Mám priateľa, ale milujem iného

Príspevok v téme: Mám priateľa, ale milujem iného
Magduska111

Ahojte, hneď na začiatok chcem oznámiť, že nie som žiadna pobláznenená teenagerka. Mám dvadsať. Môj problém spočíva v tom, že som sa zamilovala do druhého chlapa. S priateľom som už tri roky a prednedávnom nám to začalo škrípať... Práve brigádujem v krčme u nás v dedine a tam sa stretávam s chlapmi, ktorých poznám dlhé roky, kedže som s nimi vyrastala. Ale stalo sa niečo nečakané. Zamilovala som sa do jedneho z nich. Vôbec neviem čo sa mi na ňom páči, len proste sa mi v jeho prítomnosti podlamujú kolená a neviem na neho prestať myslieť. Doteraz som si myslela, že je to iba nejaký fakt, že pár dňový úlet, ale pred pár dňami, ako mi sám povedal bol na rande s jednou babou ktorú poznám osobne. Vtedy ma pichlo pri srdiečku a zostala som úplne smutná. Dokonca som nechápala ako sa mu môže páčiť taká...no nechcem ju urážať, ale podľa môjho názoru pekná nie je ani keby chcela byť.
Takže si prosím od vás radu, ako na neho zabudnúť alebo ako ho prestať milovať, aj cez to všetko, že som s ním skoro každý deň... Vopred ďakujem.

BJ_2

matusisko... a najlepsie je, jak odsudzuje sokynu (a to je zadana... odsudzuje sokynu od chlapa, ktoreho este ani nema), za to, ze nieje pekna...
a ze nieje teenegerka, ma uz dokonca 20!!! (asi to znamena, ze uz akoze zmudrela).

Dievca, mnoho muzov nema fyzicke pekne zeny, ale su casto dobre duse, od srdca, a prezit zivot s nimi je super. Nie kazdy muz potrebuje, aby mu pokukovali ini muzi aky zadok ma jeho zena, a zavideli mu. Nie kazdy muz to potrebuje. Vyzera, ze tento je este dobry od srdca a radsej uprednostil vlastnosti, pred fyzickou krasou.
Akoby muz nemohol mat vyzorovo neatraktivnu zenu, na vztah... akoby to bolo nieco negativne zle... hroza, tieto zeny... co si myslia, ze muzi musia mat iba pekne zeny. Veru, nezasluzis si ani takeho... dufam, ze bude mat rozum, a ostane verny tej svojej... urcite dobra dusa nejaka... tieto vase "zrazu som sa zamilovala" "podlamuju sa mi kolena", atd, nevestia nikdy nic dobre...

Matusisko_xD

Jedno ma neskutočne s prepáčením serie. Chlap čo si váži dievča a vôbec nepokukuje po ostatných ženách ako tuto autorka po chlapoch, vždy skončí so slovami, ktoré mu hodí priamo do očí jeho partnerka "Bude lepšie ak ostaneme už len priateľmi", pretože sa zahľadela do iného chlapa a na všetko pekné čo si povedali alebo zažili zrazu zabudne a je jej jedno, ako sa ten chlap bude cítiť, keď ju niekde uvidí s iným. Ženy vedia ublížiť a naďalej ubližujú a to niekedy aj ľudom, čo si to naozaj nezaslúžia. Máš do čerta chlapa, tak sa oňho staraj a ser na na toto druhého, ktorý si chodí do krčmi vypiť s kamarátmi. Ak máš perfektný vzťah v ktorom si ťa tvoj priateľ naozaj váži a spravil by pre teba všetko a chová sa k tebe ako by sa malo k ženám správať, tak čo chceš viacej potom ?

Howling

Richard súhlasím s Tebou

Autorka:
Ja keď som mal priateľku ( to je jedno či v 18, 20, alebo 28), vždy som mal oči len pre ňu, nikdy som sa neobzrel po druhej, podľa mňa to nie je o veku ani pohlaví, je to skor o povahe človeka...

Mám kamarátov ktorí sú takí ( obzerajú po každej sukni) a majú fajn vzťah..
Moja ex ma podviedla, myslel som si, že sa ľúbime, ale opak bol pravdou, do dnes si pametám jej slová v posledný deň: " Neboj sa ty si najdeš dievča a keď nie tak si užívaj slobody" a ona už valila s druhým, ani sa mi nepriznala nič, ani pravdu nepovedala....

