Páči sa mi jeden muž, ktorého som zpoznala cez mojích kamarátov v partii. Hneď v prvé stretnutie mi padol do oka, má krásne tmavé oči, krásny hlas, pekný účes, športový typ, sebavedomý, má rozhľad, je scestovaný ale..... ale tie jeho zuby!
Ako to ma odzbrojilo, keď som sa s ním rozprávala a ešte keď sa usmial tak totálka. Má ich krivé najmä predné jednotky a dvojky a keby len to ale zažltnuté ich ma strašne asi od fajčenia lebo fajčí.
A teraz som v depresii lebo taká som bola rada že konečne som sa zaľúbila na prvý pohľad do nezadaného fešáka a zrazu taká sprcha. Ako poviete si že kašli na zuby ale nejde to. Nevravím, ja tiež nemám dokonalý chrup že ich mám snehovobiele a rovné ako topoľ ale mám ich celkom dobré aj zubár ma chváli.
Jedno nemôžem pochopiť že pracoval v Irsku, v Nemecku, v Británii a určite dosť zarobil a nevie si dať do poriadku chrup? Stará sa o seba, športuje, pekne sa oblieka, má moderný účes.... ale chrup ako by nebol jeho.
Mňa odrádza nielen esteticky ale aj keď si predstavím že sa s ním budem raz bozkávať a mať na jazyku tie jeho zuby a dotýkať sa ich... odrádza ma to, neviem si dať rady.
Je to dospelý muž a nie dieťa aby nenabral odvahu navšíviť zubára a zainvestovať do ich nápravy. Alebo kde je problém?
Páči sa mi ale....
ešte s ním ani nič nemáš, nevieš či je záujem z jeho strany vobec...
a už riešiš to, ako sa s nim budeš bozkavať...
bože moj!!!
a to je chalan na tom ešte dobre,..
čo ja poznam okolo mna kristepane! chlapi so zhnitymi zubami, tiahne im z huby akoby im tam dačo zdochlo...ako zo žumpy...akoze nechápem... zubna hygiena nula bodov.... že si to neuvedomuju tí ludia...
pokial ma zuby iba kryve a iba zlte, to by bolo este OK, keby sa vas vztah posunul, mohla by si nenapadne to riesit tak, ze by si ho zobrala do obchodu a ze ideš si kupiť zubnu pastu a ze neznašaš zlte zuby.. :-D alebo ja neviem... mozno by mu docvaklo... neviem... nejako nenapadne mu to ...alebo keby mu to niekto iny povedal., nejaky kamos, ked ste v partii, ze by sa zacal viac o chrup starať...
Ak sa ti nepaci kvoli zubom, tak sa s nim netahaj. On mozno o teba ani nema zaujem.
však to nekomplikuj. a čo ked s ním nebudeš ? čo také sa stane ked si s ním nezačneš ?
Prirodzená zdravá farba zubov je žltkastá a odtiene žltej.
Opýtaj sa akéhokoľvek zubára.
A čo chceš teraz od neho? Veď je to jednoduché.
Ja by som takéhoto človek pri sebe nechcel ani keby mi zaplatili. ve´d čo na ňom máš vlastne rada? len sa ti páči? A to je načo dobré? Buďte kamaráti a vybavené. Alebo mu daj peniaze, nech si dá spraviť zuby a povedz mu, že potom, keď si ich dá spraviť sa s ním vyspíš :D
ako som písala niesom bez chyby, nemám dokonalý chrup ale také zuby aké má on je pre mňa sila.
A kedže robil v zahraničí dosť dlho tak myslím že má dosť našporené aj na zuby. Zažltnutie zubov si spôsobil fajčením a to že ich ma veľmi krivé je buď vrodené ale potom to mali rodičia riešiť alebo dlhodobím cmúľaním cumlíkov v detstve to tiež vzniká ako mi povedala kamarátka.
Tak, nechceš ho, a ako ti teraz máme pomôcť my ? Či si len chceš naňho tuna zanadávať ?
Určite máš aj ty nejaké nedokonalostí, tzv. chybičky krásy, no tie si ako ženská nepriznáš. Pochopia to len tie, ktoré tých chybičiek krásy majú trocha viac, keď o nich muži nejavia záujem...
slovaci nemaju na zuby lebo zuby su drahe :-)