Pôjdem rovno k veci - v práci sa mi strašne zapáčila jedna staršia kolegyňa. Už od prvej chvíle, hneď ako som ju uvidel. úplne môj typ... nie, nie je to žiadna kozatá sexica ani žiadna krásavica, nič také. Priemerná obyčajná sivá myška, ktorú by ste určite prehliadli, ale mne to proste udrelo do očí, neviem si to vysvetliť, ale asi je proste môj typ alebo čo, neviem :/
A od tej doby stále na ňu myslím, nemôžem to dostať von z hlavy. Aj som si najprv na ňu myslel, ale zistil som, že už je vydatá a má aj deti. No napriek tomu sa stále trápim a myslím na to. Predstavujem si aké by bolo keby sme boli spolu a tak... proste mi šibe:( keby som mal mať nejakú babu tak aby bola ako ona.
Neviem čo mám robiť aby som to dostal z hlavy? Prejde to samo? Ako dlho to trvá? Je tu niekto skúsený? Ja som neskúsený so vzťahmi, nikdy som nemal vzťah a nemám s týmito vecami skúsenosti, preto ma to tak rozhodilo.
Čo mám robiť? Ako to prijať? Ako sa cez tie pocity dostať? Kedy to "vyšumí"?? Cítim sa úplne na nič :/