zivot s psychopatom / psych.tyranom/

Príspevok v téme: zivot s psychopatom / psych.tyranom/
daria 654

takze ludkovia .. nejdem tu vyplakavat s kym zijem ... ale tak zhruba opisem ..clovek ktory respektuje iba svoju pravdu ... svoje zaujimy .on je super ,vynimocny , rozkazovacny ... buzeruje ..za kazdu hovadinu ....ked on urobi chybu je v poriadku , ked tu istu urobim ja ,som sprosta PI... vynucuje si sex.. ak nie ,som PI . KU ... nic nezaplati ... /sme manzelia velmi dlho / ako nahle nie je po jeho nastoluje psych,tyraniu ! vie ,ze som citlivy clovek ,znacne toho vyuziva .. dovoluje si iba do slabsich povach .. ak je niekto nad jeho inteligenciu a psych silu ,je ticho ako mys../ som so si vsimla / proste je to hajzel ako sa patri .....teraz opis mna.... slusne vychovana baba .. neviem robit intrigy .. neviem byt vypocitava , som chapavy clovek , vela viem pochopit , odpustit ,dohodnut sa, aby bola spokojnost na oboch stranach ... nekurvim sa .. nieco si zarobim ... ticha povaha .. nemam rada spolocnost .. rada citam knihy .............ako viem byt aj panovacna .. a ak mi niekto ublizuje ,nenecham si to ..zacnem byt agresivna / to mam z dectva bola som bita,takze sa branim sama ako viem / ....... ale mam velmi rada pokoj . nerada sa hadam ,intrigujem a nenavidim psych tyraniu ... ide o to .. ze chcela by som poradit .. ako na takeho cloveka ist ... za urcity cas .somna ten clovek urobil velkeho flegmatika .. od neho ma uz nic neboli ..ale este k tomu ked vidi ,ze som kludna , ze ma nevytoci ...tak je este viac utocny a este viac zacne psych ,tyranizovat ... ze je to az nevydrzanie .. vtedy ma dohana k myslienkam na samovrazdu ... je to proste psych pijavica ktorej robi dobre ma takto nicit ,,... a este dokaze povedat ,ze ma miluje ...a ze ked ma nebude mat on tak nikto .. ok .. takze dalej .. ja viem ,ze od toho cloveka sa neda hnut ,prosim nesudit .. ja viem pravdu ! viem ako to je ! ja len chcem poradit ako na takuto svinu mam ist aby som ho dokazala spacifikovat ..... emocne .. plac nezabera . to ho este viac rozculi ... vsimla som si ,ze zabera ,ked som aj ja svina ..a riadna .... /podla mna sa mu pacia riadne suky ,ktore by ho psych tryznili ..vtedy by bol krotky ako pes / ale ja na to nemam povahu ..a najradsej by som bola keby sa do takej zamiloval .. v podstate sa za to modlim ,aby si nasiel riadnu spinu .. ktora mu bude robit to co on mne ... ale zatial ,by som chcela rady ako na takeho psychopata mam ist ..aby som nebola ,utyrana zenska v kute .. a bola mu emocne seberovna aby sa nalakal a tolko si nedovoloval ..... za chyby sory .pisem rychlo . DAKUJEM ,pekny den .. PS : nemam nikoho kto by sa zamna postavil , som na to sama ! vsetky tieto emocne tyranie si riesim sama uz 10 rok ... asi som silna zenska .. ale chcem byt este viac ..

tofusyr

musiš byt taky psychopat ako on ... ukazat ,ze sa ho nebojiš .. nezlaknut sa.byt tvrda..na psychopatov neplati byt dobry a mily( to v nich vzbudzuje este vacsi hnev a rozkoš ,ked vidia psych.bolest ) ,ale vypočitavost a mrštnost a tvrdost .... že mu želaš špinu ? .. ano presne to on potrebuje ,potrebuje seberovneho psychopata .. neboj sa, to bude dobre , želam ti aby si sa dostala z toho začarovaneho kruhu a raz bola štastna .

