jednemu na tomto svete nechapem a to je ze preco pekne zeny nemaju nikoho su singl resp. nezadane - slobodne a su pekne , inteligentne, maju fajn povahu
a zase
take tucne s velkou ritou, stehnami, vychudnute na kost a kozu, strbave, s krivymi zazltnutymi zubami, hnusnou povahou, s krivymi nohami do X ci do O, uskriekane hlasom,hystericke, ujacane, rozmaznane a neviem ake este..... su zadane ci dokonca vydate.
Cim to je?
Ako to ze škapy si nasli muza a tie k svetu su singl?
Napr. co muz vidi na zene s velmi vychudnutym telom co skoro nic nezere alebo na zene co ma velku rit?
Dakujem
Ja tomu nerozumiem.... a Vy?
podla mna tym ze niesu vydajachtive a nehrnu sa do manzelstva bezhlavo maju problem si najst k sebe povahovo vhodneho partnera.
ked tak pozorujem na slovensku muzov nieje velmi z coho vyberat. Zijem na dedine pri presove a mam dost nacestovaneho po slovensku ci uz brigadami alebo pracou ale tak muzi tu za vela nestoja. Bud su to gačovia co nemaju uroven, potom namysleni snobi co prisli rychlo a podivnym sposobom k peniazom, dalej rozmazany synacikovia svojich matiek a otcov, potom cudaci a podivini so psychickymi chorobami, zakomplexovanci, alkoholici, potom taki individualisti s komplikovanou povahou, detailisti s s puntickarskym syndromom atd, atd, atd,
Mlade baby si beru za frajera hocikoho lebo su hlupe a naivne az potom v manzelstve zistia co za muza si vzali a dochadza casto k rozvodom alebo trpia cele manzelstvo v tichosti a pred svetom sa tvaria ake su stastne. A cim je zena starsia tym viac kalkuluje a kalkuluje a kalkuluje lebo uz maju nieco odzite a vedia co chcu a co nechcu. Divaju sa na svet racionalne nie pudovo.
- tie nezadané sú nezadané z nejakého dôvodu. ;) -
tiež som si to všimol a mám jediné vysvetlenie, ako muž by som to bral tým že niektorí muži si skôr vyberú za partnerku škaredšiu ženu či už tlstú, vychudnutú na kosť, s krivými a žltymi zubami, pehatú, so silnými dioptriami atď. len preto lebo im nehrozí riziko že im po partnerku budú pokukovať iní muži či že mu ju nepreberie iný muž.
To akú má ženská povahu sa častokrát ukáže až po niekoľkých mesiacoch chodenia alebo až po roku-dvoch.
A ako som mal možnosť zistiť mnoho mužov aj keď si nájdu ženskú s blbou povahou čo im nevyhovuje nie sú schopní si povedať dosť máš padáka ale naďalej tolerujú jej povahu.