Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako to dostať z hlavy?

Príspevok v téme: Ako to dostať z hlavy?
metaxa411

Pôjdem rovno k veci - v práci sa mi strašne zapáčila jedna staršia kolegyňa. Už od prvej chvíle, hneď ako som ju uvidel. úplne môj typ... nie, nie je to žiadna kozatá sexica ani žiadna krásavica, nič také. Priemerná obyčajná sivá myška, ktorú by ste určite prehliadli, ale mne to proste udrelo do očí, neviem si to vysvetliť, ale asi je proste môj typ alebo čo, neviem :/

A od tej doby stále na ňu myslím, nemôžem to dostať von z hlavy. Aj som si najprv na ňu myslel, ale zistil som, že už je vydatá a má aj deti. No napriek tomu sa stále trápim a myslím na to. Predstavujem si aké by bolo keby sme boli spolu a tak... proste mi šibe:( keby som mal mať nejakú babu tak aby bola ako ona.

Neviem čo mám robiť aby som to dostal z hlavy? Prejde to samo? Ako dlho to trvá? Je tu niekto skúsený? Ja som neskúsený so vzťahmi, nikdy som nemal vzťah a nemám s týmito vecami skúsenosti, preto ma to tak rozhodilo.

Čo mám robiť? Ako to prijať? Ako sa cez tie pocity dostať? Kedy to "vyšumí"?? Cítim sa úplne na nič :/

rado88

Lemonka, máš môj obdiv, si skvelou mamičkou.
Môžeš si napísať, aké sú podľa teba tie signály, ktoré žena vysiela? Predstav si, že si slobodná a bezdetná, aké by si vysielala signály k tomu mužovi čo sa páči.

Lemonka1988

Tak to je skvele, ze to takto dobre zvladas. Ja pri nom nedokazem povedat suvislu vetu bez toho ze by som sa zamotala, alebo citila cerven v licach. A inak tiez mam dnes pocit, ze som sa z toho trochu "vypisala". Rozpravat som o tom nemala moznost, nikomu dostatocne neverim a nerada by som tym niekomu ublizila. Zo skusenosti viem, ze to casom vyprcha, ten clovek ti zovsednie ako ho budes lepsie spoznavat, a ked sa na neho prestanes pozerat cez ruzove okuliare. Ak teda nepocituje aj ona k tebe sympatie a nebude vysielat signaly, vtedy je to komplikovanejsie.

metaxa411

Lemonka: V práci to zvládam. V pohode. Nič na mne nie je vidieť, nezvyšuje sa môj výkon ani sa neznižuje. Darí sa mi to takto zvládať. Ale nie je to samozrejme úplne v pohode. Dokonca dnes, po tom, čo som sa tu z toho vypísal som sa dnes cítil trochu lepšie :)

Lemonka1988k

Kiezby.. Mozem sa spytat, ako to zvladas v praci?
Myslim ci sa dokazes pri nej sustredit, ci sa ti nestane nejaky omyl. Alebo mas naopak viac napadov, energie? Lebo to mi napadlo ako prve, ze ci ta to neovplyvnuje v praci.

metaxa411

Lemonka: kiežby, kiežby bol každý tak ako my, svet by bol krásne miesto pre život :) ale ďakujem, určite sa pokúsim nejak to popohnať, skúsim sa viac venovať nejakým tým záujmom, aby som sa zamestnal a nemal čas rozmýšľať. dúfam že mi to pomôže.

Lemonka1988

Dakujem, robim co mozem. Nebudem klamat v jeho pritomnosti je to tazke, usta sa usmievaju same od seba a ked zabludia pohlady, tak nevnimam ani priestor ani cas. Ale hovorim si, ze mozno je to posledny raz, co nieco taketo zazivam a ani to nepotrva vecne :-D Vycitky odhanam s tym, ze ked nepodnikam ziadne ine kroky a viem ze je to len pocarovanie hormonmi, som v tom nevinne a moje pocity nikomu neublizia. Inak, je viac obdivuhodne, ze sa tvoju situaciu snazis riesit ty. Muzi su od prirody nadstaveni skor na lov a vacsina muzov podlahne a snazi sa zenu ziskat bez ohladu na to, ci ma ona alebo dokonca on sam rodinu. Keby kazdy premyslal ako ty, tak by tolko deti nevyrastalo v neuplnych rodinach. Drzim palce, aby si to ustal a stretol coskoro tu idealnu :-)

metaxa411

Lemonka: To fakt? Tak to ťa potom veľmi obdivujem. Nech ti to s rodinou vydrží a nech zvíťazí láska nad chvíľkovým pobláznením :) Mnohým ľuďom práve na základe tohto krachujú manželstvá...

Lemonka1988

Ahoj, tak ja som v podobnej situacii ako ty, ale presne na opacnej strane. Mam rodinu, deti, som starsia a stalo sa to, co by som si nikdy nepripustila. Zalubila som sa na prvy pohlad, ale nastastie nie do kolegu, takze toho muza nestretavam casto. Rozum mi samozrejme vravi ruky prec a mam ho dost na to aby som nespravila ziadnu hlupost. Ale hormony v tele si robia v jeho pritomnosti co chcu a citim sa pri nom uzasne. Prve dva tyzdne, mozno mesiac boli najhorsie, stale ma prenasledovali myslienky na neho a nedalo sa jest ani spat. Pomohlo venovat sa co najviac detom, konickom a hlavne snaha obnovit to krasne medzi mnou a muzom. Zijem pre rodinu a nemozem si dovolit take spravanie, preto sa snazim vsetky tie prijemne emocie otocit na ich stranu, lebo hoci uz tam nekraluje poblaznena zalubenost, vladne tam laska a ta je vzacna. Radim ti odklonit svoju pozornost na konicky, priatelov a ju brat ako taku platonicku lasku a dovod sa do prace tesit. Presvedcit sam seba, ze je to len chemia a ak by si spravil nejaky dalsi krok, tak by to pravdepodobne smerovalo do zahuby. Samozrejme, chemia je silna a nezrusis ju silou vole, ale zober si z toho len to pozitivne a cit sa v praci prijemne s clovekom ktory sa ti zda momentalne dokonaly. Po case to opadne a urcite sa zalubis do inej zeny, ktora bude s tebou rovnako kompatibilna :-)

metaxa411

radanadzlato: áno, to je mi jasné, že ruky od nej preč. veď som sa ani o nič nepokúšal, nič nevie, svoju nervozitu pred ňou efektívne zakrývam, takže absolútne nič nevie. prajem jej to šťastie...

len ide o to, že ja na ňu nemôžem prestať myslieť a trápim sa :( asi som stretol takú akú som chcel vždy mať, preto ma to asi tak žerie... neviem čo mám robiť aby to prestalo, bolí to, dosť :(

alkoholom to riešiť určite nechcem.

radanadzlato

Od vydatej ruky (aj čokoľvek iné) preč!! Dokonca majú deti. Mysli na deti, ako by si im zničil detstvo, to je dosť silný argument, aby si sa spamätal. Ak nie tak si daj 3-4 piva, opakovať do odoznenia všetkých príznakov zamilovanosti. S najväčšou pravdepodobnosťou, by ťa ani nechcela.