Prosim stretol sa uz niekto s tymto v takom extreme a nejako sa mu podarilo z toho dostat?
Totiz, nemam nejaku ze nadvahu, ale nie som ani chuda (co je jednen z mojich velkych snov :( ). Sice viem jest aj zdravo, ale v sladkostiach nachadzam potesenie ulavu sebaodmenu, take nieco co urobim pre seba vecer po praci. Teraz som si namiesto vecere dala magnum a celu 100g cokoladu - pocitovala som akusi prazdnotu nechut komunikovat, nic sa mi nechce. Po tom ako som to zjedla som ten pocit akoby oklamala (nachvilu). Totiz moja praca je dost stresujuca a narocna a to aj casovo, no teraz je to v lete celkom praveze dobre. Casto si pozeram fotky inych krasnych zien ktore su pekne stihle a uspesne a vyzeraju byt stastne a su schopne sa venovat inym ludom a aj ich to bavi. Chcela by som schudnut do dovolenky, nie vlastne si to prajem na trvalo a mat energiu a chut do zivota..lenze som zbadala, ked sa mi to par dni podari a som spokojnejsia, nejaky mechanizmus sa zas spusti a povie mi ze nie nemam byt stastna mam byt v depresii, alebo akoby som sa byt statna bala ze to nie je spravne..neviem to vysvetlit..alebo ze aj tak to nedokazem.teraz som zas nejak "hotova" a som zufala z tohto zacarovaneho kruhu. ako si pomoct a naucit sa sebaovladaniu? :( myslim, ze mozno moje problemy su hlbsie ktore si viem uvedomit, ale takisto si myslim, ze ich rozpytvavanie a vracanie sa k nim a analyzovanie ich mi nemusi pomoct. viem ze vodenie za rucicku sa v tomto zivote nenosi a mam najst silu v sebe.. ale som nejako stratena..............
Sladkosti - droga
Daj si miesto sladkostí zavarané ovocie, trebars slivky, broskyne,čerešne tiež je to sladké a chutne.
Psychika a nadváha spolu úzko súvisia pozri si monikakomorasova.sk