Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako byť magnet pre ženy?

Príspevok v téme: Ako byť magnet pre ženy?
alfa_samcek

Seruste. :)
Zaujímalo by ma ako nebyť len kamarát pre ženy a ako vzbudiť u nich väčší záujem, aby mali pocit, že ja som pre ne ten pravý pre vzťah??

Komentáre typu mať veľa peňazí a mať bohaté bankové konto poznám, len okrem toho pre tie normálne čo nejdu na peniaze, by som to rád vedel. :D

Janko97

:))) pod prehnane nalestenym hrncom je zvycajne hole nic alebo pomyje
radsej mam obycajny hrniec v ktorom je skutocne jedlo

Janko97

Ha :))))) howling pozname takychto 100 percentnych supermanov
jaj chlapi vedia byt taki herci zufalci im to zeru aj s navijakom a zeny radsej veria rozpravkam nez realite
toto co tu opisujes to su tak stare bachorky co je svet svetom

Howling

Urcitym sposobom vodca, postavenie v spolocnosti, s tym su aj spojene peniaze, mat vlastny nazor, byt sarmantny, vzdelany..dalsia kategoria je vyzor... Vzhlad tvare, postava(nemam na nysli nabuchancou) a styl obliekania plus vona... Mam znameho , ktory splna vsetky predpoklady a zien ma neurekom( s jednou ma vztah..), mozem o nom povedat ze je to rodeny alfa-samec, tie ocne pohlady co po nom hadzu zeny, to by si musel vidiet, on nikdy nemal problem oslovit dievca, ale je to tiez skromny clovek v duchu a velmi charizmaticky..ako spominal Michal Kopecky na svojom blogu je to o hodnote Tvojej a jej..
Pokial si neni od malicka ten guru, myslim si ze nim aji nebudes, ale mozes sa priblizit, to ale chce trenink

Barborai

Magnet ma charizmu, je aktívny, ma vlastný názor, vie čo chce a ide si za tým. Nemá prehnané obavy a strach.