Ahojte mám 25 a som tehotná neviem čo mám robiť na dieťa som neni ešte vôbec pripravená a dieťa som nechcela nerátala som že môžem otehotnieť neviem čo mám robiť prosím poraďte mi.
Mám 25 a som tehotná !!!!!
Sarrus,
to, že na svete je toľko zla a utrpenia nie je dielo Boha, ale diabla a následok toho, že medzi Bohom a diablom si človek zvolil diabla. Aj napriek tomu to Boh s človekom nevzdal a nevzdáva a je ochotný kedykoľvek mu prísť na pomoc. Chce človeka požehnávať, ale človek ho do svojho života nechce. Hovorí Bohu a jeho prikázaniam nie. To Boh povedal: nezabiješ!, nepokradneš!, nebudeš krivo svedčiť!, nezosmilníš!, nebudeš žiadostivo hľadieť na ženu iného! atď, ale človek toto nechce počúvať a robí si podľa svojho. Hreší a následkom hriechu je utrpenie, bolesť, choroba a smrť. Určite, že Boh vidí, čo sa vo svete deje, koľko zla a nespravodlivosti, aj ho to bolí, ale čo keď ho nikto z ľudí neprosí o pomoc a to, že to s prosbou o pomoc myslí vážne, nepotvrdí svojím rozhodnutím počúvať božie príkazy?
Boh povedal: nezosmilníš!. To znamená, nebudeš pohlavne žiť s niekým, kto nie je tvojím manželom/manželkou a komu si prisahal vernosť až do smrti. Človek si berie iného len keď si je už istý, že ho naozaj miluje a chce s ním zostarnúť a aj tak je to veľký záväzok. Jednoduchšie je si užívať bez záväzkov. Keby človek počúval na tieto božie slová, nemusel by riešiť nechcené tehotenstvo. A tak jeden hriech vedie k druhému, nepočúvnutie príkazu nezosmilníš vedie často k neposlúchnutiu nezabiješ. A nechcené dieťa ťahá za kratší koniec, je odsúdené na smrť. To nie je nespravodlivosť o zlo na tomto svete? Tisíce a tisíce detí sú potrácané na svete každý deň. A kto je zodpovedný? Jedine človek, ako aj zodpovedný aj za vojny a iné neprávosti. Ako povedala matka Tereza: ak dnes nikto nebráni tomu, aby matka zabila plod dieťaťa vo svojom lone, kto zajtra zabráni, aby sme sa nepozabíjali navzájom?
HAK má aj potratový účinok, len žena sa o tom nedozvie. Keď nepočne, prikladá to antikoncepčnému účinku aj vtedy, keď k počatiu = oplodneniu došlo a nastúpil potratový účinok. Bohužiaľ, treba vedieť čítaj aj medzi riadkami to, čo sa o fungovaní HAK píše. Výrobcovia HAK nemajú záujem to vysvetliť jasne, aby neprišli o zisky z predaja. Pre nich je lepšie nechať ženu užívať HAK v spokojnosti a presvedčení, že s tabletkami k oplodneniu dôjsť nemôže, lebo mu HAK zabráni, aj keď skutočnosť je iná.
O potratovom účinku HAK viď príspevok escap:
www.zdravie.sk
Takto funguje prakticky všetka HAK, ktorá sa u nás predáva. Niektorí výrobcovia v letáku už pre istotu vôbec nepíšu, ako ich výrobok funguje.
maybel podla toho co pises, ako opisujes seba a svoje byvanie tak mi vychadza len to, ze sa zivis ako prostitutka.
Tlstá Maybel fakt neviem odkiaľ si v tej svoj dutej hlave nabrala, že sa jedujem a prskám, však ty sa tu prezentuješ ako frigidná rároha, ktorej utiekla mladosť a teraz si svoje nedostatky kompenzuje nadávaním na druhých. Bavíme sa tu na tebe viacerí, tak sa nesprávaj ako sedlaňa a iní si o teba možno aj bicykel oprú :)))
Podráždená a agresívna reakcia rapavej a tlstej Maybel ma presvedčila, že som zaťal do živého :))) A debilkom nazývaj toho, čo ťa vystrekol z gulí. Svoje komplexy si lieč na sebe podobných.
treba sa hlavne modlit aj za muzov co bez mihnutia oka nechaju tehotnu zenu samu odkopnu ju bez pomoci a povedia jej staraj sa mne je to jedno.!!!! ....
