Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sám

Príspevok v téme: Sám
lauvik

Ahojte, nechcem tu vyplakávať, že som sám a nikoho nemám.

Ide tu o to, že ľudia si ukazujú na ľudí ktorí sú sami... že sú divní, že sú pokazení , že nie su normálni a neviem čo....

Ja nechápem prečo. To je nejaká moja povinnosť?? Mať ženu a deti? Takéto uvažovanie je podľa mňa úplne scestné! Veď už len kvôli tým deťom... urobiť si deti len pre to, že je to nejaká moja povinnosť?

Uplne má nervy keď sa niekto posmieva ľuďom, ktorí nemajú partnera a deti.. Niekto proste nechce. A ľudí je na svete dosť, tak prečo do sveta privádzať ďalšie hladné krky?

Nechcem vzťah, načo... normálna žena, ktorá by bola schopná byť verná do konca dnes už ani neexistuje (možno existuje, ale nemám sily hľadať ihlu v obrovskej kope sena). Je to smiešne ako si ľudia vo vzťahu dobierajú tých, ktorí žiadny vzťah nemajú a pritom väčšina vzťahov v dnešnej dobe je nefunkčná, partneri sa podvádzajú a vzťahy sa po pár rokoch aj tak končia.-

Kto je na tom lepšie? Dokonca smutný fakt je ten, že single človek si užije viac sexu ako človek vo vzťahu a že všade sa dajú nájsť ponuky ľudí, ktorí už sú zadaní.... to bude asi preto, že do vzťahu išli len preto že nedokážu žiť sami so sebou a boja sa samoty a tak majú vzťah len preto aby nejaký mali a tak to potom aj vyzerá :)

Čo si o tom myslíte, aký na to máte názor?

WHISPER

jááj a ešte pojasena ryba...

zabudla som ešte na niečo... "whisper sa stazuje na mužov-neustale" ?

ja mám kamosov viac ako kamosiek :-D
chlapi ma majú radi, rešpektujú, nemám s nimi problém,
ako kamoši v pohode... dokážem sa s nimi rozprávat otvorene o všetkych možnych temach o ktorych sa ani so zenou nedá..

ale tam to konči...

WHISPER

a na záver "moj pohlad" a "pojasena ryba"

takých ako ste vy dvaja to trápi z jedineho dôvodu a to je ten, že vám neskutočne trpí EGO...

WHISPER

pojasenaryba...

no takto..
k tým "neliečení ludia.."

nakolko budem vykonávat zodpovednu prácu! musela som prejsť 4 hodinovými! psychotestami moj zlatý, takze...

a TY by si sa mal liečiť... lebo chceš niekomu vnucovať svoj názor, lebo máš pocit že ten tvoj IBA! názor je pravdivý a podla neho sa mám riadiť... to je tvoj OMYL a nie moje zlyhanie...!

ja som so psychologičkou prebrala všetko od narodenia po deň sedenia u nej... a podla nej su moje názory úplne v poriadku, tiež som jej hovorila názory na chlapov a názory na deti a aj to že druhí ludia s tým majú problem...

a jej reakcia? ..že je to môj život, oni za mňa nežijú, nemusí ma to absolutne trápiť čo si myslia iní, tiež mi povedala že nie som ani prvá ani posledná ktorá NECHCEM! deti..

kedze JA narozdiel od TEBA druhým ludom NEVNUCUJEM!
moje názory... tak je na mieste otázka kto z nás dvoch potrebuje tú liečbu... lebo ja rozhodne nie...

..ked mi známa/kamoska povie ze s niekym začala chodiť alebo že sa ide vydávať neodhováram ju, aby to nerobila...!

...žene ktorá mi povie že chce mať 4 deti - nepresviedčam ju aby ich nemala nech sa dá sterilizovať, ako to idem urobiť ja..

takže nech mne nikto nevnucuje láskavo aby som mala chlapa ked ho nechcem , - nestojí mi za to , mna koko*i ani koko*y nezaujimaju, nekruti sa môž život okolo nich, viem si plnohodnotne užívať život aj bez nich....

WHISPER

Adden vynikajúco si to napísala, BIG LIKE díky,..

tiež Denisa

..nájdu sa ludia ktorí pochopia... a tí ostatní si budú mleť len svoje...

PojasenaRyba

denisaf nelieceni ludia z takych rodin maju velmi subjektivne skreslene a prehnane nazory co prirodzene vyplyva z ich traumy takze ich nazory treba tak aj chapat
dokazu oslovit jedine tych ktori su momentalne tiez zatrpknuti nejak sklamani a najdu sa v tom

denisaf

moj pohlad prestan tu uz obhajovat len svoju teoriu whisper ma nahodou super nazory...vies ona si totiz uz nieco prezila nema ruzove okuliare ako ty vidi aky je zivot ... v robote mam zadanu kolegynu ktora tam spava so zenatym kolegom je to normalne? kolega zobral zenu a syna na dovolenku minuly tyzden vsetkym hovoril ako sa ma uzasne a uz si isel potom za....s tou kolegynou toto mame zavidiet akoze tym zadanym? najst dnes kvalitneho partnera je vyslovene hladat ihlu v kope sena lebo drviva vacsina ludi dnes stoji za hovno...zial bohu

PojasenaRyba

neda sa nevidiet ze whisper sa neustale stazuje na muzov a partnerske vztahy su jej tema no.1 takze urcite niekoho chce ale mota sa v tom pretoze ma za sebou traumu vyrastala v dysfunkcnej rodine o tom tu pisala takze si nezdravom.domacom prostredi vytvorila obranne mechanizmy ktore jej teraz skodia a ak toto nebude riesit nezisti a nespozna tie mechanizmy tak celkom urcite sa to v jej najblizsom vztahu nejak prejavi
prvym krokom je priznanie si tohto problemu a pricin toho problemu ale nemala by byt na to sama

Riesenie takychto problemov je proces a trva to individualne dlhy cas

Mesačný princ

moj pohlad - každý človek vidí zmysel života v niečom odlišnom :)

A nemusia to byť prioritne zmyslom života len vzťahy či práca :)