelala. Skratka zalezalo mi na dovere lebo viem ze je dolezita. Moja laska k nej a jej detom prerastla do takych rozmerov ze som bol ochotny hadam aj nemozneho aby bolo vsetko super a v pohode. Byvam od nej 40km a tak som sem tam y casu na cas prespal co nevadilo ani mojej dcerke lebo videla aky som stastny. Niekedy ma dokonca povzbudzovala aby som siel. V meste kde byva uz ex priatelka prerabam svojpomocne domcek ktory som z casti zdedil a z casti som si ho splatil. Planoval som sa tam este toto leto prestahovat no prace nepostupuju tak ako som mal v plane a to aj koli tomu ze som mal uraz ma dost obmedzil. No aj tak sa snazim cím skor sa prestahovat a zit zivot pod neustalym dohladom rodicov manzelky. Rad by som bol aj pozval svoju novu priatelku k nam no nechcel som sosobovat svokrovcom trapenie ze som ich dceru nahradil niekym. Priatelka to aj chapala napriek tomu ze sme na tuto temu vela nehovorili. Chodieval som k nej stale castejsie a prespaval u nej stale viac krat. Trochu som mal vycitky ze nechavam dceru samu doma ale ona ma chapala a sem tam aj povzbudila lebo jej moja priatelka pripadala vejmi sympaticka a mila. Nestretli sa sice iba par krat a asi aj ona citila jej charizmu. Po nejakom case priatelka dala najavo ze by chcela byt somnou viac a ze je tak zle ze byvam tak daleko a nevieme sa stretnut kazducky den. Ziarlivostne sledovanie toho co robim a kedy a kde plus tieto sice asi nevinne poznamky ze to takto nie je dobre vo mne zacali vzbudzovat pocity neistoty a strachu. Nechcel som predsa stratit cloveka ktory vam uz len tym ze nan pomyslite vyvola priemne chvenie v zaludku. No nedokonceny dom a cela moja situacia mi nedavala vela moznosti. Stalo sa mi raz ze som zlyhal pocas intim. chvilach a aj to ma trapilo tak ze som zacal mat urcite problemy. To vsetko dohromady mi nedavalo spavat a neustale som myslel na to ze ak nieco nespravim tak o nu pridem. Vela so premysla co a ako by som mohol riesit aby som ju urobil stastnou a aby mi doverovala a bolo vsetko super. Viem predsa co k nej citim a co chcem a dokazal by som pre nu urobit cokolvek. Dokonca som sa pohraval s myslienkou ze ju poziadam o ruku ked budem so vsetkym hotovy. Jeden vecer ked som bol u nej a mal prespat mi zavolala dcerka ze ma hnacku a treba vediet ze hnacka a vracanie su pre nu nocnou morou. Povedal som priatelke ze idem domov k dcerke a ona suhlasila. Neviem ci zo sklamania ze nebudem snou alebo z akeho dovodu ale videl som v jej tvari vsetky jej pocity ktore mozno skusala potlacit ci zatajit. No uz som si vobec nie isty ci si to namyslam ale videl som naraz sklamanie hnev no aj nedoveru. S tym pocitom som sa vydal domov. Mal som aj vycitky lebo aj priatelka stratila svojho blizneho a mozno potrebovala moju oporu. Vecer sme si volali a slubil som jej ze budeme spolu tri cele dni. Den pred tym ako som mal ist k priatelke mala este dcerka trosku problem a tak ma ziadala aby som nesiel nikde. Vysvetloval som jej ze je uz velka a aj ja aj moja priatelka potrebuje aby sme boli spolu. Pristupila na kompromis no ziadala ma aby som teraz nebol tak dlho a prisiel domov o den skor. Videl som ze to bude asi lepsie riesenie. Nechcel som zanedbat ani priatelku ani dceru. Celu cestu k priatelke som rozmyslal ako jej poviem ze neostanem tak dlho ako sme sa dohodli. Mal som hrozny strach ci z jej reakcie a mal som na pamati aj tie veci s ktorymi nebola spokojna. Nechcel som jej zle a bal som sa aj ze sa veci kopia a nakoniec ma posle k vode. Ked som prisiel k priatelke ani neviem preco zaklamal som jej ze pojdem na pohreb vlastne na poslednu rozlucku a ze sa pojdem vecer den pred rozluckou modlit. Preco som take povedal? Dostal som totiz oznamenie o poslednej rozlucke s kamaratovou mamou ktora umrela v miestnom kostole sa konala rozlucka kde sa mali lucit znami ktory sa na pohreb do zahranicia nevedia dostavit. Toto som v mojej slabej chvilke vyuzil. Neviem ci to bolo z mojej strany vedome ci nevedome no bola to najvacsia chyba v mojom zivote. Pravdaze na to ze som zaklamal prisla. Vedel som ze klamstvo by netolerovala som zatlkal do poslednej chvile. Ale nepomohlo. Nejake veci si zistila a ja som uz nemal argumenty. Prislo to coho som sa obaval najviac a to rozchod. Mam hrozne vycitky ze som klamal jej a tym aj inym ludom. Mal som ich uz aj pred tym ako mi na to prisla no ukludnoval som sa tym ze je to len milosrdne klamstvo no necakal som ze sa prerastie do takych rozmerov. Ona so mnou uz skoro vobec nekomunikuje a dokonca ani na moju ziadost byt jej priatel kamarat mi odpovedala ze s klamarmi sa ona nepriateli. Ja som sa uz priznal a ospravedlnil aj ostatnym zaiteresovanym, ale vobec sa mi neulavilo. Stratil som cest a hlavne stratil som toho cloveka o ktorom som si myslel ze je ten pravy. Vlastne uz ani nikoho ineho nechcem lebo viem ze je pre mna ta prava. Skusil som uz vsetko vysvetlit vlastne skusil som vsetko aby ma pochopila, odpustila. Som celkom na dne z mojich cinov a toho ze jej uz nemozem chytit ruku ci pohladit tvar a pobozkat ju. Chcel by som to nejak napravit a som ochotny urobit vsetko no neviem uz co. Poradte mi niekto prosim budem vam vdacny. Velmi si zelam byt zas v jej naruci vidiet jej usmev a dat jej cele moje srdce.

