caute baby je naozaj pravda ze sa tak velmi pribera z peciva? schudla niektora z vas po vysadeni peciva a chleba?? velmi by som chcela schudnut nejem sladkosti len sem tam ovocie kazdy den zeleninu masa a ryby no peciva sa neviem vzdat...cim ho nahradzate?: dakujem za odpovede
naozaj sa tak pribera z peciva?
Nepribera pokial to ješ vramci jednotlivých chodov-ranajky,obed večera.
A pokiaľ to nepchaš do seba kždú chvilu a vela.To sa týka aj kolačov.Pokial si vo vývoji takasi to tak nevadí lebo rastieš a potrebuješ výživu viac ako dospelý a navyše lietaš do školy a tak.A ešte sú také typy ktoré môžu jesť do aleleluja aj klince a stale sú normálne.
ano autorka pribera... ja som mala take obdobie kedy som jedla viac peciva na veceru a zacal mi riadne rast zadok a stehna..a za kratku dobu.... je to fakt pravda...ja uz ani tym celozrnnym neverim ze su take neskodne ako sa hovori...
chlib moze byt rano alebo doobeda
chlieb je potrebny tiez, uplne bez chleba sa mozno da, lae to neni dobre
Ja som ihned po vysadeni sladkosti a peciva, chleba schudla 3kila do dvoch tyzdnov a to som stihla, poviem ti ze mozes jest vsetko okrem cukroviniek a mucnych veci, ja jem mlecne vyrobky maso zeleninu a banany a som stihla.
áno, naozaj
Myslim tak ze: ranajky,desiata, obed,olovrant, vecera?
Six packa: A co take jedavas cez den? Kolko merias a vazis?
nie je pravda, že ak sa nehýbeš, tak neschudneš, základ je strava...a tiež nie je pravda že ak aj takto schudneš bez pohybu, budeš mľandravá...ja som dôkaz...nikdy som nešportovala, ale vždy som sa zdravo stravovala (no, aj ja mám jednu neresť - tie nezdravé "kávy" 2v1 s umelým sladidlom!) ovocie, zelenina, tvaroh, jogurty, graham.pečivo, vločky, otruby, otruby, semienka...a som vegetarián už 17 rokov...moja hmotnosť nikdy v živote neprekročila 50 kg a keď ma ľudia vidia, pýtajú sa či cvičím fitnes - kocky na bruchu, vyrysované nohy, ruky...ale ja som NIKDY necvičila, nieto ešte fitnes! a nemám to ani v génoch, moja mama má 95 kg! proste základ je v strave...ja som sa najviac vyrysovala keď som jedla denne 1-2 odtučnené 250g tvarohy (okrem iného, samozrejme...)
Zistil som že z chleba a rožkov + umelý tuk + umelé náhrady cukru, človek priberá ako prasiatko !!!
Doporučuje sa konzumovať bravčová masť aj maslo priamo od kravy a to 50-100g denne a nejesť umelé sladidla vo všetkých nápojoch a potravinách. Potom nebudete tučnieť a chorieť.