Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako byť magnet pre ženy?

Príspevok v téme: Ako byť magnet pre ženy?
alfa_samcek

Seruste. :)
Zaujímalo by ma ako nebyť len kamarát pre ženy a ako vzbudiť u nich väčší záujem, aby mali pocit, že ja som pre ne ten pravý pre vzťah??

Komentáre typu mať veľa peňazí a mať bohaté bankové konto poznám, len okrem toho pre tie normálne čo nejdu na peniaze, by som to rád vedel. :D

nnnuuu

Nuž, to neviem, lebo my sa tu všetci navzájom poznáme z Centra Dlhovekých Poberateľov Dôchodkových Dávok. Každý z náš má minimálne 70 rokov, ale pracujeme, síce väčšina na čierno, ale z toho si ťažkú hlavu nerobíme... Nuž, už keď my sme ešte len deti, tak potom neviem, kto je potom dospelý? Však my už máme pre Boha aj vnúčence. Vy ste zo Šale?

youtube

ja byt zenou, ktora vie, ze toto jej napadnik-muz skusa na viacere (a to sa zena zakonite skor ci neskor dozvie, ked furt s nejakou chodi na rande), tak ho poslem kade lahsie alebo beriem s velikanskou rezervou, takze o tom, ze by som ho brala vazne, moze len snivat

Janko97

vypestovat sebadoveru sa da aj inymi sposobmi a bez nejakeho michala kopeckeho :)))
tie rady a cely ten web je postaveny na dobre znejucich ale povrchnych a do znacnej miery aj nedomyslenych frazach

youtube

laske sa neda porucit aj ked city sa zmanipulovat na isty cas daju, ale jak tak pozeram, tak tie videa su zalozene hlavne na vypestovani si sebadovery, ktora je vo vseobecnosti pritazliva

Janko97

plny internet :)))) ja ti to osvetlim
zaraba na naivite zufalych chlapcov ktori mu uverili

kedysi som tam nieco napisal, bola to kritika, slusna, vecna priamo k teme
vies co spravil ? vymazal moj prispevok pretoze som mal padne argumenty k jeho taktikam ako na zeny

ten web asi zije aj z inzercie z klikania
a este si zaraba na tych hromadnych poradach kde radi ako najvacsi znalec :))) a ti zakomplexovani chlapci mu to bastia ako stado volov

sexos2017

nnnuuuuu vidim aj ty si si dal.
to je dobre treba si urobit zivot krajsim
www.youtube.com

ja som to poriesil takto. caj gunpowder jedna lyzicka, marocka mata asi 2-3 lyzicky. vo vode povarit cukor asi dve lyzicky, podla chuti. tu cajovu zmes zaliat tou vodou a nechat 3-5 min luhovat. nechat trochu vychladnut. dobre to je. pijes jak tuareg
www.youtube.com