Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ja tomu nerozumiem.... a Vy?

Príspevok v téme: Ja tomu nerozumiem.... a Vy?
svetloO

jednemu na tomto svete nechapem a to je ze preco pekne zeny nemaju nikoho su singl resp. nezadane - slobodne a su pekne , inteligentne, maju fajn povahu
a zase
take tucne s velkou ritou, stehnami, vychudnute na kost a kozu, strbave, s krivymi zazltnutymi zubami, hnusnou povahou, s krivymi nohami do X ci do O, uskriekane hlasom,hystericke, ujacane, rozmaznane a neviem ake este..... su zadane ci dokonca vydate.
Cim to je?
Ako to ze škapy si nasli muza a tie k svetu su singl?
Napr. co muz vidi na zene s velmi vychudnutym telom co skoro nic nezere alebo na zene co ma velku rit?
Dakujem

gargamel

slovenske zeny tiez stoja za hovno. o nicom povahy, vacsinou hlupucke aj v mladom aj v starsom veku, rozmaznane, nevidia si dalej od nosa, nudne, nemaju co ponuknut okrem vyzoru ktory je casto zamaskovany kopou mejkapu, priserne zakomplexovane, sem tam uchylne, cudne, mnohe nemaju poriadne ani vztah k detom, drbnu ich do detskeho kutika v obchodnom dome a idu kavickovat s dalsimi podobnymi, trpia pocitm ze si zasluzia modre z neba hoci same nemaju velmi co ponuknut, nedokazu si ani uvedomit ze nejde len o poziadavky na druheho, ale treba sa zamysliet co ponuka ona, aka je ona, co je za osobu, aj ked im clovek da neviem co po case sa zacnu nudit a hladat stastie v naruci ineho. ony sa boja sebakritiky, radsej kricia, ujdu, manipuluju, dupu nohami, len aby nemuseli celit pravde o sebe. cest vynimkam, niektore su vzacne a stoja za to aby chlap nosil na rukach. inak je to ale bieda.

abcde12

Láska je slepá, ale prečo sa pekná žena nikdy nezaľúbi do bezdomovca? Nepozrie mu do očí, aby nepreskočila žiadna iskra?

Mesačný princ

Mne je to jedno, mňa žiadna nechce pretože nič nemám a nemám ani ukážkovú povahu :) Ale som spokojný aj sám :)