jtm

Proste provokatersky a vyryvacny, chorobne ziarlivy a chorobne urazlivy clovek, ktory uz od zaciatku vztahu na svojom partnerovi len chyby vyhladava a ked ziadne nenajde, tak si nejake vymysli, seba za dokonaleho oznacuje a na inych len kopu chyb vidi, ale vlastne chyby si priznat nevie, to je ta uplne, ale ze uplne najhorsia povaha. Ber nohy na plecia a utekaj od takej.

jtm

Hrozny blazon - natrafil si na nevhodnu zenu. Pritahovala ta na nej iba fyzicka krasa, ale do povahy je uplne nevhodna. Vztahovacny a velmi urazlivy typ cloveka, ktory ale nevaha urazit cloveka ineho a ani ti nedoveruje a kde nie je dovera, nie je ani laska. Zmiznes jej zo zivota, usetris jej tym peniazky, ktore vynakladala na sukromneho detektiva, aby ta spehoval, ked je chorobne ziarliva. A ty si este robis vycitky, ze si jej ublizil? Ver mi, ze na jedno klamstvo, ktore adresujes ty jej, pripada najmenej 1000 klamstiev, ktore adresuje ona tebe. Ale ty si jej doveroval a vsetko veril a ona tebe nedoverovala a neverila nic. Proste ona je zly clovek a ty si dobry, alebo aspon minimalne o kus lepsi. Zasluzila by si do vztahu chorobneho ziarlivca a agresivneho psychopata, ktory by jej napravil cifernik za to ako ublizovala tebe a vsetkym chlapom pred tebou. A takeho raz aj najde a ty najdes normalnu. Presne ako tu pisali, mal si xantipu. Utekaj z toho vztahu kade lahsie, urob hrubu ciaru za tym vsetkym a bud teda zostan sam, alebo si hladaj zenu, ale inu a nie tuto. A nechovaj sa ako pubertiak, ktory hlada modelku. Mozno najdes stastie v naruci tucnuckej gulicky, sice nie peknej, ale do povahy dobrej a chlap v tvojom veku by uz mal chapat, ze dobra povaha v skaredom tele je o moc lepsie riesenie ako zla povaha v peknom tele. Asi tak.

Hrozny blazon

Mila Helga. Dakujem ze si si precitala cely moj prispevok. Neviem ci si bola niekedy v zivote zamilovana no velmi o tom pochybujem. Ale urcite by ta pobavilo cim sa zaoberam ale to nejdem rozoberat lebo to nie je podstatne. Kazdopadne dakujem za tvoj nazor. Budem o tom premyslat. Co sa jedna nechavania mojej dcery samej - pisal som uz v prispevku ze zijem skoro pod jednou strechou so svokrovcami. A prenocovanie inde ako doma sme sa vzdy dohodli s dcerou a bral som vzdy do uvahy nie to co povedala ale ako reagovala v pripade ze som mal prespat niekde inde.

