V dnesnej dobe je najviac nestastnych ludi v celej historii sr

Marosko-n

V Anglicku niekde na miestnej oslave malé dievčatko 5 ročné poprosilo otca aby mu dal stolček ,navaril do konvice čaju, šlo si do záhrady natrhať bylinky, lístok dala do pohára a na slavnosti ponúkala čajíček s bylinkami. Nejaký idiot Brit zavolal kontrolu 4 -roch v čiernom uradnikov a prišli malé dievčatko -chúďa terorizovať, zákonmi a nariadeniami.
Viete si predsataviť štyria chlapi a maličké dievčatko za stolčekom aké bolo stresované - štyria obri z Britského úradu ?????????, otec bol vtedy pri druhom stánku.
Tak sa nečudujte aj u nás sú také sprosté zákony aj v EU.
Preto sa táto EU musí rozpadnúť, lebo sa tu nedá dýchať a stále nás viac a viac zväzujú zákonmi a daňami.
Preto nielen Vy mladí ste nešťastní ale aj dôchodcovia a chudobnejší ľudia na Slovensku aj v EU.
Treba si vysúkať rukávy a vymeniť celý parlament aj vládu a za vlastizradu im to spočítať a dať uhradiť.

uterak

Na Slovensku nikdy lepsie nebude. Pred tretou svetovou vraj bude kde-kto s ked-kym bojovat, ale na uzemi dnesneho Slovenska maju vraj byt obcianske nepokoje pre vysoke danove zatazenie, ludia nebudu mat co do ust vlozit, domy budu nastavane velikanske, ale chleba v nich nebude... tak predpovedala Sibyla vela rokov pred nasim letopoctom, potom tretia svetova... Ktovie, co je na tom pravdy a co sa vyplni, ale aj ja sa priklanam k nazoru, ze obcianska vojna je pre Slovensko pravdepodobnejsia ako to, ze nam sem moslimovia pridu pachat teroristicke utoky. A ani nepridu, lebo ti chodia len medzi ludi... a na Slovensku uz pomaly ani ziadni nie su :)

Vierka55

meggy@ a nie je možné, že tieto otázky (peniaze, politika) riešili tvoji rodičia a bola doma kvôli tomu zlá atmosféra? Len sa pýtam, lebo ja som tiež precitlivelá a ani rodičia nie sú v pohode.

Mesačný princ

Marosko-n - podľa mňa treba zrušiť celý parlament a celú vládu! Vždy ste tu mali predsa kráľov, alebo kniežatstvá, tak prečo sa nevrátiť? A bolo fajn :D

U nás na Mesiaci sme spokojní :)

Marosko-n

Slovenské ženy,
Národ vymiera, tvrdí to vláda ,
treba viac detí :
Žiadajte 6 rokov materskej a minimálnu mzdu
za vychovu budúcej generácie,
žiadajte skrátený pracovný čas na 6 hod denne
žiadajte odchod do dôchodku 5 rokov skôr ako chlapi
žiadajte aby sa materská započítavala do dôchodku
žiadajte aby manželia aspoň jeden pracujúci ,mali daňové úľavy a
bezúročné pôžičky,
žiadajte soc. pracovníkov na výpomoc v domácnosti pri 2 a viac
deťoch.
žiadajte vyžšie prídavky na deti, kde aspoň jeden z manželov
pracuje.
žiadajte zákaz dovozu druhotriedných potravín aj výrobu na Slovensku.
žiadajte bezplatnú zdravotnú starostlivosť, pre pracujúcich.
Potom bude oveľa viac šťastenejších ľudí.

Marosko-n

Vážený Slováci
viete prečo to tak je?
Všetky doterajšie vlády, ktoré ste volili ,Vás zapredali Európskej únii.
Krmíte sa druhotriednými potravinami ktorých je 55% z EU štátov za cenu, ktorá je v Nemecku a bohatých krajinách. Plat máte 5x menší !!
A našu vládu to neserie hoci o tom vie už desaťročia, však sprostá slovač to sú barani, zoderieme ich z kože !!
Ficová vláda Vám zobrala 80 miliard na Grécke dlhy, ktoré zhltli Nemecké a Anglické banky, a Slovensko musí desiatky rokov splácať tento dlh, ktorý neni náš,
Premier Fico by to mal zo svojho zaplatiť. Takto okradol nás aj naše deti.
Vymysleli si organizácie, ktoré chodia vyberať podľa zdieračského zákona , pokuty, kto má nahlas pustenú hudbu. Haňba žijeme ako v zakliatom kráľovstve.
Prvej za komunistov bolo aspoň veselo hudbu si púšťal hocikto ,pre vlastné poťešenie.
Dnes je skoro všade ticho, lebo sa každý bojí si niečo pustíť, aby ho niekto neudal a nedostal pokutu, hoci si kúpil CD s licenčným poplatkom za púšťanie si nahlas. Toto len šialenec vymyslel, takýto zákon.
V komunizme keď prišla jar tak bolo po cestách 2 a 3 a poľných bolo počuť malých rôzných traktorýkoch s vľečkami sa kotúľať po týchto cestách . Dnes je to všetko zakázané, musíte si traktorýk naložiť na príves aj s vlečkou a tak sa doviesť na pole zasa zložiť aj vlečku a tak si obrobiť políčko, potom večer, hoci to máte 800m od domu zas si musíte naložiť na príves traktorýk aj vlečku a doviesť si to domou aby Vám to na poli niekto neukradol.
Je to na haňbu Ficovej vláde oký odroni sú tam !!
Babka má trocha navyše vajíčok tak ich nikde nemôže predať, aby si aspoň nejaké to € si privyrobila ku 250€ dôchdku.
FIcova vláda jej to zakázala,
A to nie je všetko , Ž ivnostníkov už trestajú pokutami za kontavezný reklamačný zákon , ktorý nemá logiku. Daňko sľúbil, že sa zjednoduší administratíva, a je to pravý opak !!!
Pri kúpe výrobku, ešte ani si nič nekúpite a už Vás majú informovať o tom, že ak kúpenú vec prídete reklamovať, že možete použiť alternatívne riešenie vašej reklamácie ak sa z ochodníkom nedohodnete !!!!
Ešte ste nič nekúpili , ani nič nereklamujete a už Vás o tomto spôsobe alternatívnej reklamácie musia informovať.Ináč dostanú pokutu !!!
Šialená Slovenská vláda na čele F.....
A Vy Slováci hanbiť sa môžete, že ste nešťastní a to najviac v histórii Slovenská ,lebo sa hrbíte a necháte si na chrbte kálať drevo a držíte huby, namiesto toho aby ste to zmenili k lepšiemu !!

meggy

Neviem preco prave v dnesnej dobe, asi su ludia citlivejsi. Teda ja som precitlivena extremne a nema to nic splocne zo statom, politikou ani peniazmi. Uz ako dieta som mala take stavy a to som este netusila co je to minimalna mzda. Ale hovorim iba za seba.