Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co by ste robili?

Príspevok v téme: Co by ste robili?
Chaterka

Ahojte.

Pisala som si na jednej zoznamke s jednym rakusanom (viem nemecky). Pisanie bolo dost intenzivne.. hned ako som dosla domov a pisali sme do aj do polnoci. Trvalo to asi mesiac.. a potom sa z nicoho nic odmlcal a uz asi 4 mesiace nic :( :( viete mi povedat, cim to moze byt? :( mam mu este pisat - hoci to potom vyzera akoby si pisem sama so sebou

a_dr1a

Chaterka. Zablokuj ho kde sa da, vymaz si konto, prefackaj sa, daj si studenu sprchu, dobre jedlo vino cokoladu zmrzlinu ci co mas rada, vyplac vykecaj zanadavaj ulav si u najlepsej priatelky a oslobod sa. Zacni zit v reale

Filip TT

Chaterka ber tiež do úvahy, že na písanie sa veľmi dobre namotáva. Človek vidí iba písmená, chýbajú mu všetky verbálne a neverbálne prejavy toho druhého - tón s akým vyslovuje svoj vety, mimika, rýchlosť reakcie, vyžarovanie - to všetko si za tými písmenami musí človek domyslieť. A keď má o to priateľstvo záujem tak si to domýšľa krásne. Záľubi sa potom do svojej predstavy.

Ten človek navyše nereaguje tak ako ho prvé napadne - zo svojej prirodzenosti, ale má plno času na to, aby napísal to, čo očakávaš.

Najkarjšie a najmocnejšie vyznanie lásky, ktoré som tu čítal, napísala žena, ktorá si so svojim milovaným len písala, nikdy sa osobne nestretli a on sa potom odmlčal.
Pozri príspevok Pišteka tu:
www.zdravie.sk

Skeptik

Mne v tom celom chyba okrem autorkinej nedostatocnej ostrazitosti aj z jeho strany nejaka elenentarna slusnost. Lebo ked clovek nespekuluje a nema neferove umysli a naopak je seriozny a uprimny tak nema dovod neodpovedat ak mu teda funguje internet :-)
Tak moznoze je buran. Ale skor si myslim ze je spekulant a hraje nejake nefer hry.
Ale ked ludia nemusia celit osobe osobnym stykom tak nie su slusni a su aj nachylnejsi klamat. Lebo ved to je za monitorom.

Mesačný princ

Podľa mňa je to úplne ok. Si pre neho len kamarátka a ja som osobne videl niektorých kamarátov raz za 5 rokov.

4 mesačné odmlčanie netreba vysvetľovať. A komu treba, tak to je jeho problém.
Ja si myslím, že nespravil nič zlé. To, že sa neozval nevidím, ako problém. Mohla si sa predsa ozvať aj ty.

Nemusí ti nič vysvetľovať a ani dokazovať!

Tiež som si tak písal s jednou ženou a potom som sa jej neozval, pretože som bol odpojený od internetu. už so mnou neprehovorila :D

Je to smiešne tie očakávania žien :D

Filip TT

Adden - nie niekoľko dní, ale 4 mesiace. No čo sa mohlo stať:
- mal medzitým nejakú inú, s ktorou to nevyšlo
- už vtedy mal nejakú partnerku, toto bola bokovka, ten vzťah sa mu však rozpadol,
- má nejaký psychický problém, bola tu aj taká téma,
- bol to len flirt, nemyslel to vážne, teraz ale zistil, že mu to chýba
- ...

Adden

Predpokladam, ze ti zrazu vobec nevadi, ze si na niekolko dni bola prenho vzduch, lebo sa ozval a tebe viac k zivotu netreba. To maju lahke ti Rakusania, ty vogo :-o ani sa necudujem, ze to skusaju na Slovenky. Tato ukazka v priamom prenose vsetko vysvetluje.