Čaute, nemáte dáky dobrý tip na lekára čo robí strojčeky na zuby starším ľuďom? V BA alebo aj hockde inde tak do 150 km ? Čo ma finančne nezruinuje, chcem asi priehladný na horné zuby ? A ešte sa chcem spýtať či je problém ak na boku (stolička) mi chýba jeden zub, ale už sa to tak zcelilo akoby ? Mám 28 rokov a som mužského pohlavia. Ďakujem
strojček na zuby v starom veku
Práveže si prechádzam rôzne stránky týchto centier a všade píšu, že väčšina pacientov je už dospelých. Všetko sa to platí zo svojho keďže poisťovňa prepláca len do 18 rokov alebo potom až závažné prípady a to ja nie som. Obyčajný kovový stojí cca od 500 vyššie, nejaký keramický okolo 700 a neviditeľný tak 3500 :D To je už moc...ale čo ja viem ak by som jednorázovo platil nejakých 600 a potom pri kontrolách po pár ee tak to je v pohode zas. To nie je veľa...Len neviem kam ísť, kde sú milí ľudia...Preto sa pýtam na nejaké konkrétne skúsenosti :D
Keď chceš ten strojček tak ti dajú.ale či sa ti v tomto veku pohne niečo to je vo hviezdach.Finančne to je dosť náročné-lebo sa to bude furt kontrolovať.v Bratislave aj inde sú centrá aj ambulancie-rôzne.150e len jednorázovo asi nestačí.Jedine sa informovať.Ja osobne by som to nerobila-poznám podľa detí.-to bola katastrofa.
Maš obmedzenie niektorých jedál kvoli tomu,/orechy a pod/čistenie je náročné-možu sa ti kaziť zuby.
Ja mam v predu na krivo prvý zub-nič mu za tie roky nie je,vyzera to pekne a zaujímavo.
V Japonsku dievčatá už nechcú rovné zuby-ale krivé.-Trend.
Pokiaľ to zdravotne nič nerobí nie je dôvod.
Aby si potom ako klient nebol vyžmýkaný-musíš si to ustrážiť-potom ti môžu sa snažiť ponuknuť aj iné, v ramci svojej prosperity.
Ale čo je na platbu a čo cez poisťovňu to si musíš zistiť-lebo niektoré centrá sú čisto súkromné-Pokiaľ to maš zo zdravotného a nie estetického. Osobne si myslím že sa ti strojčekom vyrovnanie asi nepohne.
Nejde mi o zacelenie tej medzery, tá sa zacelila už sama...Ide mi predovšetkým o nápravu predkusu, nie je to nič hrozné ale chcem to doriešiť :D
No keď sa vám ta diera zacelila,tak super.Ide vám o to aby ste dieru medzi zubmi zmenšili strojčekom?/ktorá stolička/ona by sa mala sama zmenšiť, mate mladý vek.
Nie je jasné ani čo chcete.Ale keď chcete urobia čo len chcete.
Ste už po hlavnom vývoji.Sice človek sa vyvíja aj po tom.V tomto prípade je to myslím zbytočné-finančne náročne.Nie je jasné aký máte problém?Napraviť krivé zuby-asi sa to moc nepohne a ked tak na krátku dobu?
Teraz su krívé zuby alebo iné nedokonalosti milé a in.
A muža takéto niečo trápi?