Ahojte som veľmi zvedavý na váš názor.
Som po výške a chcel by som sa zamestnať. Čo si myslíte že je lepšie z hľadiska roboty Praha alebo Bratislava.
Chcem počuť len váš názor.
Ďakujem.
Práca Bratislava vs. Praha
Poradi mi niekto nejaku pracu v BA ???
Hocičo len nie kabliky.. Viem ze mi napisete ze si mam najst sama..ale chcem odist od tej hroznej rodiny co najdalej..aj ked len na Slovensko
BA je zasrata dedina, kde sa vsetci hraju na pupok sveta. Vsade tam smrdi moc a bezdomovci. Dunaj je smradlava stoka plna bakterii, v ktorej si umyva tvaricku, len pan premier, lebo vie, ze uz ani tie bakterie ho nechcu.
Praha! Ani nerozmyslaj!
Čím väčšie mesto tým viac možností
Ved ked chceš zmenu chod si vyskúšať tam alebo tam, potom sa vratiš.Hotovo
Nevidím nič zlé na BA, je to bližšie na dochádzanie a nemusíš ani meniť menu. Pamiatky sa časom opozerajú tak či tak, príjemní ale aj nepríjemní ľudia sú ako tu, tak aj v čechách..
Cesko :) ludia su tam ovela lepsi jednoduchsi... to sa neda s neprijemnymi slovakmi porovnat
Niekto má veľké oči.V Prahe pojdeš od začiatku lebo si sa tam nenarodil ani nežil.Je tam veľa ľudí, takže sa može stať že tam nebudeš mat vysnívanú pracu, budeš musieť na ňu čakať.Tu by si ju dostal skor.
Ale si to zrejme budeš viac vážiť, budeš sám a budeš kmitať.Tu si to nevážia.
Prečo porovnávate.
Čakajú ťa s otvorenou náručou?To je iný národ, musíš sa prispôsobiť.
Tu si človek dovolí tam nie.To sa deje kdekoľvek v zahraničí.Prisposobiť sa a hľadať-zrejme to hľadanie a boj motivuje.
Vačšina si neváži Slovensko.Počítač je pomocník,a človek je lepší je lepší lepsšie mu rozumieť-veď ten robí programy.
Predpokladáme -vymyslenú temu a prieskum-Však? Spýtaj sa profesora tvojho-maš tam asi možnosť, ten vie lepšie ako forum.(:
Niekto má veľké oči.V Prahe pojdeš od začiatku lebo si sa tam nenarodil ani nežil.Je tam veľa ľudí, takže sa može stať že tam nebudeš mat vysnívanú pracu, budeš musieť na ňu čakať.Tu by si ju dostal skor.
Ale si to zrejme budeš viac vážiť, budeš sám a budeš kmitať.Tu si to nevážia.
Prečo porovnávate.
Čakajú ťa s otvorenou náručou?To je iný národ, musíš sa prispôsobiť.
Tu si človek dovolí tam nie.To sa deje kdekoľvek v zahraničí.Prisposobiť sa a hľadať-zrejme to hľadanie a boj motivuje.
Vačšina si neváži Slovensko.Počítač je pomocník,a človek je lepší je lepší lepsšie mu rozumieť-veď ten robí programy.
Predpokladáme -vymyslenú temu a prieskum-Však? Spýtaj sa profesora tvojho-maš tam asi možnosť, ten vie lepšie ako forum.(:
Choď tam. kde to má perspektívu a kde máš svoju životnú lásku.
Ani jedno, obe sú to veľmi drahé mestá, kde budeš mať vysoké náklady na život.