nespavost

Príspevok v téme: nespavost
cokoladka898

chcem sa spytat, dlhodobo beriem lieky na spanie ako je gerodorm, hypnogen, stilnox a neviem co vsetko na mne este skusali, ale uz mi nic nepomaha. teraz mi dali diazemap, co mi nepomaha, lebo ked mam epilepticky zachvat, daju mi ho, a uz som nanho rezistentna, takze naspanie mi to nepomaha, dali mi teda oxazepam, co je podobne ako diazepam vraj na 85% co mi povedala lekarnicka. ine mi lekarka nevie predpisat, lebo su vraj nachylnejsie k vyvolaniu epi zachvatu. len ja uz som tak naucena na lieky ze bez nich nezaspim. naposledy mi povedala, ze si mam dat vyssiu davku, ale ze budem ako nadrogovana, jej na mne vobec nezalezi. len ja musim spavat, aby som nemala tie zachvaty...preto som sa rozhodla vyskusat nieco ine...nejake vyzivove doplnky...bolo mi poradene magne B6 Relax, Melatonin, Persen, materina duska...co si o tomto myslite? malo by mi to pomoct? a hlavne ten melatonin, jeto hormon, a neviem ake to moze mat ucinky na epilepsiu...chcem aby ste sa vyjadrili podla vasich skusenosti alebo znamych, kamaratov...nechcem odpovede typu chod k lekarovi a tak podobne, lebo ta je zo mna uz zufala a povedala, ze mi uz nic nemoze predpisat...
tak dakujem za vase odpovede

Tomas12345

pocul som ze lubovnik bodkovany je skvely aj na spanok ale ono sa to nema kombimovat s antidepresivami a nevies ci aj s liekmi na spanie .To by si si musela zistit v lekarni ci sa to moze alebo nemoze kombinovat.