strata svalov ??

Príspevok v téme: strata svalov ??
Cviciaci

ahojte prejdem priamo k veci...predchadzajuce tyzdne som posiloval...vyzeralo to ze som nabral nejake svaly ale pribral som aj do brucha...potom prezraty a s bruchom som si dal niekolko dni pauzu...po tej pauze som zas cvicil ale citil som ze nema tolko sily ani som nebol taky napumpovany ako som byval pred tym....ani hlad som necitil taky a to som odcvicil viac nez pred tym lebo zvysujem zataz aby som zvysil silu... ale jedol som poriadne... a na druhy den som vyzeral ako keby som necvicil, ako keby som sa vratil do predosleho stavu pred cvicenim a hladny som nejak nebol... takze to vyzera ako keby som predchadzajuce tyzdne ani necvicil....ostalo mi len brucho okrem svalov....ale silu som nabral, tu naberam postupne....napriklad na deadlift dokazem dvihat 70kg pri mojej vahe 69kg (vyska 170cm) a opakovani rozdelenych do serii po 10 urobim urobim celkovo 50-70...pomaly precizne ziadne podvadzanie....ide mi viac o silu nez vyzor ale riesim aj vyzor....nechapem ako mozem vyzerat ako keby som necvicil....viete mi povedat kde mozem robit chybu ?....ja mam pocit ze som v ten den bol unaveny na cvicenie, nebol som dost prekrveny, hybal som sa pomalsie, pauzy medzi seriami som si dal o nieco dlhsie....myslite ze by to bolo tym ?

nnnuuu

Je to všetko komplikované, od toho je tréner, ale jedno ti poviem, ak raz na ten vlak nastúpiš, tak už z neho pravdepodobne nikdy nevystúpiš. Nemyslím si, že to je nutne zle, ale nemusí to byť minimálne príjemné. Ide aj o to, či chceš obdivovať sám seba alebo chceš aby ťa obdivovali iní. Je to jedno, ale ide aj o to.