daria 654

sebalutost ? nebudem sa lutovat ...---- ak by som ho vyhodila ,zacalo by pekelne peklo .. este horsie ...ako je teraz.. ja neverim v lepsi zajtrajsok,,ze on sa zmeni / nezmeni/ ...

denisaf

Tebe neni ani trochu luto ako zijes? Ze by si mohla zit lepsie a krajsie? tak potom prepac ale ani ty si neni normalna... ako tie tisice zien ktore dufaju v lepsi zajtrajsok a ten nikdy nepride...

daria 654

ja to chapem .. vsetkemu rozumiem .. nie nemilujem ho .. nenavidim ho .za to ze je taka spina ... deniska ,asi som este nedospela do stadia ,ako sa ho zbavit ... vedz ze 3 mesiace a 10 rok je doba ...a nie su to vyhovorky ... a dalej nebudem rozpytvavat .. dakujem

denisaf

aj ja som bola na vsetko sama ani pes po mne nestekol nezastala sa mi ani rodina... kamosky tu pre mna neboli ked som ich potrebovala.. a zvladla som vsetko sama....! sama si v zivote musis pomoct ...

kafe

ferihitka :D to si nevšímaj daria, to je tu taký všeobecný pozdrav na fóre :D

dievča, za seba sa máš postaviť ty sama! S tyranom sa neučí vychádzať ani ako ho spacifikovať, od neho sa odchádza. Ja viem, ty ho ľúbiš. Dobre. Ľúbte sa.

HONZIK H

Boj s psychopatem nemůžete vyhrát. Je to proto, že zatímco vás ten boj bude ničit, on ho bude brát jako hru a bavit se jím. A jak poznáte další takové? Bez tréninku těžko. Často to nepoznají ani odborníci. Na psychopatech si už „vylámalo zuby“ hodně psychoterapeutů, kteří nepoznali, s kým mají tu čest.

denisaf

ja som mala takeho ale 3 mesiace potom som ho vyhodila zo svojho bytu a nikdy v zivote ma uz nevidel. To ze s nim trpis 10 rokov je vyslovene tvoja chyba . Ja takych ludi nelutujem ani seba nelutujem bola som sprosta. Ale fakt nechapem nase slovenske zeny ze ostavaju s takymi muzmi a este si s nimi robia deti... nieje hamba ostat sama ale dosrat si zivot a este aj deckam ho kvalitne dosrat zato by som vrazdila...

daria 654

myslim ,ze to vsetko je spravne opisane kaja . vela krat som uvazovala ,ci je taky psychopat ako si myslim ,vela krat som sa snazila pochopit a odpustit ... citala som vela o psychopatoch .. vzdy mi vsetko sedelo na neho ... takze uz si dovolim po tolkych rokoch ho aj tak nazvat ..inak sa ani neda ... a to ma mrzi .. ze ja s mojou povahou ,som si nasla prave psychopata :( nerozumiem tomu .. ale jedine pozitivum ,je ,ze ma uci velkej sile ... ktoru som nikdy nemala .. mozno je to Bozi zamer :)) len niekedy je to uz velmi zle .. dohana ma k myslienkam na samovrazdu .a vela krat si predstavujem ,ze ho zabijem ..tak velmi mi ublizuje .. je to chore ,, :(

kaja90

Život s psychopatom nie je nič závideniahodné. V lepších prípadoch môžete očakávať silnú frustráciu a využívanie. V horších prípadoch potom i fyzické násilie a regulárny teror.

Ak musíte žiť s psychopatom, pripravte sa na to, že sa všetko bude podriaďovať jeho potrebám. On bude mať vždy pravdu a bude vám dávať najavo vašu menejcennosť. Psychopat s vami nedokáže súcitiť, nedokáže cítiť vďačnosť za všetko, čo pre neho robíte. Pokiaľ mu to dovolíte, bude vás využívať.