Dobrý deň prajem.
Mám 17 a prosím o radu, nakoľko som už zúfalá. Chodila som k nutričnej poradkyni, vďaka ktorej som schudla cez 5 kg. Mala som však zo začiatku zakázané jesť skoro všetko. Ovocie, niektoré druhy zeleniny, prílohy, kávu s mliekom... Prišlo však leto a mne bolo ľúto si v kaviarni s kamarátmi dať neochutenú minerálku z ktorej som aj ten citrón musela vytiahnuť, pretože to bolo ovocie a tak som tam prestala chodiť. Je jasné, že som to pribrala nas5, keďže som sa začala normálne stravovať ako predtým a tým mi začali vznikať po každom jednom jedle výčitky. Keď zjem čo i len jablko tak si predstavím koľko má kalórií. Viem, že musím jesť ale tie pocity po jedle sú hrozné a ja už ozaj neviem, čo mám robiť, aby som sa mohla najesť bez toho, aby som sa bála.
výčitky
Vdaka za odpoved.... viem ze musim jest a aj pravidelne jem ale tie vycitky su tam stale a fakt sa citim potom hlupo, ze som si napriklad dala na oslave ten kolac alebo ze som si dala cukor do kavy :(
ahoj Vika, čo najrýchlejšie zaraď spiatočku, smeruješ k anorexii a to nie je žiadna sranda, ver mi viem o čom hovorím, zničilo mi to život, vzťahy, prácu, zuby...proste všetko...a nestálo to vôbec za to...