Ahojte som veľmi zvedavý na váš názor.
Som po výške a chcel by som sa zamestnať. Čo si myslíte že je lepšie z hľadiska roboty Praha alebo Bratislava.
Chcem počuť len váš názor.
Ďakujem.
Práca Bratislava vs. Praha
Ja som tiež skôr za tú Prahu. Bývam síce 20 km od BA ale v Prahe je krajšie, iný ľudia a iné platy. Byty sú na okraji pomerne lacné. Mám skončenú fakulty elektrotechniky a informatiky na STU v BA.
Je tam aj viac príležitostí sa zamestnať.
No urcite Praha!
Hadam sa nechces zahrabat na Slovensku, kde to ide prudko dolu vodou a kto moze odtialto uteka.
Podľa toho čo si skončil,kde od kiaľ si, čo vieš, čo chceš,šťastie.Kedˇ si zo Slovenska a maš kde bývať-napr z .Bratislavy,nemusíš platit a hladať byt.Alebo sa daš dokopy z viacerými.
Nevidim do teba-ty sa musíš rozhodnuť. Všade je veľa ľudí-v Prahe asi viac,Koho poznáš-či to poradí a tak.
Niekto je spokojný aj na dedine.Nevieme aký si typ a čo chceš,a navyše nemame takú situaciu.Drž sa v rozmýšľaní.To naozaj? Alebo len sonduješ.
Podľa toho čo si skončil,kde od kiaľ si, čo vieš, čo chceš,šťastie.Kedˇ si zo Slovenska a maš kde bývať-napr z .Bratislavy,nemusíš platit a hladať byt.Alebo sa daš dokopy z viacerými.
Nevidim do teba-ty sa musíš rozhodnuť. Všade je veľa ľudí-v Prahe asi viac,Koho poznáš-či to poradí a tak.
Niekto je spokojný aj na dedine.Nevieme aký si typ a čo chceš,a navyše nemame takú situaciu.Drž sa v rozmýšľaní.To naozaj? Alebo len sonduješ.