Maybel no zrejme si tak škaredá, že ťa nikto nechce a tak si si vsugerovala, že nechceš ani žiadnu rodinu. Takých ako ty, sa v každej dedine nájde plná vlečka, tak klídek.
In enfant ..... Boh neexistuje, ak by existoval nebolo by na svete tolka zla a nespravodlivosti, lenže realita je úplne iná - nevinni trpia a umieraju
HAK nemá potratove účinky, bráni uvoľneniu vajíčka, takže žiadne nemôže byť ani oplodnené .... Navodzuje v organizme stav "tehotenstva", pocas ktorého sa nedá otehotnieť ... Jedine ak sa stane chyba v užívaní tabletiek, alebo ak sa kombinuje s niektorými liekmi... No to je chyba užívateľky a nie samotných tabletiek
Každý človek - a teda aj počaté dieťa má len jednu šancu narodiť sa. V momente počatia dostáva od Boha nielen telo, ale aj dušu, ktorá bude mať len toto jedno telo. Potratom dieťaťa sa zabíja jeho telo a jeho duša sa už viac na zem v inom tele nevráti. O duše potratených sa stará Boh, on prijíma tých, ktorých vlastní rodičia tu na zemi nechceli. Po svojej smrti sa rodičia takýchto umelo potratených detí so svojimi deťmi stretnú a Boh im dá vidieť, aké talenty a dary vložil do ich detí, tie však nemali šancu rozvinúť sa, lebo ich oni poslali na potrat. Boh dáva život a len On ho môže vziať a preto jediným riešením je oľutovať svoj hriech pred Bohom a požiadať svoje dieťa o odpustenie - keď sa už potrat stal. Pravdaže, najlepšie je sa mu vyhnúť a prijať dieťa. Ako som ja dostal život bez vlastného pričinenia a zásluh, tak nemám právo vziať život inému, ani vlastnému dieťaťu. Možno sa počalo v mojom tele, ale jeho duša patrí Bohu, je to božie dieťa.
Čo sa týka zodpovednosti - HAK má okrem antikoncepčného účinku aj potratový, ktorý nastupuje vtedy, keď účinok proti počatiu nezaberie. Čiže aj s HAK sa dá počať dieťa a to, že dochádza k otehotneniu aj napriek užívaniu antikoncepcie je dostatočne verejne známe. Zodpovedné správanie znamená vziať na vedomie, že následkom pohlavného styku môže prirodzene dôjsť k počatiu dieťaťa a ak k tomu dôjde, prijať zodpovednosť a dieťa porodiť a postarať sa oň. Sex nie je zábava, je to zodpovednosť za toho, s kým sa milujem (a koho vraj milujem) a za prípadné naše počaté dieťa ako plod našej lásky. Veď ak niekoho naozaj milujem, ako môžem nechať potratiť jeho dieťa?
sevrin poznam xy starych ludi co placu doma ze su sami lebo ich deti na nich totalne kaslu a este ich prastia do domova dochodcov a navstivit ich nepridu ani na vianoce... ani decko sa ti nemusi podarit...
Sevrin, a ty si kto, nejaký veštec ?? Vraj "raz to na každú príde", a čo akože ? Ja žiadne decká nemám, ani neplánujem (ešte to by mi tak chýbalo, nebudem si predsa ničiť telo !!), a nič na "mňa neprišlo" :)) hoci už dávno nemám 20 :)
Dúfam, že si si už našiel nejakú "mrochtlu" a máte už deciek ako smetí :)
Je mi ťa ľúto, lebo takíto dilinovia zadubení ako ty sú na svete úplne zbytoční !!!