snažiť sa alebo nechať to ísť

Príspevok v téme: snažiť sa alebo nechať to ísť
DragonFighter

Pekný deň. Takže, nemám chuť už na žiadne obkecy ani nič iné, spýtam sa priamo:

Kde je tá hranica medzi tým, kedy sa treba snažiť ďalej a kedy s tým prestať a nechať to ísť?
Iste, ide o vzťah. Z mojej strany. Ona dáva najavo, že nemá vôbec záujem.

Často mi napadnú tie slová, že o ženu treba bojovať. To akože vtedy, keď vidím, že má o mňa záujem? A to je boj? Nie je skutočný boj to, keď sa to zdá beznádejné no aj tak v tom zotrvám? Nechápem tomu.

Niekedy rozmýšľam nad tým, že keby si aj nájdem inú, či by som nebol zo seba sklamaný, že som odišiel z boja a jednoducho sa vzdal, vybral si inú a možno aj ľahšiu cestu.

KarloKarrera

Zeny sa tak chovaju. Maju zaujem a tvaria sa ze nie, pretoze testuju, taktizuju a davaju ti prilezitost dat najovo zaujem a zabojovat, ziskat si ju. Podla toho ako na to pojdes bude vediet ci ti na nej zalezi a ci aj ona do toho da potom vsetko, ak to vzajomne je. Nepises ako si daleko. Ak uz normalne komunikujete, dlhu dobu sa stretavate a ona nic, tak bud jej to nedavas jasne najavo, alebo zaujem nema. Normalne ju zastav a medzi 4 ocami to ries priamo a sleduj jej reakcie. Ak ta bude natahovat a zvadzat ber to ako vyzvu.

zmocka

Mala by ona doliezat za tebou, vsetko za seba a aj teba platit, vydrziavat si ta. Vtedy za to stoji, len kiez by aj vam tak stal, ako chcete, aby zeny za to stali ;-)

zmok

Su dve moznosti. Bud ma zaujem a hra sa na fiflenu, akoze si mysli, ze muz by mal za nou doliezat , alebo nema zaujem. V oboch pripadoch za to nestoji.

L93

A ak si jej dal jasne najavo, že o ňu máš vážny záujem a ona nič... je veľmi pravdepodobné, že by si sa zbytočne ďalej snažil.

L93

Neviem, v akom ste štádiu. Ale ak sa už istú dobu poznáte a nejaví o teba ako o chlapa žiaden záujem... pochybujem, že s tým niečo narobíš.

Mesačný princ

Ja ti to vysvetlím :)

Ak žena nemá záujem, tak ho nemá a bojuj o takú, ktorá ho má aspoň trošku :) Načo zbytočne strácať energiu a čas. Na svete je toľko žien :D