čo si myslite čo sa dnes naozaj oplati študovat? :) dakujem vopred za nazory :)
aka vš ma perspektivu??
Ja študujem obnoviteľné zdroje energie, myslím si že to ma tiež perspektívu :) ...
je to pravda, všetko iné je zbytočná strata času (a nervov), netlačiť sa tam, kde nie je perspektíva
informatika, cudzie jazyky (hlavne AJ, NJ), medicina
O inej skole ani neuvazuj, bola by to len zbytocna strata casu.
MP, to hranie sa s autíčkami niekto skutočne platí. keby to mali platiť tí, čo sa s nimi hrajú, tak by v nich nesedeli !!! Točia sa v tom obrovské prachy a niektoré indivíduá sa pritom opovážia niekomu nadávať do žobrákov. je to drzosť najhrubšieho zrna. ja som ekonómiu neštudovala, ale toto nie je normálne !!! to potom vyzerá tak, keď ekonómia je len pre ekonómiu, ale človeka (ľudí) ani nevidela.
A ešte - to hranie sa s autíčkami to nie je uniformnosť a stádovitosť???
a tie priblblé reklamy "všetci na kolesá..." "limitovaný počet vozidiel počas prázdnin - IHNEĎ K ODBERU" atď. no ozaj je to priblblé, a riadne.
Je možné, že som zle pochopila, veď prečo by som mala dobre pochopiť?
Na Slovensku ziadna VS neprodukuje expertov na nic. Pri sucasnom trende vsetci skoncite, s VS, ci bez, na jednej urovni a to za pasom pre zahranicnych otrokarov. Jedine, co sa oplati ucit su jazyky a rychlou ciarou het, ze ani smrad po vas neostane. Zbytocne stratite roky, nervy, peniaze na VS na Slovensku. Este mate ruzove okuliare a nevidite realitu.
MP má pravdu, že sa oplatí poľnohospodárstvo, medicínu, zdravotníctvo. Ale už sa neoplatí študovať právo. A pokiaľ na to nie si stvorená tak, ani ekonomiku, tá bude potrebovať naozaj už len expertov.
Každá škola sa človeku zíde pre vlastné potešenie.
Mesačný princ, jedna tvoja veta, citujem ťa: "To len teraz sa akože hráme s autíčkami :D".
Tak vieš čo? poriadne sa hráte s autíčkami - pozerám na to každý deň a už mi zišla na um myšlienka: toľkoto ľudí za bielých dní sa len takto fláka - sú to masy!!! veď to nie je normálne. a koľko prachov sa v tom točí, a však oni len prach utierajú - to sú tí, čo majú na kapote, že DUSTER - PRACHOVKA, he, he... trápne.
Nie len teraz sa akože hráte s autíčkami. Furt sa s nimi budete hrať. Keby si si ty mal vybrať z dvoch možností:
prvá - okopávať, rýľovať, zohýnať chrbát pri práci v záhrade
druhá - sadnúť si do auta a voziť sa
tak čo by si si vybral??? No len mi nepovedz, že drinu v záhrade.
Trápne. Maximálne trápne.