Na divolenku ta nepustime!

Príspevok v téme: Na divolenku ta nepustime!
Matis576

Dobry den, velmi dufam ze sa tu najde aspon niekto kto sa trochu vyzna v zakone alebo aspon by mi vedel priblizne poradit. Som chalan 18rokov a chcem ist so svojou priatelkou do prahy na dovolenku. Lenze ked som to oznamil rodicom tsk ti stym vobec nesuhlasili.. tvrdia ze spat mimo domu mozem az po 25ke a potom mi povedali ze ak tam snou budem chcet nadalej ist tak namna zavolaju policiu a nahlasia ze som im nieco ukradol aby ma zadrzali a dovolenka prepadla. Bojim.sa toho ze to myslia vazne lebo uz minule ked som.chcel unej prespat tak volali policiu a povedal ze som.sfetovany. velmi vas prosim o radu ze ako sa zachovat a ako by toto mohlo skoncit... :(

pomocnica

Matis567-nieee. Prepáč ale je priam neksutoxne že máš takýchto rodičov...Máš tu rady dobre, ale je mi to vážne ľúto že toto máš doma...Čím skôr si našetri a odsťahuj sa alebo aspoň na intrak chod ...;-) veľa šťastia a prepáč.

Matis576

No akoze takto.. ten kto napisal ze som si z vas vystrelil tak to som ja nepisal.. ja tu niesom prihlaseny a asi tu neni problem pisat pod inym menom. Taktiez som si vymyslel meno bez medzernika miesto hentoho... naozaj sa to unas deje a dakujem za vase rady..

Mesačný princ

Je :)

Možno dostane odmenu, ako náš prvý terorista :D
No stačí dať klince do koša a načasovať rozbušku - človek si hneď zarobí 15000 eur :D

pomocnica

Jaj Matis to je jasné, že si robíš srandu, ale evidentne sa príliš nudíš a keď takéto veci robkas asi frajerku mať nebudeš poriadnu...Smutné...Nevadí...Aj takí musia byť no nie?
Užívaj si prázdniny...Som zvedavá či máš naozaj 18, lebo ak, tak som sklamaná že ľudia s takýmto zmýšľaním sú podľa zákona dospelí...;-)
Maj sa krásne.:-*

Mesačný princ

Matis 576 - a to ešte nevieš, že medzi prispievateľmi sú aj admini tohoto fóra, lekári a iní ľudia a že teraz máš najskôr problém. Polícia si ťa nájde. Aj pohyblivá IP adresa sa dá vystopovať a zneužívanie akéhokoľvek inštitútu, ktorý slúži ľuďom je trestné. Čo už, dostaneš asi len pokutu, ale tak :D Aspoň si to zapamätáš :D