Ahojte...Možno sa len potrebujem vyrozpravať.Nechapem tomu ako mozr niekto porodit dieta do dnešnej doby.Každy vie ako je dnes všetko oničom..Či školstvo, zdravotnictvo,socialne vztahy medzi ľudmi atd...Nepripada vam to voči detom sebecké ked väčšina deti trpi? Či tým že su chore šikanovane a neštastné?Dieta sa dostane do zlej partie móže zomriet v nizkom veku a tak.Ved je to velké riziko mat dieta.Aj ja som chcela mat deti ale zmenila som kvoli tomu nazor.Lebo hocičo sa móže stať.Mam sice len 19 rokov ale dieta mat nebudem.Ako to vidíte vy?
Mať deti v dnešnej dobe???
Keď vyhasnete už bude neskoro.
Ja jebem deti. Teda jebem na ne. Ci jako. No proste ja deti tiez nechcem ani zenu (pre kokotov, ne ani muza). Ja chcem byt sam a uz som preto urobil aj niektore vcelku vyrazne kroky. A v dalsich budem pokracovat. Mam svoje dovody. Ale poznam okolo seba ludi ktori nechceli a potom bud lutovali alebo ich mali v poslednej chvili. Jeden uz v setdesiatke teraz lutuje. A ina ked mala na krku 40 rokov tak si narazila o desat rokov mladsieho takeho vselijakeho ktori uz v mladosti mal problem s alkoholom. No proste bola rada ze jej nekdo spravil decko. A su aj ine pripady. Takze jed mi niekto mladi povie nechcem decko tak si hovorim no dobre moj uvidime uvidime
Mas sice 19 no rozumom este nedozreta.
Dnesny ludia len placu aky je svet zly,a je nas vela ze naco deti apod.
Davnejsie sa zilo este tazsie, boa chudoba,choroba,vojny no ludia sa plodili,lebo stale sa verilo ze bude dobre. Dnesny mlady sa maju dobre a vidia svet cierno.
Si predstav ze by tvoji rodicia premyslali tak ako ty. Vobec by si nebola,a nepisala tu bludy.
Oki nechces deti,tak aspon ponukaj potesenie,nech vyuzijes svoj zivot a svoje telo. Ved naco JU mas.
realistka,
po prve, asi za naj zmysel tvojho zivota si sa zmohla spomenut len sex, ty si fakt myslis, ze ked sa sem tam s hocikym ..., tak budes stastna? Hadam tomu neveris ani ty, tak preco to spominas? ... (tym by si akurat len prispela k typu vztahom, ktorymi opovrhujes)
po druhe, skolstvo na figu nieje, necakaj, ze ked posles do skoli slabo alebo priemerne inteligentne dieta, tak v skolach z neho ucitelia spravia einsteina. Ak bude tvoje dieta mudre alebo genialne, mozes/nemusis ho dat na lepsiu skolu, potom vysoku, dalej si spravi doktorat... a uz pocas skoli ho budu po skole nahanat zamestnavatelia, s vysokymi platmi, tak to na SK je.
po tretie, je to uz na tebe, ci bude stastny/a, alebo nie. Ci bude mat stastne detstvo, spravnu vychovu. Ak bude, tak si aj najde spravne dievca/chalana, a bude stastny/a aj nadalej v dospelosti, a spolu s nim/s nou, aj ty,, a ked budu tazkosti, budes tu stale ty, mozes im vo vsetkom pomoct, podporovat,, ak si spravna baba.
A vsak ak niesi spravna, ak nenavidis deti, alebo sa bojis, ze ti splasnu narazniky, a budes nadavat na svoje dieta celym hrdlom(aj taky pripad poznam) ak vies, ze ty budes tym nestastim v ich zivote, tak fakt len ostan sama, budem takym ludom zato fakt vdacny.
Vyplakavanie- najdi si pekné v tom miš maše,nesústreduj sa na zlé.Len sa pozri okolo všade to ho je.Nepočúvaj spravy,aj tak je to nejaký výcuc.
Čo je nesebecké na tom mať dieťa.Vychováš,čo najlepšie, aj teba to obohacuje-a pustíš ako vtak.
Také že keď budem starý-kto sa o mňa postará-však sú tu deti.Také nie keď chcú tak prídu.Potom vnukov-ako dedko pomáhať.Musíš sa o seba dobre starať aby si vládal.
Možeš začať.-neviem čo robíš,ale postrážiť nejaké dieťa, okopať zahradku, nakúpiť niekomu....a ešte zarobiš.
Plno ľudí také potrebuje. A budeš to mať v sebe,plno dobrých činov-bude ťa to hriať na srdci.A naučíš sa pritom
plno vecí. asi tak.
spravna volba, ked by bolo viac takych ludi, tak tu furt nevyplakavaju, ze este nemali sex a podobne nepodstatne voloviny, pricom si to vybrali celkom sami a velmi dobre o tom vedia
ludia asi radi zabudaju, co si vybrali, pokym na nicd nedolahnu nasledky ich volby s ktorymi neratali, no nie je vsetko ruzove
nezmysel: ano presne tak vyberiem si radsej samotu čo neznamena že budem cely život bez sexu a podobnych veci :) to dnes maš ako na zavolanie
aj mat partnera je riziko, lebo cokolvek sa moze stat a nevies, ci vam to vyjde, ale este vzdy si mozes vybrat samotu
teraz vypkakavas, ze ich nechces a o 20 rokov budes vyplakavat, ze ich mat nemozes
podla mna je blbost riesit nieco, co nie je vobec aktualne
nie si tehotna, tak dakuj Bohu a viac riesit nemusis, horsie by to bolo naopak, vtedy by si zvazovala interupciu