Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co by ste robili?

Príspevok v téme: Co by ste robili?
Chaterka

Ahojte.

Pisala som si na jednej zoznamke s jednym rakusanom (viem nemecky). Pisanie bolo dost intenzivne.. hned ako som dosla domov a pisali sme do aj do polnoci. Trvalo to asi mesiac.. a potom sa z nicoho nic odmlcal a uz asi 4 mesiace nic :( :( viete mi povedat, cim to moze byt? :( mam mu este pisat - hoci to potom vyzera akoby si pisem sama so sebou

Angelika3

Matusisko, to je tak preto lebo na jeden inzerát sa žene ozve viac chlapov a ona je vlastne tá čo si vyberá komu odpíše (pokial ten jej inzerat znie normálne a nie vyslovene tupo), len ťažko by dokázala vypisovať si so všetkými :-), možno skúsi najprv s viacerými, ale napokon len s tým kto jej je najsympatickejší.
A podla teba ženy sú svine v tomto, ale naozaj je dosť aj tých uchylakov čo idú len po sexe a skúšajú to kade-tade.
Práve takí sú už ostrieľaní a majú vyformovanú odpoveď na inzerát v takom znení, že väčšinu žien zaujmú a potom to posielajú viacerým a dúfajú že zasunú, zatiaľ čo tie chudinky čo si s nimi píšu si myslia, aký je to sympoš a že si píše iba s ňou jedinou, vyvolenou.

Matusisko_xD

To je asi tak podobné ako na tom stupidnom Pokeci. Človek napíše dievčaťu či by rada popísala a ona napíše samozrejme. Po tretej vete už viac neodpíše a keď sa človek opýta prečo, tak neodpíše aj tak, alebo si vymislí nejakú výhovorku. Tak isto to funguje, keď si človek píše s dákou aj dlhšie, no raz aj tak príde ten čas, keď neodpíše uz vôbec. Jedným slovom, ženy sú svine a správajú sa tak preto, lebo jednoducho môžu, pretože im je jedno, keď prídu o jedného človeka na pokeci s ktorým si písali, keď dalšich 10 im sťale vypisuje a poväčšine sú to aj tak úchyli, čo sa pretvarujú a nakoniec chcú aj tak len sex.

Lolka0012

Pravdepodobne okrem teba riesil aj nejaku inu/ine a s tou druhou sa dal dokopy a o teba stratil zaujem. Alebo je zenaty a manzelka mu na to dosla a zatrhla to. V kazdom pripade sa mu uz neozyvaj, maj svoju hrdost. On uz naozaj zaujem nema.

cynik

slovenky su pre nich lahka korist lebo rakusania maju jedno stastie. ziju v krajine kde ich predosle generacie vybudovali slusnu krajinu kde sa dobre zije a dobre zaraba.

Adden

Tak asi je to pre nich bezpecnejsie, ked si najdu nejaku naivku na Slovensku, lahsie mozu klamat zene doma. Ked sa mu to hodi, pride, ked nie, bude ta ignorovat. A takisto asi povazuju Slovenky za lahsie ovladatelne. Je tu aj kulturny a jazykovy rozdiel, ktory im pomaha, aby lahsie oklamali. Ked sa ti nieco nezda, zvali sa to na jazyk alebo kulturnu odlisnost.

Chaterka

no to sa zda cudne aj mne.. ale fakt nechapem prečo to robia??? Ved ked su uchylni, tak si to mozu vybijat aj v nemecku/rakusku... a nechodit na SR (cize minat cas, peniaze na cestu)

WHISPER

ja to neviem tak úchylne podať ako to písal on....

a mne teda príde dosť divné ked mi niekto napíše a už po 3 "vete"
chce za mnou cez víkend prísť z Nemecka...

Chaterka

WHISPER - a co je na tychto otazkach ine, akoby ti daval slovak? :) ale aj tak nechapem naco si chodia hladat zeny na slovensko, ked ich maju v rakusku atd.plnu rit.

WHISPER

no ja neviem... su toho plne media, kde varuju zeny pred kadejakymi podvodnikmi... ale ženy su tupe...

mne X-krát na pokeci písal nejaký zahraničný...
zdoraznujem na slovenskom! pokeci ...asi vedia ze slovenky su sprosté... dokonca si to aj myslia o nich čo som počula od viacerych,..
ked kamoska opatrovala v tychto statoch vo väčšine rodin sa s nou bavili ako s odpadom, žrať mala pomyje zamrazene v mrazaku...

mne bol tiez pisal nemec či rakušan neviem už,.. no ja nemecky neviem, pisali sme anglicky, no to bolo take pisanie ze hned po prvych vetách som ho zablokovala...

otazky typu:
kde byvaš? ktore mesto? pridem za tebou ,..
viem sa tam dostat vlakom z Bratislavy?
mas niekoho?
hladam si zenu do zivota... a blaaaaa blaaaaaaa