Ahojte, hneď na začiatok chcem oznámiť, že nie som žiadna pobláznenená teenagerka. Mám dvadsať. Môj problém spočíva v tom, že som sa zamilovala do druhého chlapa. S priateľom som už tri roky a prednedávnom nám to začalo škrípať... Práve brigádujem v krčme u nás v dedine a tam sa stretávam s chlapmi, ktorých poznám dlhé roky, kedže som s nimi vyrastala. Ale stalo sa niečo nečakané. Zamilovala som sa do jedneho z nich. Vôbec neviem čo sa mi na ňom páči, len proste sa mi v jeho prítomnosti podlamujú kolená a neviem na neho prestať myslieť. Doteraz som si myslela, že je to iba nejaký fakt, že pár dňový úlet, ale pred pár dňami, ako mi sám povedal bol na rande s jednou babou ktorú poznám osobne. Vtedy ma pichlo pri srdiečku a zostala som úplne smutná. Dokonca som nechápala ako sa mu môže páčiť taká...no nechcem ju urážať, ale podľa môjho názoru pekná nie je ani keby chcela byť.
Takže si prosím od vás radu, ako na neho zabudnúť alebo ako ho prestať milovať, aj cez to všetko, že som s ním skoro každý deň... Vopred ďakujem.
Mám priateľa, ale milujem iného
@alissia
Nemôžem povedať, že ma nechcel ale ani to, že by ma chcel. Je to komplikované, ale práveže s ním sa viem najlepšie porozprávať a on príde hocikedy sám od seba za mnou a začne nejakú tému a celkovo sa o mňa dosť zaujíma. Asi najviac zo všetkých. Neviem čo si mám o tom myslieť. Možno keby som nebola vo vztahu, tak by aj niečo skúsil, ale keďže je s mojim priateľom kamarát, tak asi kvôli tomu ani len neskúsi, pretože to nechce spravit kamošovi. Neviem čo mám robiť...
A načo si potom s tým terajším frajerom?len aby dakto bol,či? Inak,toto je normálne, ešte si mladá, je jasné, že máš zmiešané pocity, koho miluješ. Ja som bola na tom podobne,keď to mne škrípalo,tak som sa zaľúbila do spolužiaka z VŠ.Ale ako prišlo,tak doišlo. Trvalo to však rok skoro. Teraz už naňho ani nepomyslím. A som s tým,čo už roky. nemenila som ho. Takže poradiť ti neviem, ak ťa ten druhý nechce, tak skús zapracovať na svojom prvom vzťahu pôvodnom.