NechapavecObecny

Preboha... To si si aku xantipu nasiel? Bud rad, ze si sa jej zbavil... To by ta bavilo zit cely zivot v strachu, ci sa princeznicka nenafukne jak balon za kazdu chujovinu???

helgaJ

Najprv si prosim podakovanie, ze som toto vobec precitala.
Za nic na svete by som nechcela mat po boku cloveka, ako si
Ty.
Nechcela som urazit, chcela som nasmerovat na liecenie.
Niektori doktori by ti mohli pomoct. Su tu psychologovia,
potazmo dr z psychiatrie.
Alebo aj ludovi liecitelia, potrebujes sa vyrozpravat, toto by mohlo tiez pomoct.

Nepises , ako normalny chlap, nepises, ako normalny clovek.
Jednoducho zabudni teraz na lasku a hladaj pomoc. V poriadku urcite
nie si.
Zelam ti vela zdravia dusevneho aj fyzickeho. Helga

MARGITA23zelena

No ja ti neviem....podla mna nie je ani tak pre teba...vsetko robis len ty, ona nic, len komentuje, upodozrieva....no neviem...a dcera? Ty nehavas doma dceru aj niekolko dni samu? To je jedno ze dospieva...prave to je najhorsie obdobie...ona aj ked sa tvari ze jej to nevadi tak to tak nemusi byt...ja by som sa na tvojom mieste starala o dceru...a ked pride nieco vazne tak to budes citit uplne inak, toto mi pride ako rychle poblaznenie...

12Zuzik21

No tak k tvojmu problému - myslím, že si dobráčisko od kosti, na čo dotyčná dáma prišla a nechutne to zneužíva (la).
Máš - aspoň tak na mňa pôsobíš - z nej strach.
Už teraz mi prídeš ako pod papučou.
Aj to, že si jej vôbec klamal, svedčí o tom, že sa ideš rozkrájať, aby bolo všetko fajn a v pohode, akurát, že TY nie si v pohode.
Ako malý chlapec.Tá pani mi príde ako totálny sebec - ja, ja a zas len ja.
Kam sa tak ponáhľala?
Teraz to vidíš tak, že je to pani Božská, ale ver, že sú aj "Božskejšie".
Ak sa takto zachovala, že pre takú sprostosť ťa nechala, tak to potom nemáš za čím banovať.

Angelika3

No ja si tiež myslím, že ak sa s tebou rozišla kvôli tejto banalite, ako by vedela riešiť vážnejšie problémy vo vzťahu? Sama si môže za to, že si jej klamal a to svojou neustálou podozrievavosťou voči tebe. Ťažko byť úprimným, keď maš pri nej dokonca strach byť naozaj úprimným. Veď sa pri nej ani nemôžeš uvoľniť a byť naozaj sám sebou. Mne by taký vzťah teda nevyhovoval. Podľa mňa by si mal obrátiť mincu a prestať na ňu vyspevovať ódy, ale skôr jej ukázať, že ani ona nie je dokonalá a že ty sa tiež nevieš rozkrájať medzi ňu a svoju dcéru.

Hrozny blazon

Pojasena ryba niekde som tu uz pisal ze som sa stretol s par zenami a mali zaujem o mna. Ale ja si nevyberal len preto ze by som sa citil zufalo osamely ci dokonca vtakom. A na tie ralsie veci ti neviem odpovedat. Mozno ano mozno potrebuje dominantnejsieho muza. A ti maju vacsinou ine priority. Oddanost asi nie je ich silna stranka nakolko si potrebuju dokazovat.

PojasenaRyba

mal by si zacat od seba. je rozdiel byt zamilovany a je rozdiel byt zufalo osamely, osamely bez partnera. podla mna si to druhe a to ti zakaluje mysel preto si ochotny sa jej plazit pri nohach aj ked s tebou nejedna ferovo.
a ona zrejme tiez nie je zamilovana. ju tu nemame takze mozme iba hadat ale podla jej reakcii sa zatial da odhadnut ze z jej strany to zrejme tiez nie je zamilovanost.
napadlo ta ze nasla vhodnu zamienku aby ta nechala ? mozno vycitila tvoje zufalstvo, ale mozno ma vo vyhlade niekoho ineho.