Ahojte mám 25 a som tehotná neviem čo mám robiť na dieťa som neni ešte vôbec pripravená a dieťa som nechcela nerátala som že môžem otehotnieť neviem čo mám robiť prosím poraďte mi.
Mám 25 a som tehotná !!!!!
Dať si vziať dieťa, aby netrpelo? Aké hrozné slová. Znamenajú totiž toto: milé dieťa, aj keď si sa počalo, je lepšie, ak zomrieš ešte v maternici, lebo keby si sa narodilo, za celý svoj život by si na celom tomto svete nenašlo ani jedného človeka, ktorý by ťa miloval, ani jedného kamaráta, priateľa a už vôbec nie životného partnera. Nikdy by si nazakúsilo lásku a ani iné krásne city, ktoré by ťa mohli naplniť a urobiť šťastným.
Ak by toto malo byť pravdou, tak už nie je tomuto nášmu svetu pomoci. A pritom stačí len tak málo, aby sa zmenil pohľad na vec. Tento náš svet je krásny a je úžasné, že za pár mesiacov ho začneš spoznávať aj ty. Úsmev mamy, smiech iných detí, ich kamarátstvo a spoločné šibalstvá. Stačí si len nastaviť srdce na lásku a láska príde .. do života mamy aj jej dieťatka.
Nechaj si to dieťa, je to krásne byť matkou, neboj sa, zvládneš to! Aj keď to teraz možno necítiš, ale tvoje srdce túži milovať to malé!
Daj dakomu, sú milion párov, čo by aj život dali za babo.A ak nebudeš mať k nemu vzťah, lásku a nenahradí matku, radšej si to daj vziať, aby to dieťa netrpelo.
Nechaj si ho. Mozno, ze raz z neho bude olympijsky vitaz, alebo majster sveta, alebo slavny spevak, alebo herec, alebo vysokoskolsky profesor, alebo doktor, co ty vies? Mozno, ze prave vtedy budes na rozhodnutie nechat si ho velmi pysna, az potom, po rokoch... Naco nicit zacinajuci sa zivot, ked uz je tam? Alebo ked si financne a inak netrufas, tak ho po porode supni na adopciu, aj to je riesenie, ale zivot mu neber. Teraz mas zmiesane pocity, ale uvidis, ze ked sa narodi, tak neolutujes a aj tvojich rodicov to obmäkci, ked to babo uvidia. Potom uz nebudu zahanbeni, ale pysni. Vzdy je to tak. Rodic je prisny, nedovoli dcere sexovat, div, ze pas cudnosti by jej nenasadil, ale ked sa predsa napriek vsetkym prikazom a zakazom a prisnym pohladom rodica pritrafi, ze dcera otehotnie, v case tehotenstva sice nadava na dceru a vycitky jej robi, ale ked sa narodi babatko, zrazu ho to obmäkci a je stastny, tesi sa z vnucatka, celkom inac uz uvazuje a s babom aj rad pomoze. Aspon u vsetkych, ktorych som poznala, to tak bolo.
25 je dospelý vek a aj otec toho dieťatka je na svete, tak ak počal z túžby po žene dieťa, tak nech sa stará !!!!!!
Po ceste idete 2-3- tisíc kilometrov a nič sa za ten čas neprihodí a prejde jeden okamih a následky na celý život.
A následky Vás neminú.
AJ ja beriem babo!!!!! To su zeny, spia s chlapmi a nevedia nasledky??? Je to trapne!!!!!!! To mi je uz problem!!!!!! Pises, ako keby si mala 13!!!!!
Hm, čo by som za to dala :( ale jasne keď nemáš prostriedky a podmienky je to na prd...
Preco ju hned takto hejtujete vsetci?
Myslim, ze vek v ziadnom pripade nie je ukazovatelom toho, coho sme/nie sme schopni. Niekto v 18/19 skonci skolu, zamestna sa, usadi sa, a v 25 je v pohode pripraveny na rodinu.
Ona mozno len dostudovala a zazemie ani nahodou nema vybudovane.
...
Ale na druhe strane by mala byt 25 rocna iste zodpovedna a nerobit taketo "omyly".
Pokial nie si troll... co dost pochybujem, ze nie si, tak rob, co citis a na co si pripravena.
Ja osobne by som si dieta nechala a zacala robit vsetko preto, aby bolo plnohodnotne zabezpecene.
to myslíš vážne toto?!!!!! !!!!!!!!
(vykričniky su zamer)
25 ročná dospelá žena nevie že ked trtka tak je vysoká pravdepodobnosť že može otehotnieť pokial nepouživa nejaku antikoncepciu?!
a čo máš robiť? tak to by dospelá 25 ročná tiež mala vedieť!
bud si to necháš a o 9mes. budeť matka...
alebo čím skor na gyndu vybaviť UPT a nachystaj si do 250-300€
interupcia a vybavene...alebo ho porod a daj ho do zachranneho hniezda....
FAKE. aby jedna žena skoro v 30tich rokoch nevedela, na čo to tam má?!