Po čase ale viem, že je tak ako má byť a dnes viem, že rozchod bol pre mňa vykupením a že to nebola žena pre mňa...

Moj názor ak k priateľovi nič necítiš, rozíď sa s ním a daj mu možnosť si najsť lepšiu ženu

NSDJJi

Ta intenzívna počiatočná zaľubenosť medzi vami už nie je taká to je normálne.Možno že tvojmu chlapcovi vadí že pracuješ v krčme medzi mužmi.A keď sú kamoši tak možno preto si ťa všima-ako kamarátka viac by nemal skúšať.zabudni nańho ked chceš udržať vzťah so svojim chlapcom.
Maš 20 to je taký maldý vek že sú zmiešané pocity v ktorých sa nevyznáš ,sú normálne.
To si musíš ty vyriešiťv sebe.
Ty si zadaná on je zadaný nie je čo riešiť.Zrejme máte ponorkovú nemoc-že ste už dlho spolu,čo je normálne.
To je pri každom chlapcovi.
Mesačný princ ty máš prácu v ktorej nemožeš s nikým rozpravať ani s.?

NSDJJi

Ta intenzívna počiatočná zaľubenosť medzi vami už nie je taká to je normálne.Možno že tvojmu chlapcovi vadí že pracuješ v krčme medzi mužmi.A keď sú kamoši tak možno preto si ťa všima-ako kamarátka viac by nemal skúšať.zabudni nańho ked chceš udržať vzťah so svojim chlapcom.
Maš 20 to je taký maldý vek že sú zmiešané pocity v ktorých sa nevyznáš ,sú normálne.
To si musíš ty vyriešiťv sebe.
Ty si zadaná on je zadaný nie je čo riešiť.Zrejme máte ponorkovú nemoc-že ste už dlho spolu,čo je normálne.
To je pri každom chlapcovi.
Mesačný princ ty máš prácu v ktorej nemožeš s nikým rozpravať ani s.?

Richard_1

Joj ako ja tieto typy báb neznášam čo majú partnera, ale pokukujú po inom hoci majú jeho. Chudák chlap, ak ťa miluje a nevie o tom.

Vy ženy tiež nie ste až také neviniatka ako sa tvárite, no pritom väčšinou pripisujete chlapom vinu, že oni sú takýto. Ženy by si tiež mohli aj konečne uvedomiť, že nie každý chlap je kurevník a že nie každý chlap zahýba keď má ju. Mal som nejaké vzťahy, hoci krátke no viem o čom hovorím a síce som trošku odbočil mimo témy, ale no vytáča ma to.

Jarda41

Moja manzelka bola v podobnej situacii.. davno, pred19 rokmi. Este aj tesne pred nasou svadbou sa stretavali, no vedela ze to musi skoncit, a nastastie aj skoncilo.. zial, nasu svadobnu noc som musel ozeliet, lebo aj tam jej prisiel zagratulovat. Ale to bolo posledny raz, co sa stretli, on odisiel do Anglicka, nastastie.. odvtedy zijeme uplne skvely zivot.. uz skoro dvadsat rokov

Emily opat

Milá Magda, aj keď máš 20 (to ma byť zrejme akože už dospelý vek), z toho čo píšeš je jasné, že si ešte nevyzreté žieňa.
Nepáči sa mi, ako komentuješ to dievča s ktorým si vyšiel ten objekt tvojich snov. Aj keby nebola pekná tak čo? Nemôže sa mu páčiť? Nemá ona právo na lásku? Krása je to, čo považuješ za najdôležitejšie?
Nebudem ti radiť ako na tvoj nový objekt, ale poradím ti toto: Nehľadaj si partnera v krčme. A už vobec nie, pokial tam chodí pravidelne.

Mesačný princ

Preto by som žiadnu takúto barmanku nechcel. 99% z nich má takéto vzťahy a buď podvádzajú svojich partnerov v práci alebo....

Ja neviem, ja v práci nemám čas s niekým vykecávať či byť na počítači. Asi som sa zle narodil :D