Páči sa mi jeden muž, ktorého som zpoznala cez mojích kamarátov v partii. Hneď v prvé stretnutie mi padol do oka, má krásne tmavé oči, krásny hlas, pekný účes, športový typ, sebavedomý, má rozhľad, je scestovaný ale..... ale tie jeho zuby!
Ako to ma odzbrojilo, keď som sa s ním rozprávala a ešte keď sa usmial tak totálka. Má ich krivé najmä predné jednotky a dvojky a keby len to ale zažltnuté ich ma strašne asi od fajčenia lebo fajčí.
A teraz som v depresii lebo taká som bola rada že konečne som sa zaľúbila na prvý pohľad do nezadaného fešáka a zrazu taká sprcha. Ako poviete si že kašli na zuby ale nejde to. Nevravím, ja tiež nemám dokonalý chrup že ich mám snehovobiele a rovné ako topoľ ale mám ich celkom dobré aj zubár ma chváli.
Jedno nemôžem pochopiť že pracoval v Irsku, v Nemecku, v Británii a určite dosť zarobil a nevie si dať do poriadku chrup? Stará sa o seba, športuje, pekne sa oblieka, má moderný účes.... ale chrup ako by nebol jeho.
Mňa odrádza nielen esteticky ale aj keď si predstavím že sa s ním budem raz bozkávať a mať na jazyku tie jeho zuby a dotýkať sa ich... odrádza ma to, neviem si dať rady.
Je to dospelý muž a nie dieťa aby nenabral odvahu navšíviť zubára a zainvestovať do ich nápravy. Alebo kde je problém?
Páči sa mi ale....
Ahoj ja len že aj ja som mala trochu zanedbané zuby niežeby som sa o nich nestarala ale mala som zdravotný problém a zuby sa.mi.postupne kazili zltli a nejak som žila v tom že šak sú ešte schopné. Až mi viac ľudí povedalo že mám na predných zuboch také škvrny keďže som mala nadrabane zuby a robil mi to jeden praktikant u môjho zubára, no nejak netrafil ani farbu ani veľkosť, proste nebolo to spravené ako teraz. Zmenila som zubára, predtým som mala zo zubárov panicky strach keďže som so zubarmi mala hrozne skúsenosti, ale skutočne... Nový zubár mi začal postupne robiť vsetko, opravovať kazy, aj tie.nadrabane a vyčistil mi aj zubný kameň, a ja mám teraz so seba skutočne fajn pocit keď sa usmejem, používam aj bieliace pasty, čo.mi výrazne vybielili zuby, používam medzizubné kefky a tak.. starám sa viac o nich. Ja len že možno aj tomu tvojmu objavu by trebalo.nejak nenápadne naznačiť... ale otázne je ako... Niekto si ani neuvedomuje že zuby sú dôležité, a celkovo dopĺňajú výzor človeka, práveže aj niekto kto nemá moc krásy od boha ale má krásne zuby, úsmev, tak to hneď u druhého človeka vyvolá sympatie. Ja si teraz až príliš všímam zuby u ľudí...
Ja si na pekné zuby tiež potrpím. Keď vidím na žene krásne zuby, tak to je veľké plus.
Keď vidím, že ich má krivé, zažltnuté, so zubným kameňom a ešte aj z huby smrdí, tak to je koniec, môže byť pekná koľko chce, proste nejde to už.
Len aby si nebola prekvapena, ked ti on povie, ze ti tiahne smrad z tlamy. U zien je to celkom bezne. Este beynejsie, ako u muzov by som povedal.
no tak si najdes ineho a co akoze
jemu našťastie z huby nepáchne aspoň zatiaľ som to necítila. Ale ten chrup..
Ako on sa rád smeje a ten chrup si vždy všimnem a odpudzuje ma to. Ako napísali ste mi že zatiaľ nieje žiaden vzťah ale niečo ako vzťah to už medzi nami je lebo sa často stretávame a trávime veľa času v partii a so mnou on trávi viac času ako s inými a vidím že ide po mne. A ja teraz neviem čo robiť. A neviem či už nieje neskoro pre neho keď je dospelý a má po dvatsiatke či by mu pomohol strojček na zuby. Ako vybieliť sa dajú ale vyrovnať? Ak by sa to medzi nami posunulu do takého štádia že bozkávanie tak možno by som mu to naznačila či niečo s tým nechce robiť ale keď mňa odpudzuje už len predstava bozkávania sa s ním.
Jedno mi nejde do hlavy že sa o seba stará všetko ale ten chrup zanedbal. Možno ako píšete ma panický strach zo zubára.
...v robote mám takých kolegov :-D a najlepsie ze aj nadriadeneho, pride ku mne niečo chce... až ma napína ked usta otvorí... no des... mimochodom tuhý fajčiar... takže tomu zhnitemu chrupu sa nedivím, k zubarovi nechodí , predpokladám,...
Mila jahodamalina.. ako na jednej strane ta aj chapem, moj mily nastastie je presny opak, na moj vkus sa o dost viacej stara o svoj chrup ako ini muzi, 3 az 4 krat denne si umyva zuby, aj mna uz nato naucil :-) a nemoze sa ku mne ani priblizit ked zje kusok cibulky alebo cesnaku.. to jedno je mi strasne neprijemne.. preto chapem ze hej je to pomerne velka vada ked ma tie zuby take nevabne, krive, aj ked mesacny princ ma pravdu ze takmer nikto nema uplne biele a dokonale rovne tie zuby.. kazdy ma nejaku odchylku, posunutie, pripadne medierku medzi tymi zubami.. aj ja mam a to dokonca po strojceku bo moja zubarka urobila chybu.. ale zas na druhej strane suhlasim aj s whisper alias angel demon ze on podla vsetkeho o tvojich citoch k nemu ani len netusi a ty si uz malujes krasne ruzove vzdusne zamky a oblaciky o zivote s nim.. najskor by bolo namieste trosku sa s nim zoznamit blizsie, zblizit sa a ked zistis potom ze motyka vystrelila, iskra preskocila z oboch stran potom po nejakom case mu nenapadne dat najavo, ze toto ti vadi.. ktovie, preco aj ked vravis ze mal peniaze na zuby si to doteraz neporiesil.. mozno mu nato nikto este tak otvorene nepoukazal.. alebo sa boji zubara a toho co vsetko by to obnasalo.. vies kym nebudete si trosku blizsi je zbytocne podla mna uplne bezpredmetne pre teba toto riesit.. mozno sa raz na tu uroven dostanes a povie ti ako to s nim je po tejto stranke.. a mozno nie.. to ukaze len cas.., ale vravim ti kym nevies ako to pocituje berie preziva on, ci sa mu aktualne nejaka uplne ina baba nepaci, neries.. a uz vobec ho na zaklade tohto nezatracuj.. kiezby vo vztahoch iba taketo malichernosti boli a riesili sa.. lebo ver mi , ze vo vztahu budes riesit este ovela zavaznejsie veci ak nejaky budes mat.. len potom uvidis co vsetko tazke, narocne moze zivot priniest.. toto je oproti inym veciam uplna hlupost.. mozno sa jedneho dna aj sama na nej zasmejes.. good luck :-)
Trojky má rovné? Ak nie, berem ho!