Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

snažiť sa alebo nechať to ísť

Príspevok v téme: snažiť sa alebo nechať to ísť
DragonFighter

Pekný deň. Takže, nemám chuť už na žiadne obkecy ani nič iné, spýtam sa priamo:

Kde je tá hranica medzi tým, kedy sa treba snažiť ďalej a kedy s tým prestať a nechať to ísť?
Iste, ide o vzťah. Z mojej strany. Ona dáva najavo, že nemá vôbec záujem.

Často mi napadnú tie slová, že o ženu treba bojovať. To akože vtedy, keď vidím, že má o mňa záujem? A to je boj? Nie je skutočný boj to, keď sa to zdá beznádejné no aj tak v tom zotrvám? Nechápem tomu.

Niekedy rozmýšľam nad tým, že keby si aj nájdem inú, či by som nebol zo seba sklamaný, že som odišiel z boja a jednoducho sa vzdal, vybral si inú a možno aj ľahšiu cestu.

Angelika3

Z toho čo si napísal ďalej to vidím tak, že najlepšie urobíš, ak sa poobzeráš po nejakej inej babenke. Táto asi fakt nemá záujem a len s tým strácaš čas.

kafe

"Kde je tá hranica medzi tým, kedy sa treba snažiť ďalej a kedy s tým prestať a nechať to ísť?" podľa mňa by to malo byť príjemné pre obe strany. To musíš vycítiť od nej a vnímať aj svoje vlastné pocity. V podstate si si odpovedal v svojom príspevku 20:19:05.

Obťažovať niekoho neni dobíjanie. Takže vôbec nemusíš byť sklamaný zo seba, že si niečo vzdal. Láska, ani vzťah sa nedá vynútiť. Je to ale naozaj veľmi tenká hranica a tých príbehov, kedy si chlap babu získal po roku a podobne je dosť. Len z toho zhnusenia to už ťažko prejde k niečomu krajšiemu. Tiež by si si mal uvedomiť, že čím viac ťa spoznala, zistila že NIE, nechce takýto typ chlapa. To neznamená, že si zlý, neschopný a máš sa meniť, len si natrafil na babu ktorá chce niečo iné.
Netráp sa kvôli tomu, nesyp si popol na hlavu, že si posral príležitoť... zachoval si sa najlepšie ako si vedel. Budeš mať kopu iných príležitostí, kedy sa opäť budeš mať šancu prejaviť. A aj ked to zvládneš a babenka bude tvoja, ďalšia cesta ktorou sa učíš za pochodu je vzťah si udržať... a niekedy to ide hladko, niekedy to nejde. Takže hlavu hore, bolo to chvíľu pekné a fajn a ide sa ďalej. Nájdeš kočku, ktorá má podobné vlastnosti ako táto a bude chcieť chalana ako si ty. Neboj sa :)

DragonFighter

No, zo začiatku som sa jej myslím, že páčil, pretože som to z nej cítil a aj z jej kamarátky, ktorá sem tam hodila nejakú tú poznámku. Bolo to ale všetko v takej opatrnej rovine, v podstate sa o nič nesnažila a ďalej si žila svoj život. Ja som svoj záujem začal prejavovať neskôr. Zo začiatku bola rada ale tiež mi to prišlo také, že to veľmi nerieši a tak ako to prichádza tak aj odchádza. A ja som bol k tomu sraľo a málo som bojoval. V podstate sme sa veľmi ani nerozprávali keď sme boli v kolektíve spolu. Väčšinou cez net som bol frajer. A veľakrát som ani nevedel o čom sa s ňou rozprávať. Zdalo sa mi, že nemám k nej tie správne kľúče. Pritom je to úžasná osoba. Keď sme boli sami dvaja vonku, bolo to fajn, no keď sme boli vo väčšom kolektíve, mal som väčšinou ,,ignore.'' Potom ešte boli momenty, keď prejavila radosť pre môj ,,virtuálny'' záujem a vyzeralo to, že som ju potešil. No postupne toho záujmu opadávalo a viac a viac mi dávala najavo, že z jej strany nič, hlavne po mojich pokusoch. Aj mi nejaké veci vyčítala a teraz je to už úplne nanič.

