Strach zo smrti

Príspevok v téme: Strach zo smrti
Greymiska

Dobrý večer...už asi pol rok..mám strach zo smrti ked to na mna dolahne tak sa začnem triasť buši mi srdce ..potia sa mi ruky..a ked mam zatvorene oci a lezim mam pocit ze niekde padam ze umieram..vymyslam si vselijake chororby počujem nejaku chorobu a už si myslím že ju mám aj ja..prosím vas poradili by ste mi ako sa snažiť z toho vyvliezť von? už nevládzem..ked už chcem spáchať samovraždu je toho vela na mna..mám predsa 18 rokov len..mam život pred sebou :/ prosím poradte mi :( Dakujem

Marosko-n

Niekde v Bibli sa píše ,
ži tak ako keby si mal zajtra umrieť,
a tak ako keby si mal žiť večne.
Treba sa naučiť žiť s Láskou k tým pri ktorých ste alebo kde patríte. Potom Váš život nebude zbytočný a budete mať radosť a Vy.

Sonie

Ja mám skôr strach zo smrti svojich najbližších a myšlienka na smrť ma napadne skôr v spojitosti s tým, čo bude s nimi , či už deťmi, alebo manželom ak by som tu už nebola. Verím tomu, že každý máme svoj osud, v jednej sekunde či minúte sa môže náš život zmeniť. Načo myslieť na to dopredu?

meggy

Nemusis robit nic ale uvedom si, ze zomries vtedy ked zomriet mas, ani skor ani neskor...stane sa to vtedy, ked sa to ma stat. Mozes si uz len vybrat ci ten strach ktory datum tvojej smrti neovplyvni za to stoji.

Bubak11

Treba si dávať pozor najmä v tomto období, kedy častejšie vysadnete na motorku alebo na bike. Treba predvídať, čo ten pred alebo za vami môže spraviť. Mne to raz zachránilo život, lebo som sa autu vyhol, keď som sa pozrel do späťáka. Jazda niektorých vodičov je prebiehanie za každú cenu, aj cez plnú čiaru... Tu si možno reálne zachrániť život.

Sevrin

Smrť je len začiatkom niečoho nového. Netreba sa báť, kto prežil klinickú smrť, tak sa mu moc sem už vracať nechcelo.

Bubk11

Smrť je zlá, je smutné, keď niekto umrie:-( Život nie je okolo vás, ale vo vás, v nás je celý vesmír, preto sa nesmieme len tak ľahko dať.
Fight!!!