Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako byť magnet pre ženy?

Príspevok v téme: Ako byť magnet pre ženy?
alfa_samcek

Seruste. :)
Zaujímalo by ma ako nebyť len kamarát pre ženy a ako vzbudiť u nich väčší záujem, aby mali pocit, že ja som pre ne ten pravý pre vzťah??

Komentáre typu mať veľa peňazí a mať bohaté bankové konto poznám, len okrem toho pre tie normálne čo nejdu na peniaze, by som to rád vedel. :D

nnnuuu

Dokázať si uvedomiť isté veci, je znamením, že niečo je tam a niečo je inde. Posledné dni tiež rozmýšľam tak povrchne o týchto veciach, je na tom postavených veľa veci.

kafe

Janko, stádo je dôležité :) vďaka nemu vynikne ten, čo je iný, sám sebou.
Celkom bežné je to pre mňa, ja sa medzi takými ľudmi pohybujem. Takže mi to nepríde ako umenie, stretnúť niekoho svojského. Mladý chalan, čo nepozerá telku, číta knihy, behá trail (po horách); kočka čo závodne jazdí na motorke (mimochodom, veľmi pekná baba); baby čo si šetria peniaze na cepin (na zimnú turistiku); chlap čo trénuje na MTB (bicyklovanie po horách); kočka so 4 detmi ktorú zaujímajú krosná a tkanie (a aj sa tomu venuje); manželský pár čo ide na dovolenku zdolať Elbrus...

MP, ak nevieš čo chceš, tak ti naozaj neostáva iné, len ako odtrhnutý z reťaze skúsiť VŠETKO. Človek nedokáže maskovať to aký je dlhý čas. Pokazené jedlo nemusíš zjesť úplne celé do poslednej lyžičky. Niekedy ti naozaj stačí privoňať a vieš určite, že toto NIE. Jednoducho stačí počúvať, mať oči otvorené, prípadne sa i pýtať správne otázky... vyberáš si s kým chceš stráviť čas, cítiš, s kým ti je príjemne a ty sám sa správaš a prejavuješ nejako, ukazuješ kto si, ako žiješ, čo ťa baví, čo preferuješ... a ono to neni len na začiatku, pri hľadaní partnera, to pokračuje aj vo vzťahu ďalej, priťahovať svojho partnera aj po 10-tich 30-tich rokoch.
Ak je niekto sám sebou, to znamená že dokáže zaujať ženu, ktorá hľadá to čo on má. Ale inak sa nemýliš, nemusia sa takému človeku hádzať ženy okolo krku. Byť sám sebou nestačí, treba aj vedieť čo chcem, veriť že to môžem mať a pár ďalších bla-bla drobností.

sexos2017

no a mame to tu. to si mohla napisat hned bez tej zbytocnej omacky. ake ste to uz my muzi davno vieme. a zena ked sa nasackuje s malym symbolickym platom kancelarskej krysy do muzho bytu je tiez neschopacka. takze asi tak. ale ona moza pytat aj modre z neba.

ako pisem. mala si napisat hned a vedeli by sme kolka bije. tie tvoje normalne su take ako vsetky ktore tu spominame, whisper.

sexicka

Za prve sa neviete slusne spravat k zenam. Tu to pekne vidno. Rumadzgate tu v kazdej druhej teme, ze vas ziadna nechce a picungujete tu do kazdej zeny. Kludne aj tu sa vyskytuju normalne zeny, do voza aj do koca, ale vy ich nikdy neuvidite.
Za druhe, neocakavaj od zeny, co sam nedokazes ani omylom, aby sa o teba postarala s byvanim, peniazmi a domacnostou. Rozumej, partnerka tu nie je od toho, aby sa starala o dospele dieta a ani od toho, aby doplnila to, co tebe chyba a ty nedokazes.
Chlap nema fnukat a ani picungovat okolo seba.
Zvysok si precitaj, ked chces vediet pointu, ked nechces citat, nedozvies sa pointu.

sexos2017

prepac ale vobec sa mi nechce citat dlhy clanok o nejakom hercovi ktoreho sotva poznam. urob maly vytah sk.wikipedia.org
vytiahni pointu. ze tak teda chlapci takyto mate byt.

a kde su tie fajn zeny o ktorych pises. ne vazne kde su. a predovsetkym ake maju vlastnosti.

s pozdravom a pekny den
sexos