Takže aby som to zhrnul, cítim sa, že som nevyužil príležitosť keď som ju mal, a že ďaľším a ďaľším pokusom ju budem viac a viac otravovať. Mám pocit, že tým, že ma viac spoznala som sa jej zhnusil. A štve ma to. Rád by som s ňou bol aspoň kamarát. Myslím, že nemá záujem ani o to. A potom sú tu tie city o ktorých som písal.
Je to dosť blbý pocit, keď uvažujem nad možnosťou, že ma neodmieta len ako partnera ale aj ako kamaráta, človeka. Mrzí to. Viem, nie každý si sadneme a ak mám byť úprimný, tiež poznám niekoho kto sa o mňa zaujímal a nemal som záujem ani o kamarátstvo. No tam som to vedel dá sa povedať od začiatku.

- a žiadny príspevok pod menom kanoe som nepísal

skus

" opravte ma prosím ak je to naivná blbosť - že muž dokáže dobyť srdce hocijakej ženy, ide len o to ako je ochotný snažiť sa, hľadať k nej cestu, meniť sa k v lepšiu verziu samého seba, bojovať o ňu a tak ďalej."

ano, ale toto dokaze len skrz uprimny zaujem a tazko ten uprimy zaujem bude citit len tak k hocijakej

mne to pride tak, cim menej ste v kontakte, tym viac si v spojistosti s vlastnymi emociami a mozno ich pripisujes aj jej, pricom ona to moze citit celkom inak. To sa dost casto stava zalubenym ludom, ktori si auotmaticky myslia, ze aj ten druhy ich miluje, kedze nie je myslitelne, aby nieco tak silneho prezival len jeden z nich. Avaska bohuzial sa tak stava castejsie, nez by sme si priali, pripadne ten druhy sa na nas preorientuje vlastnym tempom az po tom, co uz onho my zaujem nemame, lebo k nemu nic necitime, nic co by nas k nemu este tahalo.

skus

este sa chcem spytat, ci si ty ten isty, ktory vcera zalozil temu pod nickon "kanoe" ohladom prebitia vlastnej skaredosti sebavedomim

skus

ale nevieme co medzi vami bolo predtym a ci vobec nieco bolo...zavisi od toho co citi a to sa da do istej meiry formovat, ak nie je citovo naviazana na niekoho ineho - s tym sa neda robit asi uz nic

nevieme ani ci pises o virtualite alebo realite

DragonFighter

Ďakujem za vaše reakcie, vyzerá to tak, že som nepolepšiteľný optimista a idealista :D Nekontaktujeme sa vôbec, komunikácia zlyhala, aj mi to povedala ako to je. A toto už asi nebude ten prípad kedy dúfa, že pôjdem za ňou. Pred nejakým časom to bolo lepšie, o trochu, no teraz je všade ticho, zrejme už pre ňu neexistujem. Preto som sa aj pýtal, že kde je tá hranica kedy ísť ďalej, pretože nemám šajnu, kedy to jej ,,nie'' je definitívne a nezmením to ani keby sa veľmi snažím* a kedy dúfa, že ju budem aj tak dobýjať.
*Tá hviezdička preto, pretože si myslím - opravte ma prosím ak je to naivná blbosť - že muž dokáže dobyť srdce hocijakej ženy, ide len o to ako je ochotný snažiť sa, hľadať k nej cestu, meniť sa k v lepšiu verziu samého seba, bojovať o ňu a tak ďalej.

Rozhodne sa chcem v živote posunúť ďalej. Ako som už písal, viem, že na svete je veľa krásnych a úžasných žien a mnohé ani len netušia aké sú nádherné kvôli ich strachu alebo nezáujmu okolia. No niekedy sa pristihnem pri tom ako mi poskočí srdce keď myslím alebo uvidím tú, o ktorej som písal vyššie a potom rozmýšľam kde to moje srdce vlastne je, čo chce. Keď si uvedomím, že mi na nej záleží a mám ju rád. A ten pocit, keď si človek vystavia nejakú tú obranyschopnosť a pri jedinom pohľade na ňu sa to celé zrúti a zaľúbi sa zase :D Viem, že v láske sa treba rozhodnúť. A ja sa chcem rozhodnúť správne.

Angelika3

Žena pred mužom uteká, ale tajne sa obzerá, či ju prenasleduje a dúfa že hej :-D
Ale stane sa, že tam vyslovene nie je záujem, ale to predsa vybadáš, alebo priamo zistíš. A sú aj ženské, ktorým iba lichotí tvoj záujem a tak sa tvária stále tak pol na pol a keď si povieš, že kašleš na to definitívne, tak ťa zrazu začne kontaktovať, ale to len preto, lebo jej ego sa urazilo. Od takej ruky preč.