zivot s psychopatom / psych.tyranom/

Príspevok v téme: zivot s psychopatom / psych.tyranom/
daria 654

takze ludkovia .. nejdem tu vyplakavat s kym zijem ... ale tak zhruba opisem ..clovek ktory respektuje iba svoju pravdu ... svoje zaujimy .on je super ,vynimocny , rozkazovacny ... buzeruje ..za kazdu hovadinu ....ked on urobi chybu je v poriadku , ked tu istu urobim ja ,som sprosta PI... vynucuje si sex.. ak nie ,som PI . KU ... nic nezaplati ... /sme manzelia velmi dlho / ako nahle nie je po jeho nastoluje psych,tyraniu ! vie ,ze som citlivy clovek ,znacne toho vyuziva .. dovoluje si iba do slabsich povach .. ak je niekto nad jeho inteligenciu a psych silu ,je ticho ako mys../ som so si vsimla / proste je to hajzel ako sa patri .....teraz opis mna.... slusne vychovana baba .. neviem robit intrigy .. neviem byt vypocitava , som chapavy clovek , vela viem pochopit , odpustit ,dohodnut sa, aby bola spokojnost na oboch stranach ... nekurvim sa .. nieco si zarobim ... ticha povaha .. nemam rada spolocnost .. rada citam knihy .............ako viem byt aj panovacna .. a ak mi niekto ublizuje ,nenecham si to ..zacnem byt agresivna / to mam z dectva bola som bita,takze sa branim sama ako viem / ....... ale mam velmi rada pokoj . nerada sa hadam ,intrigujem a nenavidim psych tyraniu ... ide o to .. ze chcela by som poradit .. ako na takeho cloveka ist ... za urcity cas .somna ten clovek urobil velkeho flegmatika .. od neho ma uz nic neboli ..ale este k tomu ked vidi ,ze som kludna , ze ma nevytoci ...tak je este viac utocny a este viac zacne psych ,tyranizovat ... ze je to az nevydrzanie .. vtedy ma dohana k myslienkam na samovrazdu ... je to proste psych pijavica ktorej robi dobre ma takto nicit ,,... a este dokaze povedat ,ze ma miluje ...a ze ked ma nebude mat on tak nikto .. ok .. takze dalej .. ja viem ,ze od toho cloveka sa neda hnut ,prosim nesudit .. ja viem pravdu ! viem ako to je ! ja len chcem poradit ako na takuto svinu mam ist aby som ho dokazala spacifikovat ..... emocne .. plac nezabera . to ho este viac rozculi ... vsimla som si ,ze zabera ,ked som aj ja svina ..a riadna .... /podla mna sa mu pacia riadne suky ,ktore by ho psych tryznili ..vtedy by bol krotky ako pes / ale ja na to nemam povahu ..a najradsej by som bola keby sa do takej zamiloval .. v podstate sa za to modlim ,aby si nasiel riadnu spinu .. ktora mu bude robit to co on mne ... ale zatial ,by som chcela rady ako na takeho psychopata mam ist ..aby som nebola ,utyrana zenska v kute .. a bola mu emocne seberovna aby sa nalakal a tolko si nedovoloval ..... za chyby sory .pisem rychlo . DAKUJEM ,pekny den .. PS : nemam nikoho kto by sa zamna postavil , som na to sama ! vsetky tieto emocne tyranie si riesim sama uz 10 rok ... asi som silna zenska .. ale chcem byt este viac ..

tasty

narcistický manipulátor sa nazýva taký človek, je to psychická porucha.... smutné je na tom to, že zničí druhého človeka úplne....

Janka333

Prosim vie mi pomoct nejaka zena pomoct ako sa zbavit takehoto psychopata v manzelstve? Horsie je ze mame deti a ked som spomenula rozchod dokonca sa odstahovala ublizoval mi cez deti .On je totalne sebecky a bezcitny no na vonok idealny muz ani by mi nikto neveril ze je taky.Vonku je zdrzanlivy slusny.Riesila som to aj policiou ale.nejak to nemalo uspech.dakujem

rozvedena33

Aj ja som bola na vsetko sama. Mala som takeho isteho muza. Rodina ani okolie to nevedelo mysleli si ze ako idealne zijeme . Ked som sa prvy krat vyjadrila o rozvode kazdy mi hovoril ze som hlupa ze bez neho nezvladnem zivot ze som stara a uz si nikoho nenajdem ze pokazim aj svojmu dietatu zivot . Tiez som neverila v krajsie zajtrajsky vdaka tymto nazorom. No jedneho dna ked uz prekypelo vsetko som urobila razny krok a nelutujem. Mala som vdaka panovi manzelovi dve prace zazila som si co je to zacinat x krat od nuly zlomena a bez rodiny. Ale dala som to. Potom ked som vyplatila vsetky dlhy usporiadala si zivot v novej praci na Slovensku som nasla aj svojho terajsieho partnera. Len ti chcem napisat aby si sa nebala o seba a svoje stastie zabojovat. Lebo zivot je vyslovene taky ako si ho spravis. Nebudes odmenena zato ze zijes s psychopatom a znasas ho ale musis o seba bojovat...vsetko sa da... dnes to uz viem..

realistka5754

hambim sa zato ze som slovenka... strasne malo sebavedomia mame nechame sa natlacit do vztahu s hocakym blbom aby sme neboli nahodou single a divne pre okol ie najlepsie je este urobit si s tym blbom aj deti nech je okolie spokojne..... stat padnuty na hlavu po vsetkych strankach

annamarialujza

daria nerada by som tu pisala svoj mail, lebo mam iba jeden,co pouzivam normalne so svojim vlastnym menom,daj mi teda prosim svoj.dakujem
podobneho psychaca som zazila

annamarialujza

ahoj, prosím ťa, mohla by si napísať , zakladateľka, svoj mail /nejaký hocijaký, aj neznámy, dke by sme popísali/? Chcela by som sa s tebou o tom porozprávať, možno viem,ako ti pomôcť.
Prežívala som podobné niečo.:(Napíš mi.