Spoznala prilis neskoro ako ho mala rada...

Príspevok v téme: Spoznala prilis neskoro ako ho mala rada...
Pata_Tapa

Ahojte,

od prveho rocnika na gympli (teraz som koncila treti) som sa kamaratila s jednym mojim spoluziakom. Boli sme velmi dobri kamarati, hovorili sme si o vsetkom a skvele sme si rozumeli. On mal cely cas priatelku. Ona sa s nim vsak na zaciatku treteho rocnika rozisla a nas to este viac spojilo. Travili sme sami dvaja este viac casu. Volal ma na zmrzlinu/prechadzky/atd... pisali sme si cele dni, stale bolo o com. Len postupne som zacala mat pocit, ze sa to meni a ze on ma prestava brat len ako kamaratku. Vzdy ked prisla chvila, kedy by mi mohol dat pusu, ja som zacala nieco kecat, aby som to udrzala na kamaratskej urovni. Vtedy som ho stale vnimala len ako uzsatneho kamarata. Neskor som prisla s napadom, ze ho predstavim jednej svojej kamaratke, on suhlasil. Snazila som sa ich dat dokopy. Podarilo sa. Teraz su spolu vyse 3 mesiace a vela sa toho zmenilo. Aj ked s nim travim cas, je to ine. Uz tie chvile nie su take pekne, uz to nie je take romanticke... Chova sa ku mne len ako ku kamoske... A ja truba az teraz som si uvedomila, ze ho velmi lubim, ze mi chyba kazda jedna minuta s nim, to ako sa na mna pozeral, jeho vona, tie krasne chvile... Ked si predstavim, ze som to mohla byt ja, co by som mala toho najuzasnejsieho chalana, s ktorym som si tak velmi rozumela, ale vsetko som to pokazila tym, ze som ho brala len ako kamarata... Je mi uplne na nic. Ked ich stretnem ako su stastni.. Nechcem zle ani jednemu, nechcem im to kazit, ale citim sa vtedy mizerne... A najhorsie je, ze este ma caka posledny rok, co ho budem denno-denne stretavat v skole, kedze sme spoluziaci.. Najradsej by som sa odtrepala dakam velmi velmi daleko a nikdy sa nevratila.. Ani neviem co ocakavam od toho, ze som to sem napisala. Vopred dakujem, ze ste tie moje kecy docitali az sem.. a prosim, nehovorte mi, ze som este mlada a pride dalsi alebo, ze chlapov je milion... lebo zijem v sucasnosti a nie v buducnosti, teraz to velmi boli :/ a neviem si predstavit, ze by som si este niekedy s niekym tak rozumela ako s nim...

jeho snubenica

Ved to je celkom pekne. Vlastne si ho dala dokopy s jeho zivotnou laskou, lebo ty si ho nelubila. Potom sa stal pre teba pritazlivejsi, no to su vsetci ludia, ktori su so svojimi zivotnymi laskami, ktore lubia, lebo su stastni a spokojni.

Pata_Tapa

Dakujem vam vsetkym za reakcie, niektore mi trochu aj pomohli, teda aspon pre dnes...
Aby som vyjasnila:
on travil malo casu s jeho ex, lebo ona na neho nemala cas, chodi do skoly do ineho mesta a ma vela aktivit mimo skoly a tym travila vacsinu casu. My sme sa najskor zacali tak viac bavit v skole lebo som sedavala pred nim v lavici, potom sme zacali spolu chodievat zo skoly a potom uz aj von...

zsolennn

Veď keď mal predtým priateľku,tak prečo bol viac s tebou-asi preto ho nechala-lebo to nejde do kopy.
A potom keď už bol len pri tebe tak prečo si ho zoznámila s kamoškou? Keď spolu chodia tak asi ťa nemal až tak rad že by o teba bojoval.Keď má niekto priateľku vážnu tak kamaratstvo ide bokom.Však ste mladí ešte budeš mať príležitostí, teraz sa to mieša medzi sebou, hľada sa.
Nevydržal potreboval asi tie veci čo muž.
Jeho city neboli také silné aby ťa presvedčil.Už nemožeš kamaratke ho prebrať.
Len sa čudujem. Že keď mal priateľku na začiatku, prečo sa stebou stretával,každej by to vadilo-mal toľko času.
Vtedy si mala uhnúť.
Už sa tým netráp, dobre ste to domiešali.Akých partnerov budete mať celý život,uvidíte neskor.
Sme mlaďatá-Elán
.Jesenná laska-Valek-text-Žbirka spev.Laska je strašne bohata,láska ta všetko sľubi........................
na konci je-poznala príliš neskoro ako ho mala rada.

zdradca

Najviac boli strata,ktoru sme si zapricinili sami.
Bola si len obycajna dohadzovacka. A tu mas vysledok.
Zabudni na neho,alebo najdi kuraz a povedz mu co k nemu citis. Ale:
Bud ako kamos ta pochopi a da ti najavo ze je stastny s inou a ostanete kamosi. A tebe sa to k nemu vyjasni.
Alebo sa ti prizna ze aj on ta stale lubil a bolo mu stebou super,no tvoje spravanie k nemu ho odradilo.
Alebo sa rozide s tamtou a vrati sa k tebe no ty budes ta pi*** co im rozbila vztah a stratis kamosku. Lebo 3 mes.vztah je len este otukavacka
Alebo sa trap a fnukaj do periny.
Vyber si