Dobry den, velmi dufam ze sa tu najde aspon niekto kto sa trochu vyzna v zakone alebo aspon by mi vedel priblizne poradit. Som chalan 18rokov a chcem ist so svojou priatelkou do prahy na dovolenku. Lenze ked som to oznamil rodicom tsk ti stym vobec nesuhlasili.. tvrdia ze spat mimo domu mozem az po 25ke a potom mi povedali ze ak tam snou budem chcet nadalej ist tak namna zavolaju policiu a nahlasia ze som im nieco ukradol aby ma zadrzali a dovolenka prepadla. Bojim.sa toho ze to myslia vazne lebo uz minule ked som.chcel unej prespat tak volali policiu a povedal ze som.sfetovany. velmi vas prosim o radu ze ako sa zachovat a ako by toto mohlo skoncit... :(
Na divolenku ta nepustime!
Matis567-nieee. Prepáč ale je priam neksutoxne že máš takýchto rodičov...Máš tu rady dobre, ale je mi to vážne ľúto že toto máš doma...Čím skôr si našetri a odsťahuj sa alebo aspoň na intrak chod ...;-) veľa šťastia a prepáč.
A ktomu ze kto mi ju financuje.. 3mesiace som nanu pracoval..
No akoze takto.. ten kto napisal ze som si z vas vystrelil tak to som ja nepisal.. ja tu niesom prihlaseny a asi tu neni problem pisat pod inym menom. Taktiez som si vymyslel meno bez medzernika miesto hentoho... naozaj sa to unas deje a dakujem za vase rady..
a nie je to fuk?
ked uz ides niekoho zhovadovat, aspon sa nauc spravne okopirovat jeho nick, ty trdlo
Jaj Matis to je jasné, že si robíš srandu, ale evidentne sa príliš nudíš a keď takéto veci robkas asi frajerku mať nebudeš poriadnu...Smutné...Nevadí...Aj takí musia byť no nie?
Užívaj si prázdniny...Som zvedavá či máš naozaj 18, lebo ak, tak som sklamaná že ľudia s takýmto zmýšľaním sú podľa zákona dospelí...;-)
Maj sa krásne.:-*
ty nie si zakladatel tetjo temy, tak netrep...na toto ti nikto neskoci
skutocny Matis momentalne nie je pri PC
Matis 576 - a to ešte nevieš, že medzi prispievateľmi sú aj admini tohoto fóra, lekári a iní ľudia a že teraz máš najskôr problém. Polícia si ťa nájde. Aj pohyblivá IP adresa sa dá vystopovať a zneužívanie akéhokoľvek inštitútu, ktorý slúži ľuďom je trestné. Čo už, dostaneš asi len pokutu, ale tak :D Aspoň si to zapamätáš :D
Dobre som si z vas vystrelil