Ahojte, nechcem tu vyplakávať, že som sám a nikoho nemám.
Ide tu o to, že ľudia si ukazujú na ľudí ktorí sú sami... že sú divní, že sú pokazení , že nie su normálni a neviem čo....
Ja nechápem prečo. To je nejaká moja povinnosť?? Mať ženu a deti? Takéto uvažovanie je podľa mňa úplne scestné! Veď už len kvôli tým deťom... urobiť si deti len pre to, že je to nejaká moja povinnosť?
Uplne má nervy keď sa niekto posmieva ľuďom, ktorí nemajú partnera a deti.. Niekto proste nechce. A ľudí je na svete dosť, tak prečo do sveta privádzať ďalšie hladné krky?
Nechcem vzťah, načo... normálna žena, ktorá by bola schopná byť verná do konca dnes už ani neexistuje (možno existuje, ale nemám sily hľadať ihlu v obrovskej kope sena). Je to smiešne ako si ľudia vo vzťahu dobierajú tých, ktorí žiadny vzťah nemajú a pritom väčšina vzťahov v dnešnej dobe je nefunkčná, partneri sa podvádzajú a vzťahy sa po pár rokoch aj tak končia.-
Kto je na tom lepšie? Dokonca smutný fakt je ten, že single človek si užije viac sexu ako človek vo vzťahu a že všade sa dajú nájsť ponuky ľudí, ktorí už sú zadaní.... to bude asi preto, že do vzťahu išli len preto že nedokážu žiť sami so sebou a boja sa samoty a tak majú vzťah len preto aby nejaký mali a tak to potom aj vyzerá :)
Čo si o tom myslíte, aký na